ΗΠΑ

Μία όχι και τόσο κολακευτική αφίσα για τη Μελάνια Τραμπ (εικόνα)


Πρωταγωνίστρια στην αφίσα του κροατικού αμερικανικού ινστιτούτου είναι η Μελάνια Τραμπ. Ωστόσο η λεζάντα που τη συνοδεύει ίσως να μην είναι τόσο κολακευτική για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Φανταστείτε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε με λίγα αγγλικά», γράφει, με πολλούς να υποστηρίζουν πως προσβάλει την Μελάνια Τραμπ.

Στην αφίσα, που βρίσκεται σε μια μεγάλη, φωτεινή διαφημιστική πινακίδα, απεικονίζεται η Μελάνια Τραμπ μπροστά από την αμερικανική σημαία, με τα γράμματα της λεζάντας να έχουν διαφορετικό μέγεθος και το «a little bit of», το «λίγα», δηλαδή, να έχει πιο αχνή γραφή.

Το αμερικανικό ινστιτούτο στο Ζάγκρεμπ, όπως αναφέρει με το Politico, περιγράφεται ως «κέντρο προώθησης της αγγλικής γλώσσας, του αμερικανικού πολιτισμού και του αμερικανικού συστήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τα Total Croatia News, η διαφήμιση είναι έργο του Ιβιτς Μπούριτς, ο οποίος δήλωσε ότι η πινακίδα δεν είχε σκοπό να προσβάλλει. «Το μήνυμα αναφέρεται αναμφισβήτητα σε ένα άτομο που με λίγη γνώση μιας ξένης γλώσσας έχει γίνει ένα από τα πιο ισχυρά άτομα στον πλανήτη», φέρεται να υποστήριξε.

https://www.facebook.com/americki.institut/posts/855188137990776&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...