ΗΠΑ

«Εχουμε δεχτεί επίθεση, είμαστε σε πόλεμο»!

Σε ένα απίστευτο βίντεο, ο κατά τ’ άλλα αγαπημένος χολιγουντιανός ηθοποιός, Μόργκαν Φρίμαν αναλύει της αμερικανορωσικές σχέσεις, κατηγορώντας τον Πούτιν αλλά και επιμένοντας ότι οι ΗΠΑ έχουν δεχτεί επίθεση από τη Ρωσία.

«Εχουμε δεχτεί επίθεση, είμαστε σε πόλεμο» λέει χαρακτηριστικά αναλύοντας τον Ρώσο Πρόεδρο και το παρελθόν του ως κατάσκοπος.

Σε μία προσπάθεια να συνεχιστούν οι έρευνες αναφορικά με την ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές, ο Μόργκαν Φρίμαν ίσως το παρακάνει με ένα λογίδριο, υπερπατριωτισμού διάρκειας περίπου 2 λεπτών.

«Ένας πρώην κατάσκοπος της KGB, οργισμένος με την κατάλυση της πατρίδας του, σχεδιάζει την εκδίκησή του» λέει μεταξύ άλλων για τον Ρώσο Πρόεδρο πριν αρχίσει να μιλά περί επίθεσης της Ρωσίας στον ορκισμένο του εχθρό, τις ΗΠΑ.

Μάλιστα καλεί τον Αμερικανό Πρόεδρο να μιλήσει απευθείας στους πολίτες των ΗΠΑ και να ...εξηγηθεί για να σώσει τη δημοκρατία, μετά την ρωσική επίθεση, όπως λέει, στις αμερικανικές εκλογές.

«Το οφείλουμε στους χιλιάδες στρατιώτες μας που έχουν πολεμήσει και έχουν πεθάνει» τονίζει μεταξύ άλλων δεν παραλείπει να μιλήσει για τα «241 χρόνια, που η αμερικανική δημοκρατία είναι ένα λαμπρό παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο».

Από την πλευρά του το Κρεμλίνο χαρακτήρισε τον Αμερικανό ηθοποιό «συναισθηματικό και αυτοεξόριστο».

«Πολλοί δημιουργικοί άνθρωποι γίνονται εύκολα θύματα συναισθηματικής υπερφόρτισης χωρίς να έχουν αξιόπιστες πληροφορίες για την πραγματική κατάσταση των γεγονότων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι αυτές οι τακτικές παραπέμπουν σε εποχές μακαρθισμού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης