Πολιτική

Ο γιος Τραγάκης ζητά συγγνώμη από τη ΝΔ και "υμνεί" τον Μητσοτάκη: Πριν τον αγαπούσα τώρα τον λατρεύω

Να εξομαλύνει την κατάσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τη Νέα Δημοκρατία μετά την ανακοίνωση του πατέρα του ότι του κληρονομεί τη θέση στην εκλογική περιφέρεια Πειραιά, επιχείρησε ο γιος του Γιάννη Τραγάκη, Παναγιώτης.

Ο Παναγιώτης Τραγάκης τηλεφώνησε σε στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και ξεκαθάρισε τη στάση του για το θέμα που προκάλεσε πολύ θόρυβο σχετικά με τη δική του υποψηφιότητα.

Όπως είπε ο γιος του παλαίμαχου βουλευτή της ΝΔ στον συνεργάτη του προέδρου του κόμματος: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, ως τώρα τον αγαπούσα, τώρα τον λατρεύω».

Με τον τρόπο αυτό επιχείρησε να δείξει ότι συμφωνεί με την απόφαση του κ.Μητσοτάκη να μην τον εντάξει στις λίστες υποψηφίων για τις προσεχείς εκλογές, μετά την αυθαίρετη ανακοίνωση εκ μέρους του πατέρα του που το προεξοφλούσε ως κληρονομικό δικαίωμα.

O Παναγιώτης Τραγάκης ανέφερε επίσης στην τηλεφωνική του συνομιλία, ότι διαχωρίζει την θέση του με τους χειρισμούς του πατέρα του, οι οποίοι δεν ανήκουν πλέον στην σύγχρονη πολιτική, αλλά σε προηγούμενες δεκαετίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...