Κοινωνία

Αν δείτε αυτή τη γυναίκα καλέστε την Αστυνομία!

Η εικόνα της προκαλεί ανατριχίλα.Τρόμος με τη μαυροφορεμένη γυναίκα που κυκλοφορεί τα μεσάνυχτα σε έρημους δρόμους στη Μαγούλα.

Μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας, ντυμένη στα μαύρα, κρατάει στα χέρια της ένα αναμμένο κερί και περπατάει στον έρημο δρόμο αργά τη νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Μαγούλας προς το Άνω Καστρίτσι.

Το βράδυ της Πέμπτης (21/09/2017), σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε ξανά να περιπλανιέται στους έρημους δρόμους κρατώντας ένα κερί. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για δεύτερη φορά, ωστόσο οι έρευνες για τον εντοπισμό της επέβησαν άκαρπες.

Κάτοικοι της περιοχής εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομο ψυχικά διαταραγμένο το οποίο χρήζει βοήθειας, ενώ εκφράζουν φόβους ότι είναι δυνατόν να συμβεί και κάποιο ατύχημα καθώς η περιοχή έχει πυκνή βλάστηση.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...