Αθλητισμός

Επιστρέφει ο Χριστοδουλόπουλος στην Εθνική

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει στην Εθνική μετά από περίπου ενάμιση χρόνο. . 

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στην Εθνική για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο του 2016 και τα δύο φιλικά στην Αυστραλία, όπως αναμενόταν και είχε προαναγγείλει το sportfm.gr. Ο Μίχαελ Σκίμπε βλέποντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ΑΕΚ αποφάσισε να τον καλέσει στα ματς με την Κύπρο (7 Οκτωβρίου 2017, ΓΣΠ Λευκωσίας, 21:45) και το Γιβραλτάρ (10 Οκτωβρίου 2017, «Γ. Καραϊσκάκης», 21:45) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σημειώνεται πως επανέρχεται από τραυματισμό ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά εκτός είναι ο Απόστολος Βέλλιος, o Μπάμπης Λυκογιάννης και ο Δημήτρης Κυριακίδης.
Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι ακόλουθοι: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Δώνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας, Μάνταλος.

Η συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ