Κόσμος

Ν.Ρόντμαν: "Η φιλία μου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν ελπίζω να αποτρέψει τον πυρηνικό όλεθρο" - Δείτε εικόνες και βίντεο


Σε αποκαλύψεις για το πρόσωπο των ημερών, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, προχώρησε ο θρύλος του NBA, Ντένις Ρόντμαν. Ο Ρόντμαν δηλώνει φίλος με τον Κιμ Γιονγκ Ουν! Μάλιστα, ο Ρόντμαν ελπίζει η φιλία του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να βοηθήσει ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην γίνει πόλεμος ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και τις ΗΠΑ.

Ο Ρόντμαν μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain» και τον Πιρς Μόργκαν ανέφερε πως θα ήθελε να δει και τον Ντόναλντ Τραμπ να συνομιλεί ειρηνικά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Ρόντμαν αποκάλυψε ότι η φιλία του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας ξεκίνησε το 2013 και αυτό που τους ένωσε είναι το μπάσκετ.

«Κάνουμε πολλά cool πράγματα μαζί»

Ο Ρόντμαν μιλώντας για τα όσα τον έκαναν να έλθει πιο κοντά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν ανέφερε: «Ήταν το γεγονός ότι αγαπά το μπάσκετ και νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί για τα πάντα στον κόσμο – το μπάσκετ και η μουσική». Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, φαίνεται πως είναι μεγάλος θαυμαστής των Σικάγο Μπουλς, και για αυτό κάλεσε τον Ρόντμαν στην Βόρεια Κορέα.

Το πρώην αστέρι των Σικάγο Μπουλς έχει επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα έξι ή επτά φορές. Όσο για το τι κάνει με τον φίλο του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ρόντμαν αποκαλύπτει: «Βασικά κάνω παρέα μαζί του όλη την ώρα, γελάμε, τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε πολλά κουλ πράγματα μαζί. Κάνουμε ιππασία, σκι, σπάνια μιλάμε για πολιτική και αυτό είναι το θετικό σε αυτό».

«Έτσι είναι ο Κιμ στην προσωπική του ζωή»

Μάλιστα, ο Ρόντμαν έκανε λόγο… για έναν άλλον Κιμ από αυτόν που όλοι ξέρουμε και… «φοβόμαστε»! Όπως αποκαλύπτει ο Κιμ είναι πάντα ήρεμος και χαμογελαστός, ειδικά όταν είναι με την οικογένεια του. «Αν τον δείτε να κάθεται σε κάποιο τραπέζι, είναι σαν οποιονδήποτε άλλον. Ξέρω πως προσπαθεί να είναι δικτάτορας και τρελός, αλλά δεν έχω δει κανέναν άλλον στη ζωή μου να έχει τόση πολλή δύναμη, είτε καλή είτε κακή».

Ο πρώην μπασκετμπολίστας ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν υπερασπίζεται τη Βόρεια Κορέα και την πολεμοχαρή συμπεριφορά του ηγέτη της, αλλά μεταφέρει την αγάπη του για τον αθλητισμό στη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Δεν τον αγαπώ»

Ο Ρόντμαν κάλεσε τον παρουσιαστή να πάνε μαζί στη Βόρεια Κορέα ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν αγαπάει τον Κιμ Γιονγκ Ουν!

«Δεν τον αγαπώ. Απλώς θέλω να προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα έτσι ώστε να τα πηγαίνουν όλοι καλά μεταξύ τους, αυτό είναι όλο».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ