Κόσμος

Έτσι χειρίζεται ο Βρετανικός Στρατός όσους εισέρχονται παράνομα σε πεδίο ασκήσεων (βίντεο)


Kάποιοι θεώρησαν δικαίωμά τους να κάνουν βόλτα σε στρατιωτική περιοχή -άλλωστε με χρήματα των φορολογουμένων υπάρχει ο Στρατός. Και ο Στρατός θεώρησε δικαίωμά του να δράσει αναλόγως.

Με ποδήλατα, μηχανές και τετράτροχες "γουρούνες" ορισμένοι πάσχοντες από άγνοια κινδύνου μπήκαν για βόλτα στο Salisbury Plain, σε περιοχή ασκήσεων του Βρετανικού Στρατού (η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται ιδανική για δραστηριότητες off-road). ΄Ομως ο Στρατός δεν αστειεύεται και σ΄ αυτή την περίπτωση θεώρησε καλό να... κατεβάσει τα τανκς εναντίον των ποδηλάτων και των μηχανών που "πάρκαραν" οι άτυχοι ιδιοκτήτες τους στην περιοχή.

Δείτε τί έγινε όταν συναντήθηκε ένα τεθωρακισμένο Terrier 30 τόννων του Μηχανικού με μια "γουρούνα" παρκαρισμένη εκεί που δεν θα 'πρεπε στο αποκαρδιωτικό -για τον κάτοχο του τετράτροχου- βίντεο που ακολουθεί. Μετά απ΄αυτό, μάλλον δεν θα το ξανακάνει. Όχι με αυτή την "γουρούνα" πάντως!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές