Εθνικά θέματα

Γιατί ο Αρχηγός του Ναυτικού της Βουλγαρίας ήρθε στην Ελλάδα;

O Αρχηγός του Ναυτικού της Βουλγαρίας επισκέφθηκε το ΓΕΝ όπου συναντήθηκε με τον ομόλογο του, Αρχηγό ΓΕΝ, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017. Ο ΑΓΕΝ της Βουλγαρίας, Rear Admiral Mitko Petev πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ.

Επίσης, ο Αρχηγός του Ναυτικού της Βουλγαρίας Υποναύαρχος Mitko Alexandrov Petev, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στο πλαίσιο της επίσκεψης του. Σημειώνεται ότι ο ΑΓΕΝ θα βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι και αύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο ΑΓΕΝ Βουλγαρίας και ο ΑΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης αντάλλαξαν απόψεις επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ επίσης σύντομη συζήτηση είχε με τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο,όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΓΕΝ.

Ο Rear Admiral Mitko Petev, επισκέφθηκε τη Σχολή Ελέγχου Βλαβών του Κέντρου Εκπαίδευσης ΠΑΛΑΣΚΑΣ, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις τις Σχολής, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΝ.

Στη συνέχεια μετέβη στο Αρχηγείο Στόλου όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, ενημερώθηκε για τις δυνατότητες του προσομοιωτή Υποβρυχίων και επισκέφθηκε Πολεμικά Πλοία, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΝ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...