Αθλητισμός

Ο Φαλκάο... πετάει φωτιές και η Μονακό έπιασε κορυφή - Bίντεο

Ο Στέφαν Γιόβετιτς γύρισε ωραία και έβαλε το πρώτο του (24') για την Μονακό, έχοντας πλέον σκοράρει στα 4/5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Θα ακολουθούσε με ωραίο μονοκόμματο (30') το επίσης πρώτο του Ρασίντ Γκιζάλ. Το τρίτο και το τέταρτο εκείνα του Ραδαμέλ Φαλκάο (48', 73' πεν.) ήταν τα πιο αδιάφορα από άποψη θεάματος, αλλά ο Κολομβιανός φορ πιστοποιεί διαρκώς ότι είναι τόσο καυτός, όσο ήταν στα παλιά καλύτερά του.

Με αυτά το τέρματα έφτασε τα 11 (σε μόλις 12 σουτ στην εστία) και είναι ο πρώτος που το καταφέρνει στις μεγάλες Λίγκες (9 ο Μέσι). Ετσι οι Μονεγάσκοι πέρασαν θριαμβευτικά με 0-4 από την Λιλ, έπιασαν την Παρί στην κορυφή (παίζει Σάββατο απόγευμα στη Μονπελιέ) και άφησαν τους ηττημένους να βυθίζονται και να μαλώνουν με τον προπονητή τους, Μαρσέλο Μπιέλσα.

Γλίτωσε τα χειρότερα η Νις

Η Ανζέ δείχνει ότι δεν θα είναι το εύκολο θύμα και το επιβεβαίωσε στην έδρα της Νις. Εκεί βρέθηκε να κάνει την έκπληξη και να προηγείται 0-2 λίγο μετά το ημίωρο με τους Πάβλοβιτς (12'), Εκαμπί (34'). Ωστόσο, οι Νισουά έκαναν την αντεπίθεσή τους και πήραν τουλάχιστον το βαθμό με το 2-2. Ο Μπαλοτέλι μείωσε με πέναλτι (36'), βάζοντας το 23ο του σε όλες τις διοργανώσεις με το club, αλλά χρειάστηκε το αυτογκόλ του Τραορέ (76'), για να γλιτώσει το μεγάλο κάζο η γηπεδούχος, που ήδη βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και με παιχνίδι περισσότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=nzkZfcX9obU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ