Κόσμος

Βαρουφάκης: Η αλλαγή στην Ευρώπη ξεκινάει από την...ταβέρνα «Μπακαλόγατος» (εικόνες)

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο άνθρωπος που ήθελε να αλλάξει την Ελλάδα και την Ευρώπη κάνει συγκέντρωση στην ταβέρνα «Μπακαλόγατος» στην Αίγινα.

Η συνάντηση διοργανώνεται για την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 14:00 στην ταβέρνα "Μπακαλόγατος" με αφορμή το τελευταίο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, "Adults in the Room".

Οπως αναφέρει στο facebook «η ομάδα DiEM25 Αίγινα1DSC σε συνδιοργάνωση με την ομάδα DiEM25 Αθήνα1DSC οργανώνουμε εκδήλωση με θέμα "Ευρώπη, Ενηλικίωση, Ανυπακοή"».

Ομιλητές ο Διονύσιος Σκλήρης (Διδάκτωρ φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης) και ο Σωτήρης Μητραλέξης (Επίκουρος καθηγητής φιλοσοφίας (Κωνσταντινούπολη/Winchester)).

Δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται συγκέντρωση στο εν λόγω ταβερνείο.

Το καλοκαίρι, μαζί με την σύζυγό του Δανάη Στράτου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και ιδρυτής της κίνησης DiEM25 είχε διοργανώσει συνάντηση των μελών της κίνησης από όλη την Ελλάδα.

Οπως αναφέρει το aeginasreport η ομάδα του DiEM25 Αίγινας δημοσίευσε στο facebook εικόνες από την συνάντηση η οποία «έγινε σε μία ζεστή ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Μπακαλόγατος».

Όπως ανέφερε το συνοδευτικό κείμενο:

«Με την παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου έγινε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα κυρίως θέσεων του κινήματος.

Τα μέλη ήρθαν από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Αγγλία,

Στη συνάντηση μελών παρευρέθηκαν σαν παρατηρητές φίλοι ή ενδιαφερόμενοι για το κίνημα και την ομάδα μας».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ