Ελληνοτουρκικά

Έτσι έπιασαν τους Τούρκους επίδοξους ληστές με το τζετ σκι στη Χίο

Έτοιμοι να «χτυπήσουν» τραπεζικά καταστήματα και να διαφύγουν διά θαλάσσης με τζετ σκι στην Τουρκία, ήταν όπως όλα δείχνουν δυο αδέλφια τουρκικής υπηκοότητας που συνελήφθησαν από λιμενικούς στη Χίο.

Οι δυο άνδρες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι το Σάββατο προκειμένου να απολογηθούν.

Οι δυο επίδοξοι ληστές εντοπίστηκαν σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού στις 5 Σεπτεβρίου απο άνδρες του λιμενικού. Αρχικά προσπάθησαν να πείσουν τους λιμενικούς πως το τζετ σκι με το οποίο έφτασαν στη Χίο, είχε μείνει ακυβέρνητο και τα θαλάσσια ρεύματα τους οδήγησαν στο νησί. Άμεσα λιμενικός πήγε στο σημείο που το είχαν δέσει και το έθεσε σε λειτουργία, καθώς δεν υπήρχε καμία μηχανική βλάβη!

Οι δύο Τούρκοι μπήκαν στο "μικροσκόπιο" των λιμενικών οι οποίοι ξεκίνησαν να τους ανακρίνουν. Το "λαβράκι" όμως δεν βγήκε από τα χείλη των Τούρκων, αλλά απο τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμενες πληροφορίες του Newpost.gr, εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο απο τραπεζικά καταστήματα του νησιού.

Ανώτερα στελέχη του λιμενικού σώματος, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρη εικόνα της υπόθεσης, επισημαίνουν πως "οι Τούρκοι, όπως προκύπτει, είχαν ξαναέρθει στη χώρα και κινηματογράφησαν τις τράπεζες που στόχευαν να χτυπήσουν και υπολόγισαν τους τρόπους διαφυγής". Οι ίδιες πηγές θεωρούν βέβαιο πως οι δύο Τούρκοι αμέσως μετά τη ληστεία θα έφευγαν προς την πατρίδα τους με το τζετ σκι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ