ΗΠΑ

Ο Τραμπ αναδημοσίευσε tweet που τον δείχνει να χτυπάει τη Χίλαρι με μπαλάκι του γκολφ (βίντεο)


Όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναδημοσίευσε σήμερα το πρωί στο Twitter μια σειρά από δηκτικά και σαρκαστικά μηνύματα που βάζουν στο στόχαστρο κυρίως τη Χίλαρι Κλίντον και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανάρτησε πολλά από τα μηνύματα που του στέλνουν υποστηρικτές του. Το ένα από αυτά είναι ένα gif που τον εικονίζει να παίζει γκολφ. Με ένα έξυπνο μοντάζ, το υποτιθέμενο μπαλάκι του γκολφ χτυπά την Κλίντον η οποία σκοντάφτει ενώ ανεβαίνει σε ένα αεροπλάνο.

«Το φανταστικό χτύπημα του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον της Διεφθαρμένης Χίλαρι» γράφει η λεζάντα.
https://twitter.com/Fuctupmind/status/908163011793358848

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, η οποία αυτή την περίοδο πραγματοποιεί περιοδεία για να προωθήσει το βιβλίο της που αναφέρεται στην προεκλογική εκστρατεία του 2016 και τους λόγους για τους οποίους πιστεύει η ίδια ότι ηττήθηκε, απάντησε στον Τραμπ συστήνοντάς του να διαβάσει ένα άλλο βιβλίο που είχε γράψει η ίδια παλιότερα, το It takes a village – πρόκειται για ένα εικονογραφημένο βιβλίο για μικρά παιδιά.

Λίγο νωρίτερα σήμερα, ο Τραμπ σε άλλο μήνυμά του στο Twitter ανακοίνωσε ότι συνομίλησε με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν. «Τον ρώτησα πώς πάει ο Rocket Man ("Άνθρωπος-Πύραυλος")», έγραψε, αναφερόμενος στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και το βαλλιστικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...