Εθνικά θέματα

Επιδημία...αχρωματοψίας χτυπά τη χώρα - Μετά τους Μαλτέζους τουρίστες, τώρα πέρασαν αγρότες με κόκκινα ρούχα για τουρκική σημαία έξω από στρατόπεδο καταδρομέων - Απίθανα πράγματα...

Απίθανες αιτιολογίες από το ΓΕΣ καθώς μετά τους Μαλτέζους τουρίστες στο Καστελόριζο τώρα ανακαλύψαμε και αγρότες με κόκκινα ρούχα! Δεν είναι λύση να "κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί" πάντως...Tριτοκοσμικές καταστάσεις.

Πιο αναλυτικά, "λάθος συναγερμός" αποδείχθηκε η είδηση για αγνώστους που ύψωσαν τουρκική σημαία έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα λένε τώρα από το ΓΕΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές η καταγγελία αφορούσε τελικά αγρότες που απλά φορούσαν κόκκινα ρούχα.

Για την υπόθεση επιλήφθηκε και η αστυνομία που έλαβε παρόμοια ειδοποίηση χωρίς, όμως, να υπάρξει επιβεβαίωσή της.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τρεις άνδρες σταμάτησαν με το αυτοκίνητο τους έξω από την έδρα της Δ’ Μοίρας Καταδρομών, έβγαλαν μια τουρκική σημαία και φωτογραφήθηκαν με αυτή.

Όταν έγιναν αντιληπτοί από τη φρουρά του στρατοπέδου τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 15.20.

Οι πινακίδες του οχήματος δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. διαμένει στη Θεσσαλονίκη και ότι το όχημα του δεν έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές προβαίνουν σε ενέργειες υποβάθμισης της πράξης λέγοντας ότι πρόκειται για Έλληνες υπηκόους (από την Κομοτηνή;) που προέβησαν στη συγκεκριμένη πράξη θεωρώντας την αστεία.

Δεν πρόκειται όμως για καθόλου αστείο γεγονός αλλά όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι προχωρούν σε κινήσεις με άμεσες ψυχολογικές και επικοινωνιακές επιπτώσεις.

Στο προηγούμενο περιστατικό με το Καστελόριζο πηγές του ΓΕΕΘΑ ανέφεραν:

«Μια ομάδα Μαλτέζων τουριστών προσπάθησαν να υψώσουν τη σημαία της χώρας τους για να φωτογραφηθούν δίπλα στα Κάστρο. Οι κάτοικοι που ήταν παρόντες και έτυχαν να δουν το περιστατικό «μπέρδεψαν» τη σημαία με αυτή της Τουρκίας.»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...