Κόσμος

Η Μέρκελ αποκαλύπτει τη μία και μοναδική αμαρτία των νεανικών της χρόνων

Αν και δεν έχει συνηθίσει να μοιράζεται προσωπικές στιγμές της, η Γερμανίδα Καγκελάριος βάλει τα μεγάλα μέσα εν όψει της προεκλογικής περιόδου.

Μετά το τραγουδιστικό της «ντεμούτο» σε προεκλογική της εκδήλωση, η Άνγκελα Μέρκελ, άρχισε και τις προσωπικές αποκαλύψεις.

Ωστόσο, την τρίτη αποκάλυψε ότι όταν ήταν νέα κάπνισε ένα τσιγάρο και το απέκρυψε από τους γονείς της.

«Κάπνισα ένα τσιγάρο αρκετά νωρίς και δεν το είπα στους γονείς μου. Μια μικρή αμαρτία, θα έλεγα» είπε η Άνγκεα Μέρκελ στο NDR.

Η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης, κόρη πάστορα, ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο NDR σχετικά με κάποια «νεανική της αμαρτία», αφού ο βασικός της αντίπαλος, ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών Μάρτιν Σουλτς παραδέχθηκε ότι είχε πετάξει απορρυπαντικό για τα ρούχα σε δημόσια πισίνα κατά τη διάρκεια μιας «τρελής νύχτας».

Η 63χρονη πολιτικός, έπειτα από 12 χρόνια στην εξουσία, στοχεύει σε μια τέταρτη θητεία στον θώκο της καγκελαρίας, στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα σε αυτή την προεκλογική της καμπάνια,εκτός από τις προσωπικές της αποκαλύψεις και το τραγούδι της έχει κάνει άνοιγμα και στους νέους καθώς πριν από λίγο καιρό δεν δίστασε να συναντηθεί με νεαρούς youtubers, οι οποίοι της υπέβαλλαν ερωτήσεις.

Σε δημοσκόπηση που διεξήγαγε τον Ιούνιο το ινστιτούτο Forsa το 57% των ερωτηθέντων ηλικίας 18-21 διατύπωσαν τη στήριξή τους στη Μέρκελ έναντι του 53% των Γερμανών πολιτών. Αντίθετα, μόλις το 21% των νέων υποστήριξε τον Μάρτιν Σουλτς.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης