Πολιτική

Πέφτει πολύ "γλύψιμο" - Ο γιος του Τραγάκη «αδειάζει» τον πατέρα του – Τι είπε για τον Κυριάκο

Με ένα τηλεφώνημα σε στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Παναγιώτης Τραγάκης, γιος του παλαίμαχου βουλευτή του κόμματος Γιάννη Τραγάκη, ξεκαθάρισε τη στάση του για το θέμα που προκάλεσε πολύ θόρυβο σχετικά με τη δική του υποψηφιότητα.

Όπως είπε ο Παναγιώτης Τραγάκης στον συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, τηλεφωνικά, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, ως τώρα τον αγαπούσα, τώρα τον λατρεύω», εννοώντας ότι συμφωνεί με την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να μην τον εντάξει στις λίστες υποψηφίων για τις προσεχείς εκλογές, μετά την προκλητική δήλωση του πατέρα του που το προεξοφλούσε ως κληρονομικό δικαίωμα.

O Παναγιώτης Τραγάκης ανέφερε επίσης στην τηλεφωνική του συνομιλία ότι διαχωρίζει τη θέση του από τους χειρισμούς του πατέρα του, οι οποίοι δεν ανήκουν πλέον στη σύγχρονη πολιτική, αλλά σε προηγούμενες δεκαετίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Τραγάκης σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» εξέφρασε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την πρώτη γραμμή της πολιτικής και στη θέση του υποψήφιος να είναι ο γιος του. Ο κ. Τραγάκης είπε: «Εχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχθεί. Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ Περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές- θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ