Κοινωνία

Αυτός ο ιδιοφυής αλγόριθμος μετατρέπει το όνομά σας σε μελωδία

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ θα έμοιαζε το όνομά σας σε μουσικό μοτίβο; Τώρα, μπορείτε να το μάθετε, χρησιμοποιώντας το Clarallel, έναν ιδιοφυή αλγόριθμο που μεταφράζει το όνομά σας σε μουσικό κρυπτογραφημένο κείμενο.

Οι μουσικοί κρυπτογράφοι είναι μέσα μετασχηματισμού γραπτού κειμένου, συνήθως ονόματος, σε μουσικό μοτίβο και έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη εδώ και αιώνες από διάφορους μουσικούς και συνθέτες της Δύσης.

Όπως αναφέρει το classicfm.com, έχοντας ως βάση την παραπάνω μέθοδο, ο Kai Konishi-Dukes ανέπτυξε έναν αλγόριθμο που μετατρέπει το κάθε όνομα σε ένα μικρό μουσικό ποίημα και το ονόμασε «Clarallel».

Αν και ως αλγόριθμος είναι ισχυρός, σε αυτό το στάδιο το Clarallel μπορεί μόνο να μετατρέψει γράμματα σε σύντομη μελωδία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...