Φτάσαμε στο σημείο μηδέν; Μεγάλο ρωσικό αφιέρωμα για το τέλος του κόσμου και τη μοίρα της Ρωσίας – Τι αναφέρουν οι «προφητείες» της ορθοδοξίας

Δημοσίευση: 2 Σεπτεμβρίου 2017, 5:00 μμ

Μέγα θέμα έχουν γίνει σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα οι προφητείες ορθοδόξων Αγίων σχετικά με το μέλλον της ρωσικής ομοσπονδίας αλλά και την τύχη του πλανήτη, ειδικά τώρα που κορεατική κρίση «κτυπάει κόκκινο», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti το οποίο συγκέντρωσε πολλές προφητείες ορθοδόξων Αγίων της Ρωσίας και της Ελλάδος .

«Πρέπει να παρατηρήσετε ότι τα μηνύματα αυτά εμφανίζονται συνεχώς με κάποιο  τρόπο τα τελευταία 15-20 χρόνια, συνήθως τον Αύγουστο, προφανώς λόγω της έλλειψης σημαντικών γεγονότων μέσα  στο καυτό καλοκαίρι»,  εφιστά την προσοχή ο  καθηγητής της Ακαδημίας Θεολογίας της Μόσχας, πρωθιερέας Μαξίμ Κοζλόφ.

Ωστόσο, οι αληθινές προφητείες των Αγίων της ορθοδοξίας παραμένουν  πολύ δημοφιλείς σε όλους τους Ρώσους πολίτες.

Το ρωσικό διαδίκτυο  είναι γεμάτο με πολλά ντοκιμαντέρ,  ταινίες, άρθρα και με  ηχηρούς τίτλους  όπως: «Τι έχουν προβλέψει οι  Ορθόδοξοι άγιοι για  τη Ρωσία;» ή « Τι μας περιμένει το επόμενο διάστημα στον πλανήτη» κά .

Ακόμη και σε ορισμένες ορθόδοξες εκκλησίες και μοναστήρια, υπάρχουν φυλλάδια με «προφητείες» για τα μελλούμενα.

Ειδικά υπάρχει μεγάλη  ζήτηση των Ρώσων πιστών για τις προβλέψεις των γερόντων Αγίου Όρους, λόγω της μεγάλης σημασίας αυτού του ιερού μέρους που αποτελεί την « κιβωτό» της ορθοδοξίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των «αποσπασμάτων των προφητειών»  αποδίδεται σε εκείνους τους Αγίους που έζησαν τον 19ο αιώνα.

Για παράδειγμα  ο μοναχός Νίκων της Οπτίνας μίλησε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο:

«Όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα ξεσπάσει πόλεμος σε όλο τον κόσμο . Εκεί θα κάνει την εμφάνιση τους και ο Αντίχριστος που θα  εκλεγεί  ως ως παγκόσμιος βασιλιάς και Μεσσίας .!»

Πρόρρηση  του Αγίου  Στέφαν για την τύχη των ΗΠΑ:

«Η Αμερική θα καταρρεύσει σύντομα. Θα γίνει χίλια κομμάτια και θα είναι φοβερό . Οι Αμερικανοί θα τρέξουν  να ξεφύγουν από τη Ρωσία και τη Σερβία. Έτσι θα είναι.»

Ο Άγιος Ισαάκ της Όπτινα  για το τέλος του κόσμου:

«Λίγο πριν από τη βασιλεία του Αντίχριστου θα κλείσουν τους ναούς και θα καταστρέψουν τα πάντα μέσα και έξω από  αυτούς . Υπάρχουν χρυσοί  θόλοι, σε  εκκλησίες και  καμπαναριά, και όταν τα αφαιρέσουν , τότε θα έρθει η ώρα της βασιλείας του Αντιχρίστου. Προσευχηθείτε  ο Κύριος να μας δώσει κουράγιο  για ενίσχυση…διότι μας αναμένουν τρομερά πράγματα . Όλα αυτά  θα συνεχιστούν μέχρι τη στέψη του Αντίχριστου, με μια  τελετή  άνευ  προηγουμένου μεγαλείου».

Ο μοναχός Ανατόλι Οπτίνσκυ  της Κίνας:

«Το τέλος θα έρθει  στην Κίνα. Κάποια ασυνήθιστη έκρηξη θα γίνει , και θα είναι ένα θαύμα του Θεού. Και η ζωή θα είναι εντελώς διαφορετική στη γη, αλλά όχι για πολύ. Ο σταυρός του Χριστού θα λάμψει πάνω από ολόκληρο τον κόσμο,  και θα είναι σαν φάρος στο σκοτάδι όλων μας» .

Άγιος Παΐσιος  για την  Ευρωπαϊκή Ένωση:

«Η Ευρώπη είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα ..  Δύση και  Ανατολή, αλλά η κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προέλθει από τα ανατολικά και  θα περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις χώρες της Α. Ευρώπης  ( Πολωνία,  Τσεχία ,  Σλοβακία,  Λευκορωσία,  Λιθουανία,  Λετονία,  Εσθονία,  Μολδαβία, Ουκρανία,  Ουγγαρία και  Ρουμανία).

Ο Άγιος Θεοφάν της Πολτάβας για το μέλλον της Ρωσίας:

 «Στην  Ρωσία θα αποκατασταθεί η μοναρχία ως εξουσία. Μελλοντικός βασιλιάς θα είναι ένα πρόσωπο μεγάλου κύρους . Αυτό το  πρόσωπο θα έχει ένθερμη πίστη, θα είναι  λαμπρό μυαλό και ατσάλινος χαρακτήρας .

Πρώτα απ ‘όλα θα αποκαταστήσει την τάξη στην Ορθόδοξη Εκκλησία, αφαιρώντας όλες τις αναλήθειες , τις αιρέσεις και τους «χλιαρούς» επισκόπους. Πολλοί και  πολλά στραβά  με ελάχιστες εξαιρέσεις  θα  εξαλειφθούν, και την θέση τους θα πάρουν η νέα αλήθεια και ευσεβείς  επίσκοποι …. Η  Ρωσία θα αναστηθεί από τους νεκρούς, και όλος ο κόσμος θα το διαπιστώσει με μεγάλη  έκπληξη».

Ο Άγιος γέροντας Βλαντισλάβ :

«Στη Ρωσία, οι κομμουνιστές θα έρθουν στην εξουσία».

Άγιος Ιγνάτιος Μπρυανχανινόφ:

«Ο προορισμός της πρόνοιας του Θεού για την  Ρωσία έχει πολλά σχέδια και αλλαγές. Οι Άγιοι Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας είχαν προβλέψει την εξαιρετική ανάπτυξη και την μεγάλη πολιτική εξουσία της χώρας.»

Αυτά αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων για την Ρωσία με την παρουσίαση Ρώσων Αγίων, Μοναχών και ενός Έλληνα του Αγίου Παϊσίου, ο οποίος  στην ουσία ερμηνεύει τις προφητείες του μεγάλου Αγίου της Ελλάδος του Κοσμά του Αιτωλού , ο οποίος είχε προβλέψει όλα αυτά που διαδραματίζονται στην χώρα μας  με τρομακτική ακρίβεια.

Όλοι αυτοί οι φωτισμένοι Άγιοι της ορθοδοξίας , τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ρωσία στην ουσία ήταν …. «ασυρματιστές του Θεού» όπως ο Άγιος  Παΐσιος  και «μετέφεραν» μηνύματα σε όλους τους πιστούς ανά τον κόσμο για να έρθουν….. στο σωστό δρόμο σε σχέση με  αυτόν που είχαν πάρει και τους οδηγούσε στο όλεθρο .

 • lion 77

  Για παράδειγμα ο μοναχός Νίκων της Οπτίνας μίλησε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο:

  «Όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα ξεσπάσει πόλεμος
  σε όλο τον κόσμο . Εκεί θα κάνει την εμφάνιση τους και ο Αντίχριστος που
  θα εκλεγεί ως ως παγκόσμιος βασιλιάς και Μεσσίας .!»

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΖΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ?
  ΜΗΠΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ?

  • skeptomenosellin

   Δεν γνωρίζω αν κατάλαβα σωστά, αλλά ο Βατάτζης δεν θα είναι ο Αντίχριστος, αλλά αυτός που έρχεται μετά τον αντίχριστο για να κυβερνήσει… Μπορεί όμως να κάνω λάθος…

   • lion 77

    μετα τον αντιχριστο θα γινει η δευτερα παρουσια…

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  Προσέχετε μη σας πλανήσει κανείς. 5 Γιατί πολλοί θα έρθουν με το όνομά μου, λέγοντας: “Εγώ είμαι ο Χριστός”, και πολλούς θα πλανήσουν. 6 Θα μέλλετε, λοιπόν, να ακούτε πολέμους και φήμες πολέμων. Κοιτάτε, μη θορυβείστε. γιατί πρέπει να γίνουν, αλλά ακόμα δεν είναι το τέλος. 7 Γιατί θα εγερθεί έθνος εναντίον έθνους και βασιλεία εναντίον βασιλείας, και θα γίνουν πείνες και σεισμοί κατά τόπους. 8 Αλλά όλα αυτά είναι αρχή ωδίνων. 9 Τότε θα σας παραδώσουν σε θλίψη και θα σας σκοτώσουν, και θα είστε μισούμενοι από όλα τα έθνη για το όνομά μου. 10 Και τότε θα σκανδαλιστούν πολλοί, και θα προδώσουν ο ένας τον άλλο, και θα μισήσουν ο ένας τον άλλο. 11 Και πολλοί ψευδοπροφήτες θα εγερθούν και θα πλανήσουν πολλούς. 12 Και επειδή θα πληθυνθεί η ανομία, θα ψυχραθεί η αγάπη των πολλών. 13 Αλλά εκείνος που θα υπομείνει ως το τέλος, αυτός θα σωθεί. 14 Και θα κηρυχτεί αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας σε όλη την οικουμένη για μαρτυρία σε όλα τα έθνη, και τότε θα έρθει το τέλος».

 • Αντύπα

  Αμυνα σουρωτήρι η εθνική.

 • Doctor

  Δεν αναφερεται πουθενα το Ισλαμ και ο εποικισμος της Ευρωπης απο τους μουσουλμανους

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   Στην αποκαλυψη αναφερονται..

 • chris makis

  δε ξερω ρε παιδια τι να πω…
  εχω αρχιζει να πιστευω πως τπτ δε θα γινει απο ολα αυτα…λιγο η απογοητευση λιγο οι ρυθμοι της συγχρονης ζωης που σου αποσπούν την προσοχη σε αποπροσανατολιζουν και δε σε αφηνουν να σκεφτεις…
  ευτυχως η δυστηχως μονο με τετοια γεγονοτα θα συνετιστουμε.
  αν ειναι λοιπον να γινει ας γινει και ας υποφερουνε αν ειναι να βγει κατι απο ολο αυτο.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.
  Ο ουρανός και η γη θέλουσι παρέλθει, οι δε λόγοι μου δεν θέλουσι παρέλθει.
  Περί δε της ημέρας εκείνης και της ώρας ουδείς γινώσκει, ουδέ οι άγγελοι των ουρανών, ειμή ο Πατήρ μου μόνος·
  και καθώς αι ημέραι του Νώε, ούτω θέλει είσθαι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.
  Διότι καθώς εν ταις ημέραις ταις προ του κατακλυσμού ήσαν τρώγοντες και πίνοντες, νυμφευόμενοι και νυμφεύοντες, έως της ημέρας καθ’ ην ο Νώε εισήλθεν εις την κιβωτόν,
  και δεν ενόησαν, εωσού ήλθεν ο κατακλυσμός και εσήκωσε πάντας, ούτω θέλει είσθαι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.
  Τότε δύο θέλουσιν είσθαι εν τω αγρώ· ο εις παραλαμβάνεται και ο εις αφίνεται·
  δύο γυναίκες θέλουσιν αλέθει εν τω μύλω, μία παραλαμβάνεται και μία αφίνεται.
  Αγρυπνείτε λοιπόν, διότι δεν εξεύρετε ποία ώρα έρχεται ο Κύριος υμών.

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   36 «Όσον αφορά όμως εκείνη την ημέρα και την ώρα κανείς δεν τις ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Υιός παρά ο Πατέρας μόνος. 37 Γιατί όπως ακριβώς ήταν οι ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου. 38 Γιατί όπως ήταν κατά τις ημέρες εκείνες πριν από τον κατακλυσμό, που έτρωγαν και έπιναν, που νυμφεύονταν και πάντρευαν, μέχρι την ημέρα που εισήλθε ο Νώε στην κιβωτό, 39 και δεν κατάλαβαν, ωσότου ήρθε ο κατακλυσμός και τους πήρε όλους, έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου. 40 Τότε δύο άντρες θα είναι στον αγρό, ένας παραλαμβάνεται και ένας αφήνεται. 41 Δύο γυναίκες που θα αλέθουν στο μύλο, μία παραλαμβάνεται και μία αφήνεται. 42 Αγρυπνείτε, λοιπόν, γιατί δεν ξέρετε ποια ημέρα ο Κύριός σας έρχεται. 43 Και εκείνο ας γνωρίζετε: ότι αν ήξερε ο οικοδεσπότης ποια ώρα της νύχτας έρχεται ο κλέφτης, θα αγρυπνούσε και δε θα άφηνε να διαρρήξουν την οικία του. 44 Γι’ αυτό κι εσείς να είστε έτοιμοι, γιατί την ώρα που δε νομίζετε έρχεται ο Υιός του ανθρώπου».

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  Για να τελειωνουμε μια κ καλη μς τις προφητειες…Κατα Ματθ.κεφ 24 ΟΛΕΣ οι προφητειες των προφητων σε ενα κεφαλαιο.
  Επισης ..ΗΣΑΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΔΑΝΙΗΛ κ ΙΩΑΝΝΗΣ οι μονοι προφητες για το χριστο κ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ κ αυτοι.
  ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΙΣ!

  15 «Όταν λοιπόν δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως, που ειπώθηκε μέσω του Δανιήλ του προφήτη, να έχει σταθεί σε τόπο άγιο – ο αναγνώστης ας εννοήσει – 16 τότε όσοι είναι στην Ιουδαία ας φεύγουν στα όρη, 17 όποιος είναι πάνω στο δώμα ας μην κατεβεί, για να πάρει τα πράγματα από την οικία του. 18 Και όποιος είναι στον αγρό ας μην επιστρέψει πίσω, για να πάρει το πανωφόρι του. 19 Αλίμονο όμως σε όσες έχουν παιδιά στην κοιλιά και σε όσες θηλάζουν εκείνες τις ημέρες. 20 Προσεύχεστε μάλιστα να μη γίνει η φυγή σας το χειμώνα μήτε το Σάββατο. 21 Γιατί θα γίνει τότε θλίψη μεγάλη, τέτοια που δεν έχει γίνει από την αρχή του κόσμου ως τώρα, ούτε θα γίνει ξανά. 22 Και αν δε συντομεύονταν οι ημέρες εκείνες, δε θα σωζόταν καμιά σάρκα. Για τους εκλεκτούς, όμως, θα συντομευτούν οι ημέρες εκείνες. 23 Τότε, αν κάποιος σας πει: “Ιδού, εδώ ο Χριστός” ή “εδώ”, μην το πιστέψετε. 24 Γιατί θα εγερθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δώσουν σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, αν είναι δυνατό, και τους εκλεκτούς. 25 Ιδού, σας τα έχω προειπεί. 26 Αν λοιπόν σας πουν: “Ιδού, στην έρημο είναι”, μην εξέλθετε. “Ιδού, στα απόμερα δωμάτια”, μην το πιστέψετε. 27 Γιατί όπως ακριβώς η αστραπή εξέρχεται από τα ανατολικά και φαίνεται ως τα δυτικά, έτσι θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου. 28 Όπου είναι το πτώμα, εκεί θα συναχτούν οι αετοί».

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κατά Ματθαίον, κεφάλαιο 24

  https://www.bibleonline.ru/bible/ell/40/24/
  Και αποκριθείς ο Ιησούς, είπε προς αυτούς· Βλέπετε μη σας πλανήση τις.
  Διότι πολλοί θέλουσιν ελθεί επί τω ονόματί μου, λέγοντες, Εγώ είμαι ο Χριστός, και πολλούς θέλουσι πλανήσει.
  Θέλετε δε ακούσει πολέμους και φήμας πολέμων· προσέχετε μη ταραχθήτε· επειδή πάντα ταύτα πρέπει να γείνωσιν, αλλά δεν είναι έτι το τέλος.
  Διότι θέλει εγερθή έθνος επί έθνος και βασιλεία επί βασιλείαν, και θέλουσι γείνει πείναι και λοιμοί και σεισμοί κατά τόπους·
  πάντα δε ταύτα είναι αρχή ωδίνων.
  Τότε θέλουσι σας παραδώσει εις θλίψιν και θέλουσι σας θανατώσει, και θέλετε είσθαι μισούμενοι υπό πάντων των εθνών διά το όνομά μου.
  Και τότε θέλουσι σκανδαλισθή πολλοί και θέλουσι παραδώσει αλλήλους και θέλουσι μισήσει αλλήλους.
  Και πολλοί ψευδοπροφήται θέλουσιν εγερθή και πλανήσει πολλούς,
  και επειδή θέλει πληθυνθή η ανομία, η αγάπη των πολλών θέλει ψυχρανθή.
  Ο δε υπομείνας έως τέλους, ούτος θέλει σωθή.

 • Tasos

  Το μονο που ευχομαι ειναι να με εχει καλα ο Θεος,ψυχικα και σωματικα.να προστατευσω την οικογενεια μου και τους λιγους φιλους με τις οικογενειες τους.παρακαλω να μην με παρει νωριτερα απο ολα αυτα που ερχονται.προτιμω να φυγω στο Ονομα του.ορθιος και μπροστα.

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  32 «Από τη συκιά, λοιπόν, μάθετε την παραβολή. Όταν ήδη το κλαδί της γίνει απαλό και τα φύλλα ξεφυτρώνουν, γνωρίζετε ότι είναι κοντά το θέρος. 33 Έτσι κι εσείς, όταν τα δείτε όλα αυτά, να γνωρίζετε ότι είναι κοντά, στις θύρες. 34 Αλήθεια σας λέω ότι δε θα παρέλθει η γενιά αυτή, ωσότου γίνουν όλα αυτά. 35 Ο ουρανός οι η γη θα παρέλθουν, οι λόγοι μου όμως δε θα παρέλθουν».

 • GrandRus

  Το μελλον της Ρωσίας ειναι αυτο που ηταν παντα: Τιμωρος τον μεγαλων, καταστροφέας αυτοκρατοριών και τελειωτες των πολεμων.

  Τον 18ο αιώνα νικήσαμε και διαλύσαμε την Σουηδικη αυτοκρατορία.

  Τον 19ο αιώνα καταστρέψαμε την Ναπολεωντια αυτοκρατορια, εισβαλλοντας στο Παρισι το 1814

  Τους 17ο-20ο αιώνες καταστρέφουμε σταδιακά την Οθωμανικη αυτοκρατορια, διεξαγοντας 12 πολεμους με αυτους.

  Τον 20ο αιώνα τερματίσαμε την Ναζιστικη αυτοκρατορια, κατακτώντας το Βερολινο.

  Τον 21ο αιώνα ας ειναι ο αιωνας που θα σβησουμε την Αμερικανικη αυτοκρατορια.

  • Tasos

   Αλλα για τα λεφτα συμμαχουμε με ισλαμ.η Ρωσσια θα επρεπε να ειναι στυλος για τα Ορθοδοξα κρατη.

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  52 Τότε του λέει ο Ιησούς: «Γύρισε πίσω τη μάχαιρά σου στο μέρος της. γιατί όλοι όσοι έλαβαν μάχαιρα θα χαθούν με μάχαιρα. 53 Ή νομίζεις ότι δε δύναμαι να παρακαλέσω τον Πατέρα μου και θα μου παρατάξει τώρα περισσότερες από δώδεκα λεγεώνες αγγέλων; 54 Πώς λοιπόν θα εκπληρωθούν οι Γραφές ότι έτσι πρέπει να γίνει;» 55 Εκείνη την ώρα είπε ο Ιησούς στους όχλους: «Σαν ενάντια σε ληστή εξήλθατε με μάχαιρες και ξύλα για να με συλλάβετε; Κάθε ημέρα μέσα στο ναό καθόμουν διδάσκοντας, και δε με κρατήσατε. 56 Αλλά όλα αυτά έχουν γίνει, για να εκπληρωθούν οι Γραφές των προφητών». Τότε όλοι οι μαθητές τον άφησαν και έφυγαν.

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  «Σ’ εξορκίζω απέναντι στο Θεό το ζωντανό, για να μας πεις αν εσύ είσαι ο Χριστός, ο Υιός του Θεού». 64 Του λέει ο Ιησούς: «Εσύ το είπες. Όμως σας λέω: από τώρα θα δείτε τον Υιό του ανθρώπου να κάθεται από τα δεξιά της Δύναμης και να έρχεται πάνω στις νεφέλες του ουρανού». 65 Τότε ο αρχιερέας ξέσχισε τα ρούχα του λέγοντας: «Βλαστήμησε. τι ανάγκη έχουμε ακόμη από μάρτυρες; Να, τώρα ακούσατε τη βλαστήμια. 66 τι νομίζετε;» Εκείνοι αποκρίθηκαν και είπαν: « Είναι ένοχος θανάτου ». 67 Τότε έφτυσαν στο πρόσωπό του και τον κολάφισαν, άλλοι τον ράπισαν 68 λέγοντας: «Προφήτεψέ μας, Χριστέ, ποιος είναι αυτός που σε χτύπησε;»

  • Tasos

   Καμμια φορα φιλε,σκεπτομαι αν ειχαν πιστεψει τον Κυριο,ποσο καλυτερος θα ηταν ο κοσμος.ουτοπικη η σκεψη μου.το ξερω.

   • 👼VLAD.. the IMPALER👼

    24 Ο Υιός του ανθρώπου, βέβαια, πηγαίνει καθώς είναι γραμμένο γι’ αυτόν, αλίμονο όμως στον άνθρωπο εκείνο μέσω του οποίου ο Υιός του ανθρώπου προδίνεται. Θα ήταν καλό γι’ αυτόν αν ο εκείνος άνθρωπος δεν είχε γεννηθεί». 25 Έλαβε τότε το λόγο ο Ιούδας, που τον πρόδωσε, και είπε: «Μήπως εγώ είμαι, ραβί;» Του λέει: «Εσύ το είπες».

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς
  μᾶς δείχνει τὴν πορεία τοῦ ἀγῶνα μας…

  »Τοῦτο σᾶς λέγω καὶ σᾶς παραγγέλω·
  κἂν ὁ οὐρανὸς νὰ κατεβῆ κάτω, κἂν ἡ γῆ νὰ ἀνεβῆ ἐπάνω,
  κἂν ὅλος ὁ κόσμος νὰ χαλάση, σήμερον, αὔριον,
  νὰ μὴ σᾶς μέλλη τί ἔχει νὰ κάμη ὁ Θεός.
  Τὸ κορμί σας ἂς τὸ καύσουν, ἂς τὸ τηγανίσουν·
  τὰ πράγματά σας ἂς σᾶς τὰ πάρουν· μὴ σᾶς μέλλει·
  δώσατέ τα· δὲν εἶνε ἰδικά σας.
  Ψυχὴ καὶ Χριστὸς σᾶς χρειάζονται.
  Αὐτὰ τὰ δυὸ ὅλος ὁ κόσμος νὰ πέση, δὲν ἠμπορεῖ νὰ σᾶς τὰ πάρη,
  ἐκτὸς καὶ τὰ δώσετε μὲ τὸ θέλημά σας.
  Αὐτὰ τὰ δυὸ νὰ τὰ φυλάγετε, νὰ μὴ τὰ χάσετε.

  Τώρα, ἀδελφοί μου, τί σημεῖον καρτεροῦμεν;
  Δὲν καρτεροῦμεν ἄλλο παρὰ πότε νὰ λάμψῃ ὁ Πανάγιος Σταυρὸς
  εἰς τὸν οὐρανὸν περισσότερον ἀπὸ τὸν ἥλιον,
  καὶ νὰ λάμψῃ ὁ γλυκύτατός μας Ἰησοῦς Χριστὸς καὶ Θεὸς
  ἑπτὰ φορὰς περισσότερον ἀπὸ τὸν ἥλιον,
  μὲ χίλιες χιλιάδες καὶ μύριες μυριάδες Ἀγγέλους, μὲ δόξαν θεϊκήν.»

  †Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ

  Ἡ ἀντίστροφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

 • Ίυγξ Δρυς

  οι σχολιαστές τις ΕΡΤ να προσέχουν στον δρόμο γιατί με αυτά που λένε δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα….και δεν τους απειλώ εγώ, συμβουλή τους δίνω για να τους προστατέψω …

  • chris makis

   για τον αντετοκουμπο εννοεις?

 • Assurbanibal

  Χαμός. Χάος. Ιωνία.

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  ολοι οι προφητες ολων των θρησκειων εχουν μια τρελη επιμονη να προφητευουν θρονους(βασιλιαδες κλπ) !!δηλαδη διχως θρονους θα ημασταν χαος και αμαρτωλοι ?μεχρι εκει φτανει η αγιοσυνη τους?

  • Assurbanibal

   Το πόπολο είναι μπερδεμένο δάσκαλε.

   • Spyros Spyropoulos

    Επισης ειναι τσαντισμενο και αφραγκο……..

    • Κώστας

     Και υπερχρεωμένο !!!!!

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    φιλε αιωνες τωρα εχουν παρει πολλους στο λαιμο τους με τα παραμυθια τους!!

    • Κώστας

     Κάποια στιγμή θα γίνουν αυτά που λένε .. Όλα είναι θέμα πίστης ..

     Αν δεν είμαστε εμείς οι τυχεροί θα είναι άλλοι …

     Όμως τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση ;;;

     Γιατί συν Αθηνά και χείρα κίνει !!

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να χρησιμοποιουμε το μυαλο με το οποιο μας προικισε ο θεος για να μην μας κοροιδευουν οι διαφοροι κατεργαρεοι!!

     • Assurbanibal

      Εκτός απ΄το μυαλό θάλει να βάλουμε και ψυχή όμως.

     • Κώστας

      Εμείς είμαστε ένας άψυχος λαός …

      Θέλουμε εμψύχωση … Έχουμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ άγνοια κινδύνου !!

     • Κώστας

      Ποιους θεωρείς κατεργαρέους ;;;

      Γιατί εγώ θεωρώ αυτούς που πουλάνε τα συγγράματα αυτών που είπαν κάποτε για το τέλος του κόσμου, αυτούς που παίζουν με τις συνειδήσεις του κόσμου και θησαυρίζουν …

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      σαφως!!! εκμεταλευονται το γεγονος οτι ο περισσοτερος κοσμακις φοβαται και τρεφει δυσιεδαιμονιες που καποιοι καλλιεργουν αιωνες τωρα !!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      συνεχίζεις νά μήν λές λύση όμως,δάσκαλε.Δέν οδηγεί πουθενά αυτό.Καλά τά λές,αλλά μετά;

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      σχετικα με την θρησκεια αφορα αυτο που ρωτας?

     • Assurbanibal

      Πότε μπορούμε να μιλήσουμε για γυναίκες?

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      δηλαδη ? τι ακριβως?

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     (Πάνος) Για φέρε μας ένα παράδειγμα από ορθόδοξο. Μην μου αναφέρεις τους Ιεχωβάδες κ.λπ.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      το βυζαντιο αιματοβαμμενο ειναι με αιμα ελληνικο !! και παροτι πολυ θρησκο και ορθοδοξο οπως λετε ουτε την πτωση του απο τους οθωμανους αλλα και τα 400 χρονια σκλαβιας δεν προβλεψε!!το να σου αναφερω ιστορικο γεγονος ειναι πανευκολο(επειδη ζητας παραδειγμα)!!

 • Κώστας

  Πάει ο κόσμος,

  Καταστράφηκε από την Ελλάδα και τώρα ΚΑΙ από τη Ρωσία …

  Μόνο που οι Ρώσοι δεν συμφωνούν μεταξύ τους σε αντίθεση με εμάς …

 • Spyros Spyropoulos

  Το θεμα για το τελος του κοσμου ειναι για μετα τις 10 το βραδυ…..τωρα ειναι πολυ νωρις γι’αυτο…..

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   (Πάνος) Τό τέλος του κόσμου για τον καθένα μας είναι η ώρα της εκδημία μας

   • Assurbanibal

    Ή της εκδημίας ενός προσφιλούς προσώπου.

    • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

     (Πάνος) Όχι βέβαια, αυτό είναι αντίθετο τελείως με την ορθόδοξη πίστη.

     • Assurbanibal

      Γιατί?

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      (Πάνος) Γιατί όταν έρθει η ώρα που μας καλεί ο Θεός, γιατί δεν φεύγουμε τυχαία από αυτή την ζωή, κατά τους Πατέρες της εκκλησίας, εκείνη η στιγμή είναι η καλύτερη για την κάθε ψυχή να φύγει και μόνο ο Θεός γνωρίζει το γιατί, αν και υπάρχουν πολλές επεξηγήσεις για το θέμα αυτό αν προστρέξεις σε θεολογικά κείμενα μεσα στην πατερική βιβλιοθήκη. Ο ένας λόγος που ξέρω είναι αυτός, υπάρχουν και λίγα ακόμα πράγματα που γνωρίζω, αλλά θα χρειαστώ κανά δυο ώρες να γράφω, αλλά δεν έχω βγάλει και θεολογία να ξέρω και πολλά.

     • Assurbanibal

      Το τέλος του κόσμου αναφέρεται στον «κόσμο» όπως τον περιγράφει η μοναδική Ελληνική γλώσσα. Εννοούμε το τέλος του ΣΤΟΛΙΔΙΟΥ μέσα στο οποίο μας δόθηκε η ευκαιρία να ζήσουμε.
      Αν πάθει κάτι το παιδί μου (για παράδειγμα και χτύπα ξύλο) δεν ξέρω αν θα βρω τη δύναμη να συνεχίσω να δοξάζω αυτό το στολίδι. Δεν θα θέλω πια.

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Μου έτυχε στη ζωή μου να γνωρίσω 3 ζεύγη γονιών που έχασαν παιδιά πριν τα 10 και ευχαριστούσαν τον Θεό γιατί με αυτά θα αναπλήρωνε τα ελλείποντα τάγματα των αγγέλων. Τα πρώτα 2 ζεύγη τα θεώρησα θεότρελα (επειδή τότε δεν ήξερα). Στο τρίτο υποκλίθηκα με κλάμα. Και ο γέροντας Πορφύριος αναφέρει στο βιβλίο του αντίστοιχο παράδειγμα. Είναι καθαρά θέμα Πίστεως στον Θεό το πως το αντιμετωπίζεις. Μην ξεχνάς τον Ιώβ. Αχ ξέχασα αυτός είναι από την ΠΔ…..

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      (Πάνος) Φίλε μου η εδώ ζωή μας κατα την Πατερικη διδασκαλία δεν είναι για να απολαύσουμε τα του κόσμου, ούτε πρόκειται για στολίδι με την έννοια που το λες εσύ, αλλά εργαστήρι ψυχής, είμαστε κεκλημένοι να αγιάσουμε, να γίνουμε κατά χάριν θεοί και να ενωθούμε με εκείνον. Αυτό είναι όμως θέμα του καθενός ξεχωριστά το πόσο μπορεί να το κατανοήσει και να το πιστέψει. Η δύναμη στο να αντέξουμε σε ένα χαμό ενός αγαπημένου μας προσώπου εξαρτάται από τό πόσο πιστεύουμε στα πιο πάνω που σου έγραψα. Όυτε εγώ μπορώ να ξέρω πως θα αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο, μπορεί και εγώ να έφευγα από τον καημό μου.

  • Κώστας

   Ε ναι, όταν πας για ύπνο έρχεται το τέλος του κόσμου (για όσο κοιμάσαι, στα @@ σου )

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    μέ τούς εφιάλτες τί γίνεται;

    • Κώστας

     Με τους πραγματικούς ή με τους προδότες

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  (Πάνος) Καλές οι προφητείες, αλλά εδόθησαν για να μετανοήσουμε και να αλλάξουμε κάτι από αυτά και όχι να τις αναμασούμε και κάποιοι να τις εμπορεύονται και ακόμα να χρησιμοποιούν τους Άγιούς μας, γράφοντας ψευδείς προφητείες ως δικές τους

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  9 Θλίψη και στενοχώρια πάνω σε κάθε ψυχή ανθρώπου που κατεργάζεται το κακό, του Ιουδαίου πρώτα και μετά του Έλληνα. 10 Δόξα, όμως, και τιμή και ειρήνη σε καθέναν που εργάζεται το αγαθό, στον Ιουδαίο πρώτα και μετά στον Έλληνα. 11 Γιατί δεν υπάρχει προσωποληψία στο Θεό. 12 Γιατί, όσοι χωρίς νόμο αμάρτησαν, χωρίς νόμο και θα καταστραφούν. Και όσοι με το νόμο αμάρτησαν, διαμέσου του νόμου θα κατακριθούν. 13 Γιατί οι ακροατές του νόμου δεν είναι δίκαιοι μπροστά στο Θεό, αλλά οι τηρητές του νόμου θα δικαιωθούν. 14 Επειδή, όταν οι εθνικοί που δεν έχουν νόμο, κάνουν από τη φύση τους τα έργα του νόμου, αυτοί, αν και δεν έχουν νόμο, είναι νόμος στους εαυτούς τους. 15 Οι οποίοι αποδείχνουν ότι το έργο του νόμου είναι γραμμένο στις καρδιές τους, ενώ συμμαρτυρεί η συνείδησή τους και μεταξύ τους οι λογισμοί κατηγορούν ή και απολογούνται. 16 Αυτά θα φανερωθούν κατά την ημέρα που θα κρίνει ο Θεός τα κρυφά των ανθρώπων σύμφωνα με το ευαγγέλιό μου μέσω του Χριστού Ιησού.

 • Jorge Melissa

  Πως περιγράφει ο Άγιος Ανδρέας ο διά Χριστόν σαλός τον Βασιλιά των Μεγάλων Γεγονότων
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/08/blog-post_445.html#more

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κριμα δεν θα το αντεξω

  Να ζησω χωρις μεταλαγμενα κοκα κολα και οικους αξιολογισης

  Πως θα πεινω φραπογαλα χωρις καλαμακι..

  Οχι μη θρηνος ολεθρος

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   το μεγαλύτερο πρόβλημα θά είναι η έλλειψη τού σορβάιβ!!!

 • Jedi Knight

  Φτάσαμε στο σημείο μηδέν; Μεγάλο σινορωσικό αφιέρωμα για το τέλος του κόσμου και τη μοίρα Ρωσίας και Κίνας – Τι αναφέρουν οι «προφητείες» της ορθοδοξίας

 • Jorge Melissa

  Το συγκλονιστικό τέλος του Προφητευόμενου Πολέμου

  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/08/blog-post_41.html#more

  • Jedi Knight
  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   Λύσε τους τέσσερις αγγέλους τους δεμένους πάνω στον ποταμό το μεγάλο, τον Ευφράτη». 15 Και λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, οι ετοιμασμένοι γι’ αυτήν την ώρα και ημέρα και μήνα και έτος, για να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων. 16 Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού είναι διακόσια εκατομμύρια. άκουσα τον αριθμό τους. 17 Και έτσι είδα τους ίππους στο όραμα και αυτούς που κάθονται πάνω τους: να έχουν θώρακες πύρινους και υακίνθινους και θειαφένιους. και τα κεφάλια των ίππων σαν κεφάλια λιονταριών, και από τα στόματά τους εκπορεύεται φωτιά και καπνός και θειάφι. 18 Από τις τρεις τούτες πληγές σκοτώθηκαν το ένα τρίτο των ανθρώπων, δηλαδή από τη φωτιά και τον καπνό και το θειάφι που εκπορεύεται από τα στόματά τους. 19 Γιατί η δύναμη των ίππων είναι στο στόμα τους και στις ουρές τους. γιατί οι ουρές τους είναι όμοιες με φίδια κι έχουν κεφάλια και με αυτές βλάπτουν.

 • Assurbanibal

  Του Άγιου Ιγνατίου Μπρυανχανινόφ πότε εορτάζεται η μνήμη?

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   πρώτα νά μάθουμε νά τό προφέρουμε κι έπειτα τό εορτάζουμε

  • Jorge Melissa

   Πρέπει να ερευνήσουμε το αγιολόγιο της Ρωσικής η της σερβικής εκκλησία που εορτάζει

 • Jorge Melissa

  Ο Ευσεβής Βασιλιάς που θα αναδείξει ο Θεός
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/07/blog-post_200.html#more

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΕ 7 ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ-ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ …
  Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΘΝΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ …

  http://anargyros61.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

  ΟΙ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ …
  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ:

  (ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΙΣ 1/6/2009 Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΣΙΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΕΝ ΧΙΩ ΚΤΙΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ)

  • Jedi Knight

   Τίποτε δε θα συμβεί, όλοι θα βάλουν νερό στο κρασί τους και δεν θα διαμελιστεί ο πλανήτης στα δύο.

 • Doctor

  Πριν το τελος του κοσμου θα ηθελα να οδηγησω εκει https://uploads.disquscdn.com/images/1a85c7bd404620546c5bd031d6d001ca1615731cd334514b00a78207e319091c.jpg

  • Jedi Knight

   ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

 • RED OR DEAD

  Ο τελευταίος πίνακας με τους 4 Ιππότες της Αποκαλύψεως είναι φοβερός…αν και ο τελευταίος Ίππος,αυτός του θανάτου, θα έπρεπε να είναι χλωρός(πράσινος) και να τον ακολουθεί το θηρίο που συμβολίζει τον Άδη…όλα αυτά κατά τον Άγιο Απόστολο και Ευαγγελιστή Ιωάννη τον Θεολόγο.

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   12 Και ο έκτος έχυσε τη φιάλη του πάνω στον ποταμό το μεγάλο, τον Ευφράτη: και ξεράθηκε το νερό του, για να ετοιμαστεί η οδός των βασιλιάδων που είναι από την ανατολή του ήλιου. 13 Και είδα να βγαίνουν από το στόμα του δράκου και από το στόμα του θηρίου και από το στόμα του ψευδοπροφήτη τρία πνεύματα ακάθαρτα σαν βάτραχοι. 14 Είναι δηλαδή πνεύματα δαιμονίων που κάνουν θαυματουργικά σημεία, τα οποία εκπορεύονται πάνω στους βασιλιάδες της οικουμένης όλης, για να τους συνάξουν στον πόλεμο της ημέρας της μεγάλης του Θεού του Παντοκράτορα. 15 – «Ιδού, έρχομαι σαν κλέφτης. Μακάριος αυτός που αγρυπνεί και διατηρεί τα ρούχα του, για να μην περπατά γυμνός και βλέπουν την ασχήμια του». – 16 Και τους σύναξε στον τόπο που καλείται εβραϊκά Αρμαγεδών

 • Jedi Knight

  Μπαρούφες τα περί κοσμικής συντέλειας.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  6. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…
  ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…
  Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ 5,5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ…
  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΘΩΣ Η ΓΗ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ…
  ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ: »Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ.
  (Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ)…

  http://anargyros61.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   Βλαδιμηρε, ο αναργυρος παιρνει ληγμενα😁

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Και εγω κοκτεηλ

    • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

     Μοχιτο???

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Οταν ακούσετε, ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβή τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος δηλαδή οι ρώσοι θα πολεμήσουν εναντίον της τουρκίας.»

  Γέροντας Παΐσιος
  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/otan-akoysete-oti-ta-nera-toy-effrath-ta-koboyn-pshla-oi-toyrkoi.html

  • Jedi Knight

   Κανείς δεν πιστεύει αυτές τις σαχλαμάρες.

   • Κώστας

    Τότε μην πιστεύεις και μην προετοιμάζεσαι …

    Γιατί δεν θα έρθει κάποιος να σου πει «αύριο πάμε πόλεμο»

    Θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις !

    • Jedi Knight

     Μην είσαι τόσο απαισιόδοξος.

     • Κώστας

      Τότε στο λέω φιλικά, έχε ΚΑΙ αυτά τα πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού σου και σύγκρινε τα σημεία των καιρών με τις ρήσεις των Αγίων ..

     • Jedi Knight

      Εσύ τι νομίζεις;

     • Κώστας

      Για να τα είπανε οι Άγιοι, δεν νομίζω πως είχαν σκοπό ούτε την εμπορευματοποίηση των όσων έλεγαν, μα ούτε και να ρίξουν στάχτη στα μάτια τόσες δεκαετίες και αιώνες αργότερα …

      Θα σου πω κάτι … Κάποιοι άνθρωποι έχουν αυτό που λέμε ενόραση, βλέπουν πράγματα πριν αυτά γίνουν, είτε στον ύπνο τους είτε στον ξύπνιο τους …

      Και είναι ανατριχιαστικό να τα βλέπεις να επαληθεύονται ..

      Σου μιλώ εκ πείρας …. Είναι θεία χάρη, αλλά και κατάρα μαζί …

   • Myrto

    Αν ειναι σαχλαμάρες ρε παιδιά μην μπαίνετε σε αυτές τις ιστοσελίδες να τις διαβάζετε απλό,γιατί έρχεστε κ βρίζετε κ προσβάλλετε?Ότι έκλεισαν τον Ευφράτη οι Τούρκοι δεν το έμαθες?? δεν βλέπεις ειδήσεις ή μήπως ψέμα κ αυτό?Πώς είναι σαχλαμάρες τη στιγμή που επιβεβαίωνονται μία προς μια οι ρήσεις του Αγίου??

  • Κώστας

   Αυτό ήδη έγινε …

   • Jedi Knight

    Στάχτη στα μάτια των πολιτών για να στραφεί αλλού η προσοχή τους την ώρα που οι δανειστές ζητιανεύουν μέτρα χωρίς αντίκρυσμα.

 • Διγενης ακριτας

  Μονο ενα αλογο εχει με σηκωμενο το κεφαλι , συμβολιζει κατι? Ελα χριστε και παναγια , που τα βρισκεται αυτα?

 • Jorge Melissa

  Κάποτε ένας ναυτικός βρέθηκε ναυαγός σ’ ένα ακατοίκητο τροπικό νησί μόνος κι έρημος.
  Με πολλούς κόπους, χωρίς εργαλεία εργαζόμενος μόνο με τα χέρια του κατάφερε να φτιάξει μια ξύλινη καλύβα για να μπορέσει να προστατευτεί κατά την περίοδο των βροχών.
  Πράγματι μόλις είχε τελειώσει την καλύβα όταν… άρχισε να βρέχει ασταμάτητα. Όμως την δεύτερη κιόλας μέρα ένας κεραυνός έκαψε την καλύβα του και την έκανε στάχτη.
  Ο ναυαγός, που πρώτα δόξαζε το Θεό για τη σωτηρία του ξέσπασε σε δάκρυα.
  «Γιατί Θεέ μου» άρχισε να λέει και να παραπονιέται για την καταστροφή, ενώ η απελπισία πλημμύριζε την καρδιά του άκουσε από το πέλαγος το σφύριγμα ενός μεγάλου πλοίου.
  Σε λίγο μια βάρκα ήταν στην παραλία.
  «Πώς με βρήκατε σε τούτη την ερημιά;» τους ρώτησε.
  «Είδαμε του είπαν, το σινιάλο του καπνού απ’ την φωτιά που άναψες!»
  Όταν βλέπεις τα όνειρα τις επιδιώξεις κα τα έργα σου κάποιες φορές να γίνονται στάχτη κι αποκαΐδια μην απελπίζεσαι.
  Περίμενε και θα προβάλει ανέλπιστα το υπερωκεάνιο του Θεού. Γιατί στα αλήθεια: «Τοις αγαπώσι τόν Θεόν πάντα συνεργεί εις αγαθόν» (Ρωμ. 8,28)

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ …
  ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ …
  ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ»
  (ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΦΑΡΑΓΓΟ

  • Jedi Knight

   Άλλο οι προφητείες και άλλο οι «ψευτοπροφητείες»!

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    74τρισ. δολάρια το παγκόσμιο ΑΕΠ το 2016 – Το 24,3% στις ΗΠΑ, ΤΟ 14,8% στην Κίνα. 300% του ΑΕΠ τα παγκόσμια χρέη! – iskra
    http://www.iskra.gr/74τρισ-δολάρια-το-παγκόσμιο-αεπ-το-2016-το-243/
    26 Φεβ 2017 – Τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας δείχνουν ότι ο πλανήτης πνίγεται στα κρατικά χρέη, τα οποία έχουν φτάσει σε τριπλάσιο ύψος από το παγκόσμιο ΑΕΠ και η εξυπηρέτηση τους μόνο σε τόκους απαιτεί

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     Ουαο….

    • Jedi Knight

     Τα στοιχεία της Παγκόσμιας Υπερπαρατράπεζας είναι ψεύτικα και κατασκευασμένα, ο πλανήτης δεν χρωστά τίποτε σε κανέναν. Τα χρέη αποτελούν μέρος μιας καραμπινάτης σκευωρίας που στοχεύει στον αφανισμό κάθε μορφής ζωής.

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Το χρημα μαζευτικε σε λιγα χερια και μονο με πολεμο

    Θα ισιωσουν τα πραγματα

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     οι ανθρωποι οριζουν τι ειναι χρημα και οχι το χρημα τους ανθρωπους!!

  • Αντύπα

   το σημαντικότερο είναι οτι θα εχουμε λεφτα για να πιούμε καφε.

 • Jorge Melissa

  Λέγει ο Κύριος:
  –Πέντε σπουργίτια δεν πωλούνται είκοσι λεπτά, ευτελέστατη δηλαδή τιμή; Ποιός δίνει σημασία σ’ ένα σπουργίτι; Κι όμως, ούτε ένα από αυτά δεν είναι ξεχασμένο και εγκαταλελειμμένο μπροστά στα μάτια του Θεού. ένα από αυτά δεν πέφτει νεκρό στη γη χωρίς να το επιτρέψει ο ουράνιος Πατέρας. αν λοιπόν τόση φροντίδα και πρόνοια δείχνει ο Θεός για το τελευταίο σπουργιτάκι, θα εγκαταλείψει εσάς; Είναι δυνατόν;

  –Σας περνούν λογισμοί μήπως ο Θεός σας ξέχασε, σας εγκατέλειψε, δεν σας παρακολουθεί… Σας διαβεβαιώνω ότι ακόμα και οι τρίχες από το κεφάλι σας όλες είναι μετρημένες από τον Θεό. Ξέρει ο Θεός κάθε στιγμή πόσες τρίχες υπάρχουν στο κεφάλι σας. Σας αρκεί αυτή η διαβεβαίωση για να εννοήσετε πόση πρόνοια και φροντίδα λαμβάνει για σας ο Θεός; Τί άλλο θέλετε περισσότερο;

  «Μη ουν φοβείσθε πολλών στρουθίων διαφέρετε», καταλήγει ο θείος Διδάσκαλος (Λουκ. ιβ΄ [12] 6-7). Μη φοβάστε λοιπόν. Είστε ανώτεροι από πολλά σπουργίτια!

 • Jorge Melissa

  Αν συγχωρήσεις λίγα θα σου συγχωρηθούν λίγα

  Αν συγχωρήσεις πολλά, θα σου συγχωρηθούν πολλά. Αν τα συγχωρήσείς με ειλικρίνεια και με όλη σου την καρδιά, με τον ίδιο τρόπο θα συγχωρήσει και τα δικά σου ο Θεός.
  Αν, μετά τη συγχώρηση, κάνεις και φίλο σου τον εχθρό σου, έτσι θα διάκειται και ο Θεός απέναντί σου.
  Ποίας, λοιπόν, τιμωρίας δεν είναι άξιος εκείνος, που ενώ πρόκειται να κερδίσει δέκα χιλιάδες τάλαντα, εάν χάσει εκατό μόνο δηνάρια… ούτε και τα λίγα και μικρά δεν συγχωρεί, αλλά στρέφει εναντίον σου τα ίδια τα λόγια της προσευχής;
  Γιατί όταν λες στο Θεό «συγχώρεσέ μας όπως και εμείς συγχωρούμε τους εχθρούς μας» και κατόπιν εσύ δεν συγχωρείς, για τίποτε άλλο δεν παρακαλείς το Θεό, παρά να σε στερήσει από κάθε απολογία και συγγνώμη…

 • Jorge Melissa

  Όχι ο Θεός δεν καταδικάζει, ο άνθρωπος διαλέγει.
  Ο άνθρωπος πάει στην αιωνιότητα με τις αμαρτίες του.
  Αν ήσουν πόρνος ή μέθυσος ή δεν είχες αγάπη έτσι θα πας πέρα.
  Εδώ στη γη μπορείς να ικανοποιήσεις τα πάθη σου, και φόνο μπορείς να κάνεις για να ικανοποιηθείς.
  Ο άνθρωπος παραμένει με οποιαδήποτε αμαρτωλή ροπή και στον άλλο κόσμο.
  Μόνο που δεν μπορεί πια να την ικανοποιήσει.
  Για τον αμαρτωλό αυτά είναι τα βάσανα της κόλασης.
  Δεν είναι τιμωρία.
  Ο άνθρωπος βασανίζεται από την ίδια την επιλογή του.
  Ο Θεός δεν μας προσφέρει την κόλαση.
  Ο Θεός μας λέγει “ Δεύτε κληρονομήσατε τη Βασιλεία των Ουρανών ”.
  Ο άνθρωπος φέρει την ίδια την κόλαση.
  Αυτό σημαίνει ότι την κόλαση και τον Παράδεισο μας τα ετοιμάζουμε εδώ.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Oι 20 πιο πλούσιοι Αμερικάνοι κατέχουν περισσότερο πλούτο από τον μισό πληθυσμό της χώρας – Protothema
  http://www.protothema.gr/…/oi-20-pio-plousioi-amerikanoi-ehoun-perissotera-hr...
  2 Δεκ 2015 – Με περιουσίες που στο σύνολό τους φθάνουν στα 732 δισεκατομμύρια δολάρια, οι 20 πλουσιότεροι Αμερικανοί έχουν περισσότερα χρήματα από το 50% των αμερικάνικων οικογενειών χαμηλών …

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αυτοί είναι οι 8 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο! – mononews
  http://www.mononews.gr › Strategy
  16 Ιαν 2017 – Αρχική Strategy Αυτοί είναι οι 8 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο! … το 2016 εννέα άτομα κατείχαν όσο και τα 3,6 δισεκατομμύρια άτομα που απαρτίζουν το φτωχότερο ήμισυ της ανθρωπότητας, αντί για

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   αν παψουν οι πολλοι να αναγνωριζουν τον πλουτο τους , τι θα εχουν αυτοι οι 8?

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Αμα σου δωσω 10 ευρω να βγεις εξω ..να πας εκδρομη

    Μεχρι που θα φτασεις

    Στο περιπτερο και θα γυρισης πισω

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     πληρωνεις για να απουσιαζω απο τον εδω σχολιασμο?

 • Jorge Melissa

  Ο Βολταίρος θεωρείται ο πατριάρχης των άθεων.
  Μια μέρα σ΄ένα τραπέζι, θέλησε ν’ αστειευτεί, όπως κάμνουν πολλοί έξυπνοι, προκειμένου να δείξουν την ψυχική τους κενότητα.
  – Πουλώ την θέση μου στην παράδεισο, είπε, για ένα πεντόφραγκο.
  Μερικοί ξεκαρδίστηκαν στα γέλια. Ένας όμως, πιστός χριστιανός δεν χάνει καιρό και σε ύφος σοβαρό δίδει την απάντηση.
  – Εδώ, κύριε, πουλάει κανείς κάτι που έχει στην κυριότητά του. αν μπορείτε να μας αποδείξετε ότι κατέχετε κάποια θέση στον παράδεισο, εγώ είμαι πρόθυμος να δώσω όλη μου την περιουσία να την αγοράσω.Ο Βολταίρος βουβάθηκε!
  Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που αστειεύονται για τόσο σοβαρά πράγματα, με τόσο ανοίκειο τρόπο…

 • American Eagle 🇺🇸

  Η δική μου προφητεία και η πιο έγκυρη είναι ότι σέ λίγο καιρό ή αρκουδοχωρα θα σβήσει από τόν χάρτη και στην θέση τής θά δημιουργηθούν οι καινούργιες Αμερικανικες πολιτείες.Βεβαια αυτό το γνωρίζουν σχεδόν οι πάντες για αυτό και τρέχουν να δηλώσουν συμμετοχή στην επικείμενη εκστρατεία εναντίον τής Ρωσίας.Πιο πολύ απ όλους όμως είναι οι Έλληνες πού δείχνουν τό Πιο μεγάλο πάθος να εξολοθρεύσουν τους πουτινιασμενους και μαζεύονται καθημερινα έξω από τό Κοινοβούλιο τούς ζητώντας επιτακτικά από την κυβέρνηση τους να κηρύξει άμεσα τον πόλεμο κατά τής σιχαμερής αρκουδοχωρας.God Bless America.🇺🇸

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ελα που εισαι..

   • Doctor

    Σου ξυνονταν τα @@ ρε Βλαδιμιρε;

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     Ναι το αριστερο

  • Doctor

   Σε λιγο θα αρχισεις και να τα πιστευεις

  • RED OR DEAD

   Την αλλάζεις την σερβιέτα κοριτσάρα μου;

  • JOHN SYROS

   ME AYTO TO ΠΛEYΡΟ NA KOIMAΣAI, ΓΙΑΝΚΗ, ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΟΟΣΟ Μ@ΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΧΩΣ ΥΠΕΡΜΟΝ-ΤΕΡΝΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΡΩΣΣΙΑ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ & ΤΑ…… ΑΠΗΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΗ…….

   ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ, Π Λ Η Ρ Η, Τ Ο Ν, Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο, ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙ-ΚΟΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΝ, ΜΕ, Ο Λ Ε Σ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΥΠΕΡ-ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-35, RANTARS ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΥΣΤΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ, ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ & ANTIAΡMATIKΩN ΓIΑ OΛOYΣ TOYΣ ΘΩΡAKEΣ, ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΙΚΟΥΣ ΚΛΠ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΜEΓΑΛΗΣ & ΜΕΣΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, Μ Ε, Ο Λ Α, Τ Α, ΑΞΕΣΟΥΑΡ
   & ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΑ ΑΡΛΕΥ-ΜΠΟΥΡΚΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕIΛΑΤΕ, ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ & ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΡΠΙΛΑΚΑΤΟΥΣ & ΠΥΡΑΥΛΑΚΑ-ΤΟΥΣ, «ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ-ΝΙΟΥΤΡΙΝΟ» & ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ & ΟΛΙΓΑ….. ΥΔΡΟΓΟΝΟ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΡΗΨΙΝ…..

   Ν Α, Μ Η Ν, Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Η Σ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΥΜΝΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΡΩΣΣΙΑ & ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ.-

   ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο Π.Π., ΟΤΑΝ ΜΑΣ «ΡΙΞΑΤΕ ΑΤΙΜΑ, ΜΕ ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΣΧΕΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΝΔΙΝΑ & ΤΙΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝΕΣ ΣΑΣ», ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΟΡΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΝ ΡΩΜΥΛΙΑ & ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΑΡ΄ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ, ΧΥΣΑΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΩΝ & Ν Ι Κ Η Σ Α Μ Ε !!!!!

   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ τους τουρκολάγνους εγγλεζους-πολεμισταράδες ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ των, κοπρότουρκους & τους ΝΕΟΝΑΖΗΔΕΣ-ΑΡΧΙΜΠΑΤΑΚΤΣΗΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ……
   ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ….. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ……

   ΟΜΩΣ, ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ & ΣΥΜΜΑΧΟΙ & Ο Χ Ι, Π@ΥΣΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ,
   Ν Α, Μ Η Ν, Α Π Ο Τ Ο Λ Μ Η Σ ΕΤ Ε, Ο Λ Ε Θ Ρ ί Ο Υ Σ, Π Ο Λ Ε Μ Ο Υ Σ «Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Υ, Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ο Υ», ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΛΟΓΙΚΟΙ & ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ, Ο Λ Ο Υ Σ, & ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…..
   ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ…….

  • American Kotal

   Ζητα τον οικτο του Γητευτη των ωδικων πτηνων Βλαδιμηρου Πουτιν και θα σου επιτραπει να επιβιωσεις με ενα κομματι ψωμι και μια σταγονα πετρελαιο για τις δυσκολες μερες του χειμωνα.

   Αυτο εκανα και εγω και γλιτωσα.

 • Jorge Melissa

  «Εάν μη Κύριος οικοδομή ση οίκον, εις μάτην έκοπίασαν οι οίκοδομούντες. Εάν μη Κύριος φυλάξη πάλιν, εις μάτην ήγρύπνησεν ό φυλάσσων» (Ψάλμ. ρκς’ 1).
  «Άκουε ουρανέ, και ένωτίζου γή, ότι Κύριος έλάλησεν. Υιούς έγέννησα και ύψωσα, αυτοί δε με ήθέτησαν… Ούαί έθνος άμαρτωλόν λαός πλήρης αμαρτιών, σπέρμα πονηρόν υιοί άνομοι έγκαταλείπατε τόν Κύριον… πάσα κεφαλή εις πόνον, και πάσα καρδία εις λύπην… Ή γή υμών έρημος, αί πόλεις υμών πυρίκαυστοι’ την χώραν υμών, ενώπιον υμών, άλλότριοι κατεσθίουσιν αυτήν, καί ήρήμωται, κατεστραμμένη υπό λαών άλλοτρίων» (Ήσ. α’ 1).

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Νεο θεμα