Κοινωνία

Ανήκουστο- Μητέρα πλήρωσε τον έναν γιο της να σκοτώσει τον άλλον- Δείτε τον λόγο

Στη σύλληψη μιας 55χρονης, η οποία κατηγορείται ότι οργάνωσε τη δολοφονία του γιου της γιατί είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τόσο την ίδια όσο και άλλες γυναίκες της οικογένειας, προχώρησε η αστυνομία σε προάστιο του Μουμπάι, στην Ινδία.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η μητέρα έπεισε τον γιο που είχε από προηγούμενο γάμο, να σκοτώσει το 22χρονο παιδί της που της είχε επιτεθεί σεξουαλικά αντί του ποσού των 643 ευρώ. Το πτώμα του εντοπίστηκε στα τέλη Αυγούστου σε λατομείο και έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Οι αρχές διαπίστωσαν ότι η 55χρονη είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν είχε αναγνωρίσει το πτώμα του γιου της. Υποστήριξε στις αρχές ότι ο 22χρονος είχε φύγει από το σπίτι λίγες μέρες νωρίτερα και δεν είχε καμία επικοινωνία με την οικογένεια. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι δεν είχε δηλώσει την εξαφάνισή του γιατί έλειπε συχνά και για μέρες από το σπίτι.

Στο τέλος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η μητέρα παραδέχτηκε ότι η ίδια οργάνωσε την δολοφονία του διότι είχε πέσει αρκετές φορές θύμα σεξουαλικής κακοποίησης αυτόυ, όπως και άλλες γυναίκες της οικογένειας και την απειλούσε για να μην γίνει γνωστό.

Εκτός από την 55χρονη, συνελήφθησαν δύο συνεργοί της, 23 και 21 ετών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ