Εκκλησία

Ισοπέδωση των πάντων: Αλλαγή φύλου σε πέντε λεπτά και διαφήμιση προσβολής της Θεοτόκου μέσα από την Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων - Bίντεο

Η διαφήμιση που προσβάλει την Θεοτόκο γυρίστηκε στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων...

Η διαφήμιση του ΑΝΤ1, που επί της ουσίας προσβάλει την Παναγία μας και την Ορθόδοξη Πίστη μας, δυστυχώς ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ να γυριστεί την 4η Σεπτεμβρίου 2017 (τα ξημερώματα) στην Λέσχη Αξιωματικών Ένοπλων Δυνάμεων αναφέρει δημοσίευμα.

Εάν είναι δυνατόν, επιτράπηκε σε ένα χώρο ιερό, διότι έχει διατεθεί στα στελέχη των ενόπλων Δυνάμεων για τους αγώνες που έδωσαν οι προκάτοχοι μας, για την υπεράσπιση του Έθνους και της Ορθόδοξης Πίστης που περίτρανα το Έθνος μας εορτάζει την Παναγία τον 15 Αύγουστο που η Παναγία προστάτεψε τους προγόνους μας στο αλβανικό μέτωπο κάποιοι να επιτρέπουν να γυριστεί μια διαφήμιση που επί της ουσίας προσβάλει την Παναγία μας.

Είναι αλήθεια πως ζούμε σε μια πονηρή εποχή, που δοκιμάζονται οι αντοχές μας.

Εγινε γνωστό πως κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και τον Εθνικό Μηχανισμό Εκπόνηση, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Με τις προωθούμενες διατάξεις ορίζεται ότι το πρόσωπο έχει δικαίωμα στην αναγνώριση της ταυτότητας φύλου του ως στοιχείου της προσωπικότητάς του.

Προβλέπεται ότι «ως ταυτότητα φύλου νοείται ο εσωτερικός και προσωπικός τρόπος με τον οποίο το ίδιο το πρόσωπο βιώνει το φύλο του, ανεξάρτητα από το φύλο που καταχωρίστηκε κατά τη γέννησή του με βάση τα βιολογικά του χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει δε την προσωπική αίσθηση του σώματος, καθώς και την κοινωνική και εξωτερική έκφραση του φύλου του φύλου, τα οποία αντιστοιχούν στην βούληση του προσώπου».

Σύμφωνα με τις συνοδευτικές εκθέσεις, «ορίζεται ότι σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ ταυτότητας φύλου και καταχωρισμένου φύλου, το πρόσωπο μπορεί να ζητήσει την διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου του ώστε αυτό να αντιστοιχεί στην βούληση, την προσωπική αίσθηση του σώματος και την εξωτερική του εικόνα. Καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για τη διόρθωση καταχωρισμένου φύλου, η οποία γίνεται με δικαστική απόφαση και δεν απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη ιατρική αγωγή ή επέμβαση» ενώ επισημαίνεται ότι επιτρέπεται η αλλαγή μία μόνο φορά της νέας ληξιαρχικής πράξης.

Τρέιλερ ANT1 TV Παρθένα Ζωή | Έρχεται

https://www.youtube.com/watch?v=yWd3Qiemt5A

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ