Αθλητισμός

Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που βγάζει από το ψυγείο ο Λεμονής

Η αντικατάσταση του Μπέσνικ Χάσι από τον Τάκη Λεμονή έφερε νέο, θετικό, κλίμα στον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Γιουβέντους. Στον αγώνα εκείνο ο Έλληναςτεχνικός έδειξε τις προθέσεις του με την επαναφορά του Αλμπέρτο Μποτία και του ξεχασμένου, στα τελευταία ματς, Μοχάμεντ Μπεν.

Στον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο αναμένεται να υπάρχει και συνέχεια, αφού στην αποστολή ανανμένεται να συμπεριληφθούν, ο Πορτογάλος μέσος Αντρέ Μαρτίνς, ο Ιρανός Καρίμ Ανσαριφάρντ, και ο Χρβόγιε Μίλιτς, οι οποίοι δεν απολάμβαναν της εμπιστοσύνης του πρώην τεχνικού των Ερυθρολεύκων.

Η ενεργοποίηση των τριών παικτών δίνει περισσότερες επιλογές στις συγκεκριμένες θέσεις. Ειδικά για την κορυφή της επίθεσης, ο "συνωστισμός" των τριών (Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς και Ανσαριφάρντ), αναμένεται να "ελευθερώσει" τον Μπεν για τα "φτερά" σύμφωνα με την εκτίμηση του τεχνικού επιτελείου.

Πηγή πληροφοριών: sport24.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...