Κοινωνία

ΗΠΑ: Κινηματογραφική απόδραση 15χρονης από τους βιαστές της - Για ένα μήνα την είχαν υπό την «κατοχή» τους

Το κουράγιο και η επιμονή τςη 15χρονης να ξεφύγει από τους βιαστές της είναι αξιοθαύμαστο! 

Η 15χρονη Jasmine Block απήχθη πριν από ένα μήνα έξω από το σπίτι της μητέρας της στην Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο 32χρονος δράστης, ο Thomas Baker ο οποίος μάλιστα ήταν και οικογενειακός τους φίλος, την παρέσυρε, υποστηρίζοντας πως είχε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, ενώ στην συνέχεια την έδεσε με καλώδια και την οδήγησε σε μια απομονωμένη τοποθεσία.

Ο δράστης μαζί με το συγκάτοικο του, τον 31χρονο Joshua Holby και τον 20χρονο Steven Powers, κακοποιούσαν κατ’ εξακολούθηση τη 15χρονη, αλλάζοντας της μάλιστα τοποθεσίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η νεαρή κοπέλα κατάφερε εν τέλει να ξεφύγει όταν την οδήγησαν σε έναν κατασχεθέν σπίτι στην επαρχία Γκραντ.

Η 15χρονη κατάφερε να λυθεί και άρχισε να τρέχει προσπαθώντας να βρει βοήθεια. Όταν δεν τα κατάφερε, βούτηξε στη λίμνη και κολύμπησε απέναντι, καταφέρνοντας έτσι να βρει βοήθεια στο πρόσωπο ενός αγρότη. Οι τρεις δράστες έχουν συλληφθεί και η 15χρονη έχει επιστρέψει σπίτι της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...