Κόσμος

"Ανοιξαν πυρ" με ντομάτες κατά της Α.Μέρκελ -Δείτε το βίντεο

Μια ακόμη ευκαιρία να δείξει την παροιμιώδη ψυχραιμία της είχε χθες η Ανγκελα Μέρκελ.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας της σε προεκλογική συγκέντρωση του CDU στη Χαϊδελβέργη, κάποιοι πέταξαν προς το μέρος της, δύο ντομάτες.

Το κατακόκκινο σακάκι της Μέρκελ δέχθηκε μερικές πιτσιλιές. Η Γερμανίδα Καγκελάριος, τέρας ψυχραιμίας, κοίταξε χαμογελαστή την ντομάτα που έπεσε κοντά στα πόδια της και αμέσως μετά έσπευσε να... συνδράμει μια δημοσιογράφο που την πήραν τα σκάγια. Η Καγκελάριος της προσέφερε ευγενικά ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσει την λευκή της μπλούζα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η πρώτη ντομάτα πέρασε ξυστά από τη Μέρκελ και προσγειώθηκε κοντά στα πόδια της. Η δεύτερη ντομάτα έχασε εντελώς το στόχο της. Επισήμως ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι δύο ντομάτες «εκτοξεύτηκαν» από διαφορετικά σημεία -και οι δύο όμως είχαν στόχο τη Μέρκελ.

Η γερμανική αστυνομία κάνει έρευνα για τους δράστες για απόπειρα σωματικής βλάβης και απόπειρα υλικών ζημιών! Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Associated Press ότι οι ντομάτες ήρθαν από μια ομάδα κτηνοτρόφων που φώναζαν συνθήματα όπως «υποκριτή» και «προδότη του λαού» επικρίνοντας προφανώς την μεταναστευτική πολιτική της Μέρκελ.

Η Μέρκελ πάντως, απτόητη, εμφανίστηκε αργότερα σε άλλη προεκλογική συγκέντρωση στην Στουτγάρδη, με το ίδιο κόκκινο σακάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=Dtct84WWym0

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...