Κοινωνία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε το ταξί του 60χρονου που δολοφονήθηκε στη Δραπετσώνα (βίντεο)

Στην Καλλίπολη βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το ταξί του 60χρονου οδηγού ο οποίος δολοφονήθηκε στο Νέο Μώλο της Δραπετσώνας και με το οποίο διέφυγε ο δράστης, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Μία μαρτυρία, η σορός του θύματος και το αυτοκίνητο είναι τα στοιχεία, που έχουν στη διάθεσή τους τα στελέχη του λιμενικού τα οποία ερευνούν την υπόθεση.

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί και είχε παραχωρήσει το επαγγελματικό αυτοκίνητο στους γιους του. Σπάνια έβγαινε με το ταξί για δουλειά και η χθεσινή κούρσα στο λιμάνι ήταν και η τελευταία του.

Μεσάνυχτα. Παρά το σκοτάδι ένας ναυτικός, που είχε βάρδια στο κατάστρωμα πλοίου είδε δύο άνδρες να καβγαδίζουν και κάλεσε το θάλαμο επιχειρήσεων της ακτοφυλακής.

Όταν έφθασαν στο σημείο οι άνδρες του λιμενικού βρήκαν πεσμένο στο έδαφος και μέσα στα αίματα τον οδηγό. Ο δράστης είχε εξαφανιστεί με το ταξί του θύματος, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, πριν το κάνει φρόντισε να πάρει μαζί του το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο τού 60χρονου.

Το έκανε για να δυσκολέψει τις έρευνες των αρχών ή ήταν μία ληστεία, που κατέληξε σε φόνο; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι αξιωματικοί της ασφάλειας του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά.

Στις έρευνες συμμετέχουν και οι αστυνομικοί, ενώ όλα τα ευρήματα εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

https://youtu.be/HCEeecez8EA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ