Πολιτική

Κουμουτσάκος: Υπάρχει ηθική και πολιτική υποχρέωση παραίτησης του κ. Κουρουμπλή

Υπάρχει ηθική και πολιτική υποχρέωση παραίτησης του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Όταν πάμε σε μία επένδυση της κλίμακος των Σκουριών, που είναι μεγάλη επένδυση για πολλές χιλιάδες θέσεις εργασίας, ποια είναι η πρόκληση της κυβέρνησης; Πότε μία κυβέρνηση κρίνεται ως αποτελεσματική; Όταν μπορεί να διασφαλίσει και στο μάξιμουμ την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τη διατήρηση της επιχείρησης. Εκεί, καλείται μία κυβέρνηση να αποδείξει εάν είναι ικανή, ούτε να δέχεται την επιχείρηση σε βάρος του περιβάλλοντος, ούτε να υπερτονίζει το περιβαλλοντικό, σε βαθμό μη ρεαλιστικό, σε βάρος των θέσεων εργασίας. Εκεί φαίνεται η αποτελεσματικότητα και η ικανότητα μίας κυβέρνησης να μπορεί να καλύπτει και τα δύο" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε:

"Εδώ έχουμε το εξής, το επικαλούμασταν ως θέση μίας κυβέρνησης, την οικολογική ευαισθησία και όταν έρχεται η πραγματική ανάγκη της διαχείρισης της, η αποτυχία είναι παταγώδης. Εγώ θα επανέλθω σε κάτι που το πιστεύω πραγματικά και δεν το λέω από μία διάθεση αντιπολιτευτικής κραυγής, υπάρχει ηθική και πολιτική υποχρέωση παραίτησης του κ. Κουρουμπλή".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...