Κοινωνία

Άλλος άνθρωπος ο ΜακΓκρέγκορ μετά την ήττα του (βίντεο)

Μπροστά στις κάμερες οι αθλητές, ιδιαίτερα οι μποξέρ, κι ακόμα περισσότερο οι μαχητές του MMA είναι αναγκασμένοι να δίνουν ένα σόου. Που πολλές φορές ξεπερνάει και τα όρια της υπερβολής. Αφού χρειάζεται να δείχνουν ένα προσωπείο που θυμίζει μονομάχο: καλογυμνασμένοι κονιόρδοι που φωνάζουν γεμάτοι κομπασμό και προσπαθούν να ξεσηκώσουν το κοινό.

Όμως, τελικά, ποιο είναι το πραγματικό τους πρόσωπο μετά τον αγώνα; Μετά τη μάχη που θεωρήθηκε η μάχη της δεκαετίας; Πώς ακριβώς ήταν ο φωνακλάς ΜακΓκρέγκορ μετά την ήττα του από τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

https://youtu.be/F09yNp-BOXM

Το backstage βίντεο που κυκλοφόρησε μας έδειξε μια τελείως διαφορετική πλευρά του. Έναν άνθρωπο κουρασμένο αλλά όχι εξαντλημένο, που όσο και να προσπαθεί φαίνεται ότι η ήττα του στοίχισε πολύ –κι ας έπαιζε εκτός έδρας με βάση τους κανόνες. Αντίθετα ο Μεϊγουέδερ δείχνει τρομερά άνετος, σα να μην έγινε τίποτα. Λογικό άλλωστε αυτός ήταν ο νικητής.

Σε κάθε περίπτωση αυτά τα 60 βιντεοσκοπημένα δευτερόλεπτα είναι κάτι περισσότερο από ένα βιντεάκι. Μοιάζουν περισσότερο με μια μικρή ακτινογραφία της ψυχής του Notorious, όταν οι προβολείς του ρινγκ έχουν σβήσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ