ΣΟΚ: «Πνίγεται» στο πετρέλαιο Γλυφάδα και Βούλα – Εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα η πετρελαιοκηλίδα από το πλοίο «φάντασμα» με 2 μόνο μέλη πληρώματος

Δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2017, 10:39 μμ

«Πνίγεται» στο πετρέλαιο Γλυφάδα-Βούλα κτλ καθώς περίπου 400 τόνοι μαζούτ και ντήζελ έχουν διαρρεύσει στη θάλασσα, ενώ στο φορτίο του δεξαμενόπλοιου- «φάντασμα» υπάρχουν ακόμη 2.000 τόνοι. Φρεαττύδα, Πειραϊκή, η παραλία του Παρασκευά στα Βοτσαλάκια αλλά και η θαλάσσια περιοχή μπροστά από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, είναι οι περιοχές του Πειραιά που έφτασε η ρύπανση, ενώ σε παραλίες σε Άγιο Κοσμά, Ελληνικό και Γλυφάδα οι κηλίδες αγγίζουν σχεδόν τις ξαπλώστρες. Η αστυνομία άλλωστε έχει απαγορεύσει το κολύμπι στις περιοχές τοποθετώντας ειδικές κορδέλες. Έντονη είναι από το πρωί και η δυσοσμία, λόγω της πετρελαιοκηλίδας, που έχει γίνει αισθητή σε πολλές περιοχές.

Η πετρελαιοκηλίδα έφτασε στα μαγαζιά της παραλιακής στην Γλυφάδα και οι πελάτες φεύγουν άρον – άρον. Απεγνωσμένοι οι ψαράδες δηλώνουν πως δεν ξέρουν πότε θα βγουν ξανά στη θάλασσα.

Το πλοίο απέπλευσε έμφορτο τις πρωινές ώρες της 10/9/2017 από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου (ΕΛΠΕ) μεταφέροντας 2.200 μετρικούς τόνους fuel oil και 370 μετρικούς τόνους marine gas oil. Στο πλοίο φέρονται να επέβαιναν 2 μέλη του πληρώματος σε σύνολο 11….

Ταυτόχρονα γεννιούνται σοβαρά ερωτηματικά όπως ότι ενώ το πλοίο ήταν φορτωμένο και έπρεπε σε αυτό να υπάρχει πλήρης επάνδρωση του πληρώματος, αντίθετα έλειπαν 9 από τα 11 μέλη του πληρώματος!!

Πιο αναλυτικά, μέχρι την παραλία Βούλας έφτασε η πετρελαιοκηλίδα την οποία προκάλεσε το δεξαμενόπλοιο που βυθίστηκε στη νησίδα Αταλάντη του Σαρωνικού. Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αρχές, για να περιορίσουν τη ρύπανση, σε όλη την ακτογραμμή του Πειραιά και στις ακτές του Καλαμακίου, του Αγίου Κοσμά, αλλά και της Γλυφάδας.

Μιλώντας στον realfm ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αποκάλυψε οτι μετά από επικοινωνία με τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, η κατάσταση χειροτερεύει.

«Φοβάμαι ότι θα έχουμε χειρότερα. Η πετρελαιοκηλίδα θα φύγει και προς το Καβούρι», είπε ο δήμαρχος Πειραιά.

Παπανικολάου: «Εφτασε στη Γλυφάδα μας και το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό»

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Γλυφάδας αναρτώντας στο facebook κείμενο και φωτογραφίες με την πετρελαιοκηλίδα στις ακτές της Γλυφάδας.

Μαύρος εφιάλτης στο Σαρωνικό

Τα σκάφη του λιμενικού έχουν εντοπίσει διάσπαρτες εστίες της ιριδίζουσας επιφάνειας στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Καλαμακίου και του Αγίου Κοσμά.

Η κατεύθυνση της κηλίδας είναι νότια-νοτιοανατολική, δηλαδή από την ζώνη του Πειραιά μέχρι και σχεδόν το Ελληνικό και το «όπλο» που έχουν οι Αρχές για να σταματήσουν την οικολογική καταστροφή είναι το ειδικό σκάφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από τη χώρα μας.

Το συγκεκριμένο σκάφος διαθέτει ραντάρ και αισθητήρες και μπορεί να εντοπίζει τόσο τις πετρελαιοκηλίδες, όσο και την πιθανή πορεία τους και φυσικά να τις αντιμετωπίσουν.

Κουρουμπλής : Δεν μου είπε κανείς ότι θα φτάσει στον Πειραιά

Κανείς δεν με είχε ενημερώσει ότι υπάρχει άλλη διαρροή από το δεξαμενόπλοιο, δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο κεντρικό μαγκαζίνο του realfm 97.8 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Παράλληλα, ο υπουργός Ναυτιλίας διαβεβαίωσε οτι δεν υπήρξε καμία αργοπορία στην αντιμετώπιση της κατάστασης και εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διαρροής, καθώς τα πετρελαιοειδή που δημιούργησαν την ρύπανση ήταν αυτά που διέφυγαν κατά την ώρα της βύθισης.

Απίστευτες καταγγελίες για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου που γέμισε πετρέλαιο τον Σαρωνικό από τη Σαλαμίνα έως τη Βούλα

Απίστευτες είναι οι καταγγελίες της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού για την κατάσταση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», το οποίο ναυάγησε την Κυριακή με αποτέλεσμα να απελευθερωθούν τόνοι πετρελαίου στον Σαρωνικό, ρυπαίνοντας τις ακτές της Σαλαμίνας, του Πειραιά αλλά και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας (Άγιο Κοσμά, Άλιμο και Γλυφάδα).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της, και παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς της πλειοκτήτριας εταιρείας, το πλοίο ήταν υπερήλικο, κατασκευής του 1972 και ως εκ τούτου εξαιρετικά επικίνδυνο για την ασφάλεια της Ναυσιπλοΐας. Σύμφωνα μάλιστα με διάφορες αναφορές και καταγγελίες, που επικαλείται η ΠΕΝΕΝ, «στο μηχανοστάσιο, εκεί όπου σημειώθηκε η εισροή υδάτων, έφερε διάφορα πρόχειρα μπαλώματα με σκοπό να κλείσουν τις ανοιχτές τρύπες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ

Τεράστια και αναπάντητα ερωτηματικά δημιουργεί η βύθιση του μικρού Δ/Ξ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» της Ναυτιλιακής εταιρίας του Θ. Κουντούρη το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο Βόρειο τμήμα του αγκυροβολίου Πειραιά.

Το πλοίο απέπλευσε έμφορτο τις πρωινές ώρες της 10/9/2017 από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου (ΕΛΠΕ) μεταφέροντας 2.200 μετρικούς τόνους fuel oil και 370 μετρικούς τόνους marine gas oil. Στο πλοίο φέρονται να επέβαιναν 2 μέλη του πληρώματος σε σύνολο 11…..

Οι δύο Ναυτικοί που επέβαιναν στο πλοίο διασώθηκαν την τελευταία στιγμή από ρυμουλκό που είχε προσεγγίσει την περιοχή βύθισης του πλοίου. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή επικρατούσαν πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Να υπογραμμίσουμε επίσης ότι το πλοίο ήταν κατασκευής του 1972 χωρητικότητας 3205 τόνων. Υπερήλικο το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας ενώ σύμφωνα με διάφορες αναφορές και καταγγελίες, στο μηχανοστάσιο, εκεί όπου σημειώθηκε η εισροή υδάτων έφερε διάφορα πρόχειρα μπαλώματα με σκοπό να κλείσουν τις ανοιχτές τρύπες!!!

Επίσης η ανακοίνωση του ΥΕΝ σχετικά με την βύθιση του πλοίου έγινε μετά από 13 ώρες ενώ στην ίδια αυτή ανακοίνωση όλως περιέργως εκείνο το οποίο βγάζει μάτι είναι η βεβιασμένη αναφορά ότι όλα τα πιστοποιητικά του πλοίου είχαν ελεγχθεί και βρέθηκαν εντάξει!!

Ταυτόχρονα γεννιούνται σοβαρά ερωτηματικά όπως ότι ενώ το πλοίο ήταν φορτωμένο και έπρεπε σε αυτό να υπάρχει πλήρης επάνδρωση του πληρώματος, αντίθετα έλειπαν 9 από τα 11 μέλη του πληρώματος!!

Ταυτόχρονα οι προδιαγραφές των πλοίων αυτής της ηλικίας, σε συνδυασμό με την μεταφορά και επεξεργασία πετρελαιοειδών μέσα και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά τα καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνα για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και ειδικότερα για την πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης σε περίπτωση ναυτικού ατυχήματος.

Σε ότι αφορά την βύθιση του πλοίου αποδείχτηκε περίτρανα η ανικανότητα, η ανεπάρκεια σχεδιασμού – οργάνωσης και κυρίως των μέσων για τον περιορισμό της θαλάσσιας ρύπανσης και κατ’ επέκταση της οικολογικής καταστροφής που συντελέστηκε στην Σαλαμίνα αλλά και σε μεγάλο μέρος της ακτογραμμής του Πειραιά.

Αποτέλεσμα αυτής της ανεπάρκειας είναι το γεγονός ότι η πετρελαιοκηλίδα κατέκλυσε ακόμη και το κεντρικό τμήμα των ακτών του Πειραιά, όπως την Πειραϊκή, την Φρεατύδα κ.λπ.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του ΥΕΝ σχετικά με τα αδιαμφισβήτητα προβλήματα που αφορούσαν την ασφάλεια του συγκεκριμένου πλοίου σε συνδυασμό με την πλήρη αποτυχία που σημειώθηκε στην μη επέκταση της πετρελαιοκηλίδας και της οικολογικής καταστροφής που συντελέστηκε δείχνουν για άλλη μια φορά πόσο μικρή σημασία δίνεται στην ασυδοσία των εφοπλιστών και μέσα από ανεπαρκείς και αναποτελεσματικούς ελέγχους διασφαλίζεται η χρησιμοποίηση πλοίων που αποτελούν κινητές οικολογικές βόμβες έτοιμες σε κάθε στιγμή να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη περιβαλλοντική καταστροφή!!!

Ενδιαφέρον έχει και πρέπει να σημειωθεί ότι τις ημέρες της βύθισης του πλοίου και έως χθες ο Υπουργός Ε.Ν παρέμεινε ακλόνητος στο ταξίδι του στο Λονδίνο και στις συναντήσεις του με τους εκεί εκπροσώπους του εφοπλιστικού κεφαλαίου για να συζητάει μαζί τους την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους και περιχαρής δήλωνε από εκεί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ότι «το ΥΕΝ έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά» και ότι «έχει ελεγχθεί κατά 90 έως 95% η πετρελαιοκηλίδα» ενώ μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα γίνει σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες και άλλους φορείς, δηλαδή 4 μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

Τα συμπεράσματα οφείλουν να τα βγάλουν ο λαός και οι κάτοικοι της Σαλαμίνας και του Πειραιά που ένα τριήμερο βιώνουν την δυσοσμία και την καταστροφή των ακτών τους!!

Η ΠΕΝΕΝ απαιτεί να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες κυρίως για την κατάσταση στο πλοίο, τις συνθήκες και τα αίτια της βύθισής του καθώς και τους λόγους που ξέφυγε από κάθε έλεγχο η πετρελαιοκηλίδα η οποία προκάλεσε πρωτοφανή θαλάσσια ρύπανση και καταστροφή..

«Δεν φταίμε εμείς» λέει ο πλοιοκτήτης!

Ο Θεόδωρος Κουντούρης είναι από τους παλιούς πλοιοκτήτες του Πειραιά. Η εταιρεία που εκπροσωπεί, πρέπει τώρα να αναλάβει το βαρύ φορτίο για την καταστροφή στην θάλασσα του Αργοσαρωνικού. Σε ερώτηση για το εάν το πλοίο απώλεσε όλα τα καύσιμα, απαντά:

«Όχι, το καύσιμο αν είχε φύγει, θα είχε πλημμυρίσει όλη η Ελλάδα. Έχει γίνει πάρα πολλή μεγάλη ζημιά, λυπούμαστε γι’ αυτό που έχει γίνει. Από την πρώτη στιγμή δεν σηκώσαμε τα χέρια ψηλά. Αναθέσαμε στα δυο μεγαλύτερα συνεργεία της Ελλάδας να κάνουν αυτή τη δουλειά, που είναι για τις απορρυμάνσεις».

Ο ίδιος, πάντως, διαψεύδει πως οι εικόνες με το απέραντο «μαύρο» στην Πειραϊκή και την Γλυφάδα οφείλονται στο «Αγ. Ζώνη»! Συγκεκριμένα τονίζει: «Δεν μπορεί τώρα το πετρέλαιο που έχει πάει Σαλαμίνα να φύγει να πάει Πειραϊκή μετά. Το πλοίο είναι στεγανοποιημένο από χθες το μεσημέρι. Την Παρασκευή ήρθε άλλο πλοίο που είχε πάθει ρήγμα και ήρθε στο Πέραμα. Ήδη έγινε ρύπανση στο λιμάνι του Περάματος από το συγκεκριμένο πλοίο. Τώρα έχουν… φορτώσει όλη τη ρύπανση σε μας. Το «Blue Star Πάτμος», πέρασε ρυμουλκούμενο, το οποίο ήρθε στο Πέραμα για επισκευές. Είχε διαρροή κατά την διάρκεια της μεθόρμισής του από το νησί (σ.σ. εννοεί την Ίο) εδώ».

«Το δικό σας δηλαδή δεν το παρέσυρε ο αέρας;», ερωτάται στην συνέχεια. Για να απαντήσει: «Όταν αλλάζει ο καιρός… Εδώ στο λιμάνι του Πειραιά γίνονται. Υπάρχουν και άλλα πλοία που έχουν υποστεί κάποιες ζημιές και μπορεί κάποια κομμάτια ρυπάνσεως να είναι και από άλλα πλοία, δεν είναι ότι όλα είναι δικά μας. Δεν βρήκαμε τώρα έναν και τα φορτώνουμε όλα…«.

Ο κ. Κουντούρης διαψεύδει επίσης πως στο πλοίο δεν υπήρχε το πλήρωμα που θα έπρεπε για να… προλάβει το κακό.

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο πλοιοκτήτης 


 

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Θα την παρει ο ανεμος..και αυτην οπως τοσα αλλα

  • Γιώργος fs.

   Άξιος..πρόεδρε!!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    αξιος οπλιτοδρομος!!!!!!!!!!

    • Γιώργος fs.

     Ευχαριστώ αδερφέ!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΛΕΕΙ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ παει κι ο σαρωνικος

     • Spyros Spyropoulos

      Χαριλαε αν δεν ξεσηκωθει ο λαος δεν εχουμε ζωη……χρειαζεται ομως καταλληλη ηγεσια!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αυτο ρε Σπυρακλα !Ενας !που ειναι?εμεις εχουμε αρχηγο αλλα ο κοσμος φοβαται,θελει πανελληνιας εμβελειας

     • HaraldHadrada MERCYLESS


      παρε για σενα εξαιρετικα και ολους τους φιλους

  • BABIS

   ΑΞΙΟΣ !!!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   αξιος προεδρε!σ αγαπαμε κι ας λεμε!

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Μπραβο προεδρε αν και μας πικρανατε σημερα..

 • Γιάννης ο Sniper

  Δήμαρχος Πειραία : «Φοβάμαι ότι θα έχουμε χειρότερα. Η πετρελαιοκηλίδα θα φύγει και προς το Καβούρι»

  Πάει αυτός, τον ζάλισε η τριάρα….

  • Γιώργος fs.

   Εύγε Γιαννη.
   μην μας θυμίζεις την τριάρα!!

   • Γιάννης ο Sniper

    Να θυμίσω τα ποσοστά στις ελεύθερες βολές στο μάτς με τη Ρωσία;

    • Γιώργος fs.

     Με πληγώνεις και πάλι και είμαι ευαίσθητο παιδί. 😆😆😁😀😀

  • BABIS

   Γλυφαδα εχει φτασει.

   • Γιάννης ο Sniper

    Δεν έχει πάει ακόμα στο Καβούρι γιατί είναι ο δήμαρχος Πειραιά για να εμποδίσει την εξάπλωση.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Μυκονο μην παει …και ας παει οπου θελει

   • Γιάννης ο Sniper

    Μας στεναχωρήσατε κ. Πρόεδρε απόψε.

    • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

     Στο τελευταιο δεκαλεπτο 15 λαθη οι εληνικη ομαδα

 • Γιώργος fs.

  3ος …

 • ΑΛΕΠΟΥ

  Και μετα σου λεει ο γαπ πετρελαια δεν υπαρχουν..

 • ΑΛΕΠΟΥ

  Λαλακις???

 • LuckyLuke

  Αμα εχεις κονε γνωριμιες και εισαι γρηγορο λαδωτηρι μεχρι και με το «ναυαγιο» της Ζακυνθου κανεις μπιζνα
  στο γκερμανικο προτεκτορατο

 • Κώστας

  ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΝΟΥΜΕΡΟ,

  ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Η ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ !!

 • Bmw m6

  Κλαιωωωωω. Αχαχαχαχα, με ρωτάει η αλουπα από που κατάλαβες ότι είμαι «χαμουτζης» και του λέω περπατάς και ΚΛΑΝΕΙΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Μπουγατσα πιος ειναι

   • Bmw m6

    Με τυρί??

  • Γιάννης ο Sniper

   Τί σημαίνει «αλούπα» ; Τί γλώσσα είναι αυτή;

   • Bmw m6

    Αλπου ρεεεεε

   • Bmw m6

    Οπα ρε

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ΑΛΩΠΗΞ κλπ

    • Bmw m6

     Γίγαντα

    • Γιάννης ο Sniper

     Τώρα μάλιστα. Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω το αστείο.

   • νιάου ρε!

    αλεπουδιάρικη

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  μιλανε οι αλητες !!!!!!!!!!!!!κρεμασμα θελουνε!μιλαει και ο στραβος!το λαμογιο!ολοι κολλητοι των πλοιοκτητων και των εφοπλιστων τους γυαλιζουν τα παπουτσια και το παιζουν για τον λαο ,ταχατε μου,ΣΚΤΠΣΤΕΣ!

  • Bmw m6

   Δεν μου λες?? Χαμουτζης είσαι??

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    οχι ρε βερος ηπειρωτης!γεννημενος αθηνα αλλα μενω χρονια κατω (ΧΑΜΩ)

    • Bmw m6

     Αφού γεννήθηκες αθηνα, κλανς

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δεν ειναι «χαμου»κατω απο τ αυλακι πιανει και τι νακανε η μαυρη μανα μου να τρεχει αλλου να με γεννησει για να μην με λενε χαμουτζη?μουρλοποντιε!και μην σε ξανακουσω να λες εισαι λαζος οι λαζοι ηταν αλλογενεις

     • Bmw m6

      Αχαχαχαχα, άστα τα σάπια, και εσύ περπατάς και κλανς

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εισαι μπιτ για μπιτ!!!!!!!!!!!χαχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Bmw m6

      Ντιπ ρε ταγαρ, σε μιλάω και ηπειρωτικά τώρα.

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Ντιπ ρε κατα ης….

     • Bmw m6

      Τι χουγιαζεις??

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ρε συ εισαι πολυμαθης!!!!!!!!!!

     • Bmw m6

      Εμ τι, τιρα τιρα να ιδεις.

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Κοιτα να δεις…

     • Bmw m6

      Ναι.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      διατανος εισαι ,δενεις τον ζεβουλη στο δεντρο

     • Bmw m6

      Ιχα σούζα το αλογακ, τουν δενου

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      καρδιτσιωτικα αυτα αλλα ειναι σχεδον ιδια

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Αυτο δεν το ξερω..

     • Bmw m6

      Τι φωνάζεις

     • HaraldHadrada MERCYLESS


      για παρτη σου

     • Bmw m6

      !!!!!!!!!!!!!

 • Γιώργος fs.

  Τεράστια οικολογική καταστροφή και η κυβέρνηση είναι εξαφανισμενη !!

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Το περιεργο θα ειναι να εμφανιστει..

   • Bmw m6

    Αχαχαχαχα κλαίω ρεεεεεεε, σόρυ δεν μπωρό να κρατηθω

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   οπως παντα,γεια σου φιλλλλαρακι χαμουτζη (χαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!)

   • Γιώργος fs.

    Έχει κέφια απόψε ο μεγαλομανάβης…και θα ενημερώσω την πεθερά του!!!😆😁😁😀

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     μακαρι να χει κεφια ολος ο κοσμος ολοι οι ελληνες!μ αυτα που τραβαμε ……..

 • ΑΛΕΠΟΥ

  Ρε παιδια ο λαλακας που ειναι αυτες οι διαφημισεις τι σπαστικες που ειναι γιατι δεν τις βγαζουν?

  • Bmw m6

   Έλα ντε

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    βγαζουν φραγκα,μην δινεις σημασια

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Τους υπολοιπους δεν τους πειραζει φαινεται…

    • Bmw m6

     Πείραζει αλλά τη να κάνεις??

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Βαλε μπλοκ

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Εχω βαλει..

 • Κώστας

  Εδώ ίσως να έχει ένα δίκιο ο Κουντούρης..

  Στη Ρόδο το 2012 βυθίστηκε στο λιμάνι ένα τούρκικο πλοίο που μετέφερε όπλα στη Συρία. Το πετρέλαιο του πλοίου μόλυνε τη θαλάσσια περιοχή αλλά όχι όλη, συν τοις άλλοις ήταν χειμώνας κι έτσι δεν επηρεάστηκε ο τουρισμός ..

 • Americanos

  Το πετρέλαιο που χάσατε στην Θάλασσα αποτελούσε ιδιοκτησία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.Ήταν να σας δώσουμε μερικά βαρέλια πετρέλαιο για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται αλλά τα χάσατε και αυτά.

  • Γιώργος fs.

   Κόψτα σε πειράζουν δεν το καταλαβαίνεις;

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   θα σας δωσω εγω τα ππαρια μου να βολευεστε

  • Bmw m6

   Θα μας στείλει η ΑΝΤΖΗ

  • Γιάννης ο Sniper

   Το σφίγγεις το μπουλόνι ;

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Το μονο που αποτελει ιδιοκτησια σου ειναι αυτο που θα σου ποσταρω να το βαλεις στον αμερικανοβρωμοκ@λο σου βρηκα και σε πλανηταρχη https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_PSRwDEnKKL86PH76jme38cmaHwh6O4XtFjX1bisUx2G1xkGJHg

  • Κώστας

   ΟΤΑΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ;;;

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Ναι επισης οταν κοιμαται νυσταζει…

    • Κώστας

     Και όταν ξυπνάει κοιμάται !!

     Έχω όμως μια απορία για τον «Αμερικάνο» …

     Πως ξέρει τόσο καλά Ελληνικά;;

     Κανένα ορθογραφικό λάθος ;;

     • Americanos

      Εμείς οι Αμερικάνοι είμαστε το εξυπνότερο έθνος του πλανήτη.Είμαστε η εξέλιξη του Homo Sapiens.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εισαστε οι χομο σαπιοι

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Η εξελιξη του homo filofilous ειστε..

     • Κώστας

      Μάλλον «μας αγαπάτε τόσο πολύ που μαθαίνετε Ελληνικά»

      Τιμή σας !!!

      Μόνο που η εξέλιξή σας ακούει στο όνομα homo malacus

     • νιάου ρε!

      χοχοχοχο

     • Bmw m6

      Είσαι και εσύ από αυτο??

     • Γιάννης ο Sniper

      Δεν είμαι σίγουρος για το «εξέλιξη». Ας πούμε ότι είστε κάτι διαφορετικό.
      https://theflyingguillotine.files.wordpress.com/2013/06/fat-american-kid.jpg

     • kraser
     • ΑΛΕΠΟΥ

      Ελληνας φαντασμενος ειναι…

     • Doctor

      Αλβαναριο ειναι,απ αυτα που τα μορφωσαμε εδω

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Λες δοκτορα?

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αλλο πιστευω αλλα δεν το γραφω ,βαλε λιγα κλικ

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Τι πιστευεις και τι κλικ?

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      καποιος πρεπει να τσιγκλαει,επισης η δευτερη σκεψη ειναι οτι γελαει μαζι μας ,δεν τον νοιαζουν τα βρισιδια γιατι αυτα που γραφει δεν τα πιστευει

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Πιθανο..

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΜΑς ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕς

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Ακριβως!

     • νιάου ρε!

      χμμμμ

     • Κώστας

      Ε κι εσύ, μην του χαλάς το ειμέρικαν ντριμ ..

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Καλα..

   • Doctor

    Καθεται ακινητος για να παιρνει ολες τις δονησεις μεσα

  • Bmw m6

   Ai sihtir

  • kraser
  • καποιος

   απ τους λιγους που εχουν χιουμορ εδω μεσα αλλα ετσι που το πας θα σε βαλουν να πιεις κωνιο .αμα το αλλαξεις και το παξεις ρωσος θα σε βγαλουν πρωθυπουργο

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    κααλοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • kraser

    Tι θες να πεις οτι ολοι οι πρωθυπουργοι μας ειναι Ρωσοφιλοι ?

    • καποιος

     ναι

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      κατι λαθος κανεις χρηματοφιλοι ειναι

     • καποιος

      ναι σε ολους και σε ολα τι σημασια παιζει στη πολιτικη αφου δεν υπαρχει μπεσα

 • Spock

  φωναξτε την TOTAL κι αλλο «οικοπεδο»

  • Κώστας

   ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ !!!

   Αυτό το πετρέλαιο τους το χαρίζουμε ! ( ενώ τα άλλα…)

 • Γιώργος fs.

  Κουρουμπλής : Δεν μου είπε κανείς ότι θα φτάσει στον Πειραιά
  Τι λεει ο άσχετος υπουργός;

 • Spock

  οι Τουρκοι στελνουν το Barbaros να κατοχυρωσουν το οικοπεδο

  • Γιάννης ο Sniper

   Πως ακριβώς θα το «κατοχυρώσουν»;; Φαρ Ουέστ έγινε το Αιγαίο…

 • Γιάννης ο Sniper

  Και τώρα θα βγει ο Τσίπρας και θα πει: «Τα ίδια θα παθαίνατε και στις Σκουριές από την El Dorado Gold».

 • BABIS

  Ερχονται τζιχαντια απο την Τουρκια, τωρα που τελειωσαν κατω στην Συρια να περασουν μεσω Ελλαδας.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: Τα κίνητρα πίσω από τον πόλεμο κατά των μετρητών
  redskywarning.blogspot.com/2017/08/blog-post_6.html
  6 Αυγ 2017 – Τα κίνητρα πίσω από τον πόλεμο κατά των μετρητών. Απόσπασμα από το βιβλίο «Η Κατάργηση των Μετρητών και οι Συνέπειές της» : Σύμφωνα με το χιλιοειπωμένο επιχείρημα κατά των μετρητών, η χρήση

 • νιάου ρε!

  φωτιές πριν λίγο ,καμμένα ,πίσσες τώρα μόλυνση βαλλόμεθα πανταχόθεν σύντροφοι

  • Bmw m6

   Όσο πατάει η γάτα??

   • ΑΛΕΠΟΥ

    Ναι η παχια της περσιας

    • Bmw m6

     Αυτές είναι κουφές

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Τι ειναι?

     • Bmw m6

      Κοφες

     • ΑΛΕΠΟΥ

      Γιατι ειναι κουφες?

  • ΑΛΕΠΟΥ

   Νιαουυυυυυ

  • BABIS

   γαβ γαβ

   • νιάου ρε!

    γγγγρρρρρρ

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Βαλε και το ψεκασμα

  • Γιώργος fs.
   • νιάου ρε!

    ντάξει….λούφαξα!

   • Bmw m6

    Το σκυλί μου Γεωργιε

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: «Εσύ τι προτείνεις;»
  redskywarning.blogspot.com/2016/02/blog-post_4.html
  4 Φεβ 2016 – Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, ως γνωστόν, είναι ένα ιστολόγιο που παρουσιάζει ειδήσεις και αναλύσεις … Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, παρόλα τα χτυπήματα που έχει δεχτεί, είναι

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: Ο Γκι Φερχόφστατ οπαδός της Νέας Παγκόσμιας Τάξης
  redskywarning.blogspot.com/2015/07/blog-post_14.html
  14 Ιουλ 2015 – Εδώ και πολλά χρόνια ο όρος «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ή “New World Order” (NWO) στα αγγλικά, χρησιμοποιείται ευρέως. Έστω και με κάποιες μικρές παραλλαγές όπως «παγκόσμια διακυβέρνηση»

 • το πήραν δηλαδή δυο μόνο το πλοίο και εντάξει μορέ τώρα…οι άλλοι θα επιβιβάζονταν με διαστημόπλοιο μετά, ω ρε κάτι ευθύνες,,,,,κόσμος που πρέπει να λογοδοτήσει…και τα πλοία δεν ελέγχονται όταν φεύγουν φορτωμένα έτσι δηλαδή;
  μόνο σε μπανανίες αυτά…

  • νιάου ρε!

   να πέσουν κεφάλια,να πληρώσουν

 • νιάου ρε!

  παίδες επίθεση στην Τουλουζ από τζιχάντι πάλι…

  • Bmw m6

   Νιάου ρε

  • BABIS

   Λινκ ?

   • νιάου ρε!

    έφτασε

   • νιάου ρε!
   • HaraldHadrada MERCYLESS

    θα ρθει και δωθε

    • BABIS

     Ετοιμαζεται η ΕΛΑΣ ?

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ναι αμε !παραγγελνει σουβλακια!απο τοτε που θυμαμαι αστυνομια ειχαμε μονο επι μητσοτακη που μας ειπε «εισαστε το κρατος» ειχα σκισει τους παντες μεχρι προεδρο ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ της ΝΔ

     • Spyros Spyropoulos

      Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα……εισαι ΜΕΓΑΣ!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αυτο και μονο αποδυκνειει οτι οταν υπαρχει βουληση ανωθεν ουτε ρουβικωνες ουτε καρανικες ουτε τιποτα ,βγαιναμε διπλοβαρδια ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΜΙΣΘΙ και κρυβονταν ολοι ,κατεβαιναμε με τα μπαστουνια του μπεηζ-μπολ και κατεβαζαν το κεφαλι σαν κοτουλες

 • Spock

  φτου 2-2

  • BABIS

   οχι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

  • Γιώργος fs.

   Πάλι το φάγαμε!!!
   Άμυνα για γέλια .

   • Spyros Spyropoulos

    Ψυχραιμια Γιωργο………

    • Γιώργος fs.

     Προσπαθώ αδερφέ Σπύρο!!!

  • νιάου ρε!

   σίγα ,μας έλουσες!

 • Κώστας

  ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΣΤ !!!

  «Καθαρή» ΠΑΕ θα παραδώσει ο Αλαφούζος

  ΤΕΛ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ: 13 ΣΕΠ. 2017 15:15
  Λίγο μετά την ανακοίνωση-επισημοποίηση του ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ, η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξεκαθαρίζει πως από την πρώτη στιγμή ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευτεί να παραδώσει έναν… καθαρό Παναθηναϊκό από χρέη στο PAO Foundation!

  Περισσότερα: http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/panathinaikos/katharh-pae-tha-paradwsei-o-alafouzos.4844196.html

  • BABIS

   Ναι αυτος πρεπει να φυγει.

   • Κώστας

    Ο Ουζουνίδης είναι ο μόνος που δεν φταίει ..

    • BABIS

     Ο Αλαφουζος πρεπει να φυγει αμεσα.
     Αλλαχτε προεδρο ΑΜΕΣΑ.
     Σας εχει σακατεψει.

     • Κώστας

      Μα αυτό κάνει, τον πούλο αρμπ !!

      Γιαννακόπουλος !

 • Spyros Spyropoulos

  Εδω χανεται ολη η χωρα μας………δεν θα ξυπνησουμε ποτε οι Ελληνες?

  • Γιώργος fs.
   • HaraldHadrada MERCYLESS

    τελειο μπραβο Γιωργη!να θυμομαστε τους πρωτους και μεγαλυτερους στρατιωτικους αναλυτες

  • νιάου ρε!

   όχι εδώ υποστηρίζουν Μπουτάρη και λάθρο και είναι πολλοί,υπάρχει βλαμμένος κόσμος….δεν είναι βρισιά,διαπίστωση είναι!

   • Θεσσαλονικιός

    Να φαντασθείς ότι μέχρι και γάτες έχουν στα σπίτια τους …. ΕΣΧΟΖ !!!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     εχω 15 αλλα οχι ποντικια ουτε ζουδια δεν επιβιωνει τιποτα

    • νιάου ρε!

     νιάου!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ 7 hours ago

  Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014
  8 λόγοι που η Συρία δέχεται επίθεση από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης.

  1.– Η Κεντρική Τράπεζα της Συρίας είναι κρατική και ελεγχόμενη από το κράτος, έτσι ώστε να εξυπηρετεί την εθνική οικονομία και το λαό της Συρίας, αντί για τον εμπλουτισμό των διεθνών banksters των δυτικών εθνών και του Ισραήλ, οι οποίοι επιβάλουν σχεδόν σε όλα τα έθνη του κόσμου τεχνητές κρίσεις χρέους από τα τοκογλυφικά δάνεια, με τα οποία οι χώρες αυτές γίνονται εν δυνάμει σκλάβες.

  http://redskywarning.blogspot.gr/2014/01/8.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕ.
  Κ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!

  • Γιώργος fs.

   Καλώς τον σύντροφο!!

  • Κώστας

   Εσύ ήξερες πως το κανάλι 29 του ΠΑΣΟΚ έδωσε πριν κλείσει τη συχνότητά του στο STAR;;;

   Είναι τυχαίο το σήμα του;;; Πολύχρωμο είναι, αλλά μοιάζει με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ !

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΗΠΑ: Το «Κόμμα του Πολέμου» σπρώχνει προς έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

  http://redskywarning.blogspot.gr/2016/10/blog-post_20.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Η Αμερική πρέπει να ρίξει πυρηνική βόμβα στο Ιράν», λέει ο Εβραίος δισεκατομμυριούχος Adelson

  http://redskywarning.blogspot.gr/2013/11/adelson.html

  • Γιώργος fs.

   Τα ίδια λέει και ο φίλος μου ο Τζόνη!!

 • Spock

  ποσο προχω ειμαστε…μεχρι και μη επανδρωμενα πετρελαιοφορα εχουμε

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   θα επρεπε τις ατακες σου να τις εχουνε σε ειδικη σελιδα τιμης ενεκεν!εισαι απιθανος!και σωστος βεβαια

  • νιάου ρε!

   χαχαχαχα

  • Γιώργος fs.

   Υπήρχαν δύο άτομα πάνω στο καράβι που σώθηκαν τελευταία στιγμή!!

   • Spock

    τους ξυπνησε το νερο

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     αμα θελουμε τους πιστευουμε

   • kraser

    Θα βλεπανε μπαλιτσα

  • Κώστας

   Αιώνες, τι αιώνες, Χιλιετίες μπροστά !!

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Ο κεντρικός ρόλος των Εβραίων στη βιομηχανία του πορνό. Εβραίος καθηγητής ομολογεί ότι η πορνογραφία χρησιμοποιήθηκε ως όπλο κατά των «εθνικών» και της χριστιανικής ηθικής
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/09/blog-post_457.html#more

 • Αλέξανδρος

  Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα σας

  • Spock

   καληνυχτα

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   γεια σου φιλε καλο ξημερωμα

  • Γιώργος fs.

   Καληνύχτα Αλέξανδρε!!

 • BABIS

  Καληνυχτα παιδια.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   γεια σου φιλαρακι καλο ξημερωμα

  • Κώστας

   Καλή, όμορφη και ονειρεμένη νύχτα να έχεις !!

  • Γιώργος fs.

   Καληνύχτα σύγγαυρε και αδερφέ Μπάμπη!!
   2-2 τελικά!!

 • Ποιος θα παραιτηθεί πρώτος? Η κηλίδα ή ο κος Υπουργός Κουρουμπλής?? οέο?

  • νιάου ρε!

   η κηλίδα…

   • Νιάου? Συμφωνώ…

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ο κουρουμπλης να φυγει απ την καρεκλα?

     • Ναι ! αφού έχουν ηθικό πλεονέκτημα , τιιι, όχι?

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αυτος εχει αλλαξει 50 κομματα για να γινει υπουργος και εχει διορισει ολο το σοϊ του

     • Είχε ξεκινήσει με ΠΑΣΟΚ?

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      καθαρα και ξαστερα

     • Κώστας

      Γιατί ξέρει πως αριστερά ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ*λος μας !!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      και οι αλλοι τα ιδια ηταν μολις βγουμε εμεις οι «φασιστες» θα πεσει «μαχαιρι» εθελοντκα θα παω να τους λιανισω

     • Κώστας

      (βαθιά ανάσα) θα πέσει… κόφτης απ έξω …

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αν γινει η αρχη θα σου πω εγω κοφτης ,θα μαζευουν τα πτωματα με γκρεϊντερ

     • Κώστας

      Δεν θα αφήσουν τη ΧΑ να παίξει μπάλα όπως εκείνη θέλει … Τουλάχιστον στην αρχή θα παίξει, αλλά μετά θα κοπεί ..

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δεν ξερω εγω θα κανω παλι δοκιμη αλλα δεν πιστευω ,υπαρχει πολεμος ,εγω θα πολεμω παντα,

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εγω προσωπικα δεν εχω ενδοιασμους θα τους μακελεψω ολους,και τα παιδια τους ,να μην μεγαλωσουν και γινουν σαν το μουλικο του κουφοντινα,καλα κανανε παλια και του περναγαν γεννεες 14 απο μαχαιρι

     • Κώστας

      Βασικά μπορεί ότι έχει σχέση με αριστερά να μακελευτεί;;

      Για να ξέρουμε πως δεν θα ξαναμολύνει τη χώρα ;;;

      Ή θα φυτρώσουν σαν τη λερναία ύδρα νέα κεφάλια ;;

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      αμα παρεις τα κεφαλια ,οι αλλοι θα μουλωξουν μετα τους ελεγχεις,δεν ειναι ολοι οι αριστεροι αντιχριστοι,και απατριδες ,εχουν δημιουργησει τον μυθο του «φασιστα» και αυτοι εχουν ξεκλιρισει χιλιαδες ,ενω κατηγορουν (σωστα)για βασανιστηρια τους φασιστες!ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ !ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΝΑΝ!για τον μονο που ειχα αντιρρηση για τον ΗΡΩΑ Μουστακλη,παρασημοφορημενος ηρωας και τον σακατεψαν αδικα,εκανε πολλα λαθη η επανασταση

  • Κώστας

   Μάλλον η κηλίδα, έχει πιο πολύ μυαλό από το μηδενικό ηλεκτροεγκεφαλογράφημα συριζαίου !!

   —————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Τι στο καλό πάνε να διδάξουν στα παιδιά μας ;;;

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ψηφιστε τους να πδανε τα παιδια μας ,μεταφορικα και κυριολεκτικα

   • καποιος

    εσυ τωρα ρε φιλε γραφεις εδω για τους ελληνες αλλα δε γραφεις κατι για τους νορβηγους απο που και πηγαζει το αβαταρ σου

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ειμαι βαραγγος ΠΙΣΤΟΣ στο καθηκον ,ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΡΑΣΙ ειμαι ΒΑΡΒΑΡΟΣ στις πραξεις μου και ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ στους εχθρους,θες καποια αλλη εξηγηση?

  • νιάου ρε!

   από το νηπιαγωγείο …..

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ειναι γραμμη ρε παιδια ,παλι θα τα λεμε?οι αριστερα δεν νοιαζεται για εθνος -πατριδα-θρησκεια,μονο για λαθρο-αδερφες και αθεϊα

   • Κώστας

    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑ Μ Η Ν Ψ Η Φ Ι Σ Ε Τ Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΕΓΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ !!

 • MHNAS

  ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ πρωτης γραμμης……ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΟΠΟΥ Η ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ……ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ???(δεν το λεω με ειρωνια αλλα κυριολεκτω)…ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ…ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…
  ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ…
  ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ —ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΡΡΟΗ—
  ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ….
  ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΤΟΜΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ…(ΤΥΦΛΟ)