Ξεκίνησαν τα όργανα για την Τουρκία: Το Ισραήλ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία – Ολόκληρη η ανατολική και ΝΑ Τουρκία ανήκει στο Κουρδιστάν – «Σφραγίστηκε» η δημιουργία του νέου κράτους!

Δημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2017, 6:51 μμ | Ανανέωση: Σεπτέμβριος 13, 2017 στις 2:33 μμ

Όλα δείχνουν ότι σφραγίστηκε η μοίρα της δημιουργίας του πρώτου ανεξάρτητου κράτους του Κουρδιστάν , αρχής γενομένης από το Ιράκ με την υποστήριξη του Ισραήλ και των ΗΠΑ , μεταβάλλοντας εντελώς την εικόνα της περιοχής με την πρώτη αλλαγή συνόρων μετά το 1920 και την περιβόητη συμφωνία «Σάικς -Πικο» από την Βρετανία . 

Πριν λίγο, οι Ισραηλινές Αρχές εξέδωσαν ταξιδιωτικές οδηγίες καλώντας τους πολίτες του Ισραήλ να αποφύγουν το ταξίδι σε μέρη που μπορεί να αποτελέσουν στόχο των τζιχαντιστών συμπεριλαμβάνοντας και την Τουρκία, σύμφωνα με την Hurriyet που επικαλείται τους Times του Ισραήλ.

Εκατοντάδες χιλιάδες ισραηλινοί αναμένεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό στο πλαίσιο των Ιουδαϊκών εορτών που αρχίζουν με το Εβραϊκό νέο έτος στις 20 Σεπτεμβρίου και τελειώνει με την γιορτή του Sukkot στις 4 Οκτωβρίου.


Η διεύθυνση αντιτρομοκρατίας στο γραφείου του πρωθυπουργού του Ισραήλ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία με ειδική αναφορά για την Τουρκία και ειδικά στην Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της χώρας στις οποίες ενδέχεται να υπάρξουν στόχοι τόσο των τζιχαντιστών όσο και του PKK.

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου είχε εξέφρασε την υποστήριξή του προς ένα ανεξάρτητο κουρδικό κράτος στις κουρδικές περιοχές του Ιράκ κατά τη διάρκεια συνάντησης με αντιπροσωπεία 33 Αμερικανών Δημοκρατικών Γερουσιαστών σε προσωπική συζήτηση .

Σύμφωνα με πηγές που συμμετείχαν στη συζήτηση, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη «θετική στάση» του προς ένα κουρδικό κράτος στο βόρειο Ιράκ και περιέγραψε τους Κούρδους ως «γενναίους, φιλοδυτικούς  που μοιράζονται τις αξίες μας», ανέφεραν πηγές στην Ιερουσαλήμ.

Ο Νετανιάχου έκανε τα σχόλιά του εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών στην Ιερουσαλήμ ότι το Ιράν εδραιώνει την εξουσία στην περιοχή, ειδικά στη Συρία, αλλά και στο Ιράκ, την Υεμένη και αλλού.

Το Ισραήλ δεν έχει ασχοληθεί επίσημα τουλάχιστον με το ζήτημα της ανεξαρτησίας του Κουρδιστάν από το 2014 εξαιτίας του ακανθώδους χαρακτήρα της συζήτησης, με πολλά κράτη να ακολουθούν πολιτική υποστήριξης ενός ενοποιημένου Ιράκ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Τελ Αβίβ πριν από τρία χρόνια, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι «πρέπει … να στηρίξουμε την κουρδική φιλοδοξία για ανεξαρτησία» και αποκάλεσε τους Κούρδους «ένα έθνος μαχητών που έχουν αποδείξει την πολιτική δέσμευση και αξίζουν την ανεξαρτησία».

Το Ισραήλ και η περιφερειακή κυβέρνηση του Κουρδιστάν (KRG) δεν έχουν επίσημη σχέση, αλλά διαθέτουν  φιλικούς δεσμούς εδώ και χρόνια. Το 2015, η Κουρδική αυτόνομη διοίκηση του Ιράκ (KRG) διόρισε τον πρώτο Εβραίο  εκπρόσωπό της, τον Sherzad Omar Mamsani, επιφορτισμένο με την αναβίωση της εβραϊκής ζωής στο βόρειο Ιράκ και την οικοδόμηση γεφυρών μεταξύ Εβραίων και Κούρδων. Υπό την ηγεσία του, το KRG μνημονεύει επίσημα το Ολοκαύτωμα για πρώτη φορά.

Επιπλέον, η Κουρδική Εβραϊκή Κοινότητα (KJC) δήλωσε ότι οι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο χαιρετίζουν την απόφαση να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής.

«Εκ μέρους όλων των Κούρδων  Εβραίων στο Κουρδιστάν και τη διασπορά καλούμε … το τερματισμό της καταστολής, τις μαζικές φρικαλεότητες, τον εκτοπισμό, την κατοχή, την καταστροφή του πολιτισμού, της ιστορίας και της ύπαρξής μας και για χάρη των μελλοντικών γενεών μας θέλουμε να υπηρετήσουμε την ανθρωπότητα και να ζήσουμε σε μια ειρηνική κοινωνία, και θα ψηφίσουμε συνολικά  (ΝΑΙ) για την ανεξαρτησία του Κουρδιστάν», ανέφερε ανακοίνωση των Κούρδων του Ιράκ τον Ιούνιο.

Οι Κούρδοι αποτελούν ρυθμιστή πλέον της κατάστασης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, στους οποίους προσβλέπουν Ισραηλινοί, Αμερικανοί και λοιποί, ενώ απέναντι τους ευρίσκονται Τούρκοι, Σύροι και Ιρανοί λόγω της μεγάλης πιθανότητας απώλειας εδαφών.

Οι Κούρδοι είναι μία από τις μεγαλύτερες συμπαγείς  μειονότητες στον κόσμο και ζουν στη Συρία, το Ιράκ, το Ιράν και την Τουρκία.

Το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας για το ιρακινό Κουρδιστάν θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2017 και από ότι φαίνεται θα ξεσηκώσει μεγάλη τουρκική δυσαρέσκεια .

Ήδη  Τούρκοι αξιωματούχοι εκτιμούν ότι το δημοψήφισμα  θα ‘’φέρει‘’ αναταραχή στην περιοχή , ενώ υπάρχουν και υπόνοιες μαζικής δράσης των Τουρκμένων στην Βόρεια Συρία κατά των Κούρδων.

Ο υπαρχηγός του  κόμματος Likud Gideon Sa’ar, ο οποίος πολλοί θεωρείται ως  ο δυνητικός κληρονόμος του Νετανιάχου, κάλεσε το Ισραήλ να υποστηρίξει την ανεξαρτησία του Κουρδιστάν, λέγοντας τον Ιούνιο ότι « οι Κούρδοι αποδείχτηκαν εδώ και δεκαετίες  ένας αξιόπιστος στρατηγικός εταίρος για εμάς».

Ο Ζαχ Ντάνιελ, γεωστρατηγικός αναλυτής σε ζητήματα  Μέσης Ανατολής με έδρα το Τελ Αβίβ και το Ιρακινό Κουρδιστάν και ειδικός σε θέματα Κούρδων , επαίνεσε τη δήλωση του Νετανιάχου.

Έκτακτες , και άκρως αποκαλυπτικές εξελίξεις μας έρχονται από το ιρακινό Κουρδιστάν , μετά την αναγγελία δημοψηφίσματος από τον Μπαρζανί.

Στην ιστοσελίδα του κουρδικού πρακτορείου ειδήσεων  Rudaw ,  δημοσιεύεται  ένας χάρτης για το δημοψήφισμα στο βόρειο Ιράκ, ο οποίος συμπεριλαμβάνει την ανατολική και νοτιοανατολική Τουρκία που αποτελούν κομμάτια του αποκαλούμενου Κουρδιστάν!

Η προπαγάνδα για το θέμα αυτό συντηρείται και εντείνεται από την κουρδική κυβέρνηση στο βόρειο Ιράκ με  δραστηριότητες που αφορούν το  δημοψήφισμα, περιλαμβάνουν  ιδιαίτερα εδάφη από την Τουρκία και την Συρία,  προκαλώντας την σκληρή αντίδραση των χωρών της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, αναφέρουν τουρκικά και ιρανικά ΜΜΕ.

«Μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας σχετικά με το δημοψήφισμα μαζί μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Μπαρζανί  με θέμα εικόνες από την νοτιοανατολική Τουρκία, στις οποίες  δίνεται έμφαση  στις επαρχίες στις οποίες οι τουρκικές δυνάμεις εξετέλεσαν  χιλιάδες μάρτυρες του αποκαλούμενου  ανεξάρτητου κράτους του Κουρδιστάν.

Η Ιρακινή Κουρδική Περιφερειακή Κυβέρνηση (KRG) και προσωπικά ο  πρόεδρος Μασούντ Μπαρζανί μέσω του πρακτορείου ειδήσεων  Rudaw όργανο του για το δημοψήφισμα, προωθούν την ενσωμάτωση όλων των εδαφών που κατοικούν Κούρδοι, δηλαδή την σημερινή ΝΑ Τουρκία και την Βόρεια Συρία στην οποία οι Τούρκοι σε συνεργασία με τους Ρώσους ετοιμάζονται να εισβάλλουν.

 • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

  1η!!!

 • Θεσσαλονικιός

  Και η βάρκα γέρνει …

 • NARC

  Θα πάρει φωτιά όλη η Μέση Ανατολή!

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Με άλλα λόγια η τουρκία ξε-κουρδίζεται.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ?..

 • NARC

  Ο διαμελισμός της γείτονος θα συμπαρασύρει και την υπόλοιπη Μέση Ανατολή.

 • Broukios

  ΑΜΗΝ Κ ΠΟΤΕ

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Χαιρόμαστε για κάτι που ξεκινάει από τους εβραίους. Απλά διαπίστωση.

  • nikos(1)

   αν είναι προς όφελος! πρόσκαιρα ….ναί!

  • makis2105 .

   Ταίζουνε σανό το ποπολο περί κουρδικού κράτους. Αμα τελειώσει ο Ασσαντ με τους τζιχαντιστές θα αναλάβει μόλις σταθεί στα πόδια του αυτούς και από πίσω το Ιραν με τη Χεζμπολάχ. Και τοτε θα δούμε τι κράτος θα κάνουνε οι Κούρδοι και τι πετρέλαια θα αρπαξουνε. Σιγά μην επιτρέψουνε το πλουσιότερο κομμάτι της Συρίας έτσι απλά να αλλάξει χέρια για να έχουνε τους Κούρδους να εκβιαζουνε 3-4 χώρες με το νερό και το πετρέλαιο. Το πολύ πολύ να τους αφήσουνε αυτοδιάθεση και τοπική βουλή. Σημαία και κράτος ανεξάρτητο στον ΟΗΕ δεν πρόκειται να δούνε ούτε την δευτέρα παρουσία.

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Μα οι κούρδοι τελικά δεν θα πάνε στην «Κουρδία». Κοκκινομηλιώτες θα γίνουν.

    • makis2105 .

     Δεν ξέρω αμα γίνουνε κοκκινομηλιώτες. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι αρχηγοί τους καμαρώνουνε που έσφαξαν τους Ελληνες στη Σμύρνη. Αλλά το εδώ ποπολο θέλει να ακούει για Αγια Σοφιά και Κοκκινη Μηλιά και μάλλον θεωρεί ότι μερικοί ξυπόλυτοι που δουλεύουνε ως μισθοφόροι για λογαριασμό της Υπερδύναμης θα τα βάλουνε με τη Συρία, το Ιραν και την Τουρκία και θα νικήσουνε κιόλας όλους αυτούς στα σύνορά τους δίπλα. Οι Κούρδοι αν έχουνε ολίγο μυαλό πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματευσεων μπας και πάρουνε κάτι. Αλλά κράτος για να εκβιάζουνε καταστάσεις και να παιζουνε με τα νερά και τα πετρέλαια δεν υφίσταται ποτέ περίπτωση να αποκτήσουνε.

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Να βάλουν μυαλό ποιοί; Σάμπως αποφασίζει πουθενά ο λαός;

 • nikos(1)

  απο καρντιάς ευχόμεθα τα καλύτερα στη «φ’ιλη» και γείτονα χώρα!

  Καλή Διάλυση!

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Κρίμα που δεν ζει ο επίτιμος για να τους ευχηθεί.

   • nikos(1)

    θα βάλουμε το ….παιντί!

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Λειψός είναι, δεν φτουράει.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Τελικα απο. Συρια θα παρουν τιποτα οι κουρδοι

  • nikos(1)

   τη …Ράκκα!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ανικός στο Ισραήλ.Ο Νετανιάχου αποφάσισε την εκκένωση 2 πόλεων δεκάδων χιλιάδων κατοίκων σε περίπτωση πολέμου με Χεζμπολλά.

  Πανικός στο Ισραήλ.Ο Νετανιάχου εκπονεί πλάνα εκκένωσης πόλεων σε περίπτωση πολέμου με Χεζμπολλά.Αποφάσισε την εκκένωση 2 πόλεων δεκάδων χιλιάδων κατοίκων σε περίπτωση πολέμου φοβούμενος τη Χεζμπολλά

  • nikos(1)

   θα βρεί ευκαιρία και θα εκτοπίσει τους ..παλαιστίνιους!

 • Αντύπα

  Φάπα-ξάπλα στα μεμέτια.

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Για το κουρδικό δημοψήφισμα λέγεται ότι ζητήθηκε η τεχνική βοήθεια των στελεχών του Σύριζα. Ξέρουν αυτοί από δημοψηφίσματα…;-)

 • skeptomenosellin

  Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξουμε πως θα βελτιώσουμε την θέση μας αντί να παρακαλάμε να χειροτερέψει η θέση του άλλου?
  Απλά αναρωτιέμαι…

  • nikos(1)

   με εβρό και εβρόπη ..είμεθα σε ..ιδανική θέση!

  • Broukios

   ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

   • skeptomenosellin

    Να είσαι καλά…
    Απλά είχα μερικές απορίες, αλλά τώρα εντάξει….. ;-))

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Απορίες να έχεις, άπορος να μην είσαι, αν και έτσι που πάνε τα πράγματα όλοι εκεί θα καταλήξουν.

 • Broukios

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΓΚΕΣ
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΜΟΡΦΑ.
  ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ.
  ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   γεια σου σειρα!!!!!!

 • Αντύπα
 • Faqir Butt

  President Rivlin:
  ‘The next war will be very different’
  President of Israel visits paratroopers participating in Northern Corps exercise: ‘It’s important for us to know that you’re ready.’

  http://en.abna24.com/news/middle-east/zionist-authorities-to-evacuate-kiryat-shmona-sderot-two-cities-in-case-of-war-ynet_853679.html

  • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο ερντογαν η θα εχει την τυχη του κανταφι η του μιλοσεβιτσ

  • NARC

   Το ίδιο και ο Τσίπρας.

   • kariolis kokoς

    Το ελπιζω και το ζηταω στις προσευχες μου καθε βραδυ

 • Θεσσαλονικιός

  ΑΡΧΙΣΑΝ τα όργανα … σταματήστε το «ξεκίνησαν», θα ξεχάσουμε τα Ελληνικά στο τέλος ..

 • NARC

  Είναι ολοφάνερο πως οι Ηνωμένες Πολιτείες ελέγχουν την κυβέρνηση και τον στρατό στη γείτονα. Ο τουρκικός στρατός έχει την εξουσιοδότηση της Ουάσιγκτον για να καταλάβει όλη τη Μεγαλόνησο όσο πλησιάζουμε προς τις προεδρικές εκλογές του 2018 στην Κυπριακή Δημοκρατία.

  • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

   FUCK THE ZIONISTS BANKSTERS WHO CONTROL USA.

 • Genesis

  Kατα πασα πιθανοτητα το μαχητικο που κατεπεσε στη Νεβαδα ειναι Su27P

 • © Proud to be Greek

  Ας πρόσεχε ο Ερντογάν και ας άφηνε τους αμερικάνους να περάσουν για το Ιράκ το 2003 για να μην δώσει την ευκαιρία στους κούρδους να φανούν αξιόπιστοι αντί αυτού.
  Ας πρόσεχε και ας μην προκαλούσε κατάμουτρα τους ισραηλινούς με το Μαβί Μαρμαρά και με την μετέπειτα ρητορική του.
  Επίσης ας πρόσεχε με τους αμερικανούς και ας μην έθετε τόσους όρους για τα πάντα, και ας μην ήταν τόσο αυθάδης και αχάριστος.
  Εχει πολλές συνέχειες ακόμα το σήριαλ «ο κατήφορος».

  • Κώστας

   Ακόμα δεν είδε τίποτα ο Ερντογάν

  • Spyros Spyropoulos

   Πολυ σωστα μιλας Γεροντα Επωνυμε Παγκρατεα!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  41 07/02/82

  9, 13 – 21

  Ἡ ἕκτη πληγή ἐκ τοῦ ἕκτου σαλπίσματος. Ἡ τρομερά παγκοσμία πολεμική σύρραξις ἐν Μεσοποταμίᾳ μέ τούς τρεῖς πολεμικούς ἀντιπάλους. Ἡ ἀμετανοησία τῶν ἐπιζησάντων

  http://www.arnion.gr/hxolhcies/p_auanasioy_mytilhnaioy/iera_apokalycis.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  66 06/12/83

  16, 16-20

  Ὁ πόλεμος τοῦ Ἀρμαγεδῶνος.Ἡ ἑβδόμη φιάλη. Ὁ μέγας σεισμός.

  http://www.arnion.gr/hxolhcies/p_auanasioy_mytilhnaioy/iera_apokalycis.html

 • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

  Επειδή το είπε ο Τσίπρας και γελάσαμε με την κοτσάνα και επειδή είδα έναν αγαπητό και αξιολογο σχολιαστή να το επαναλαμβάνει(εκτός και αν το είπε για αστείο) , να θυμίσω πως ο Οδυσσέας δεν έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες.Ήταν ο μόνος που τα είχε ανοικτά άλλα ήταν δεμένος στο κατάρτι. εν αντιθέσει με τους συντρόφους του οι οποίοι κατόπιν δικής του εντολής τα είχαν βουλώσει, …

  • Γιώργος fs.

   Είναι γνωστό σε όλους πως ο Τσίπρας είναι παντελώς αγράμματος!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο τελευταίος μεγάλος πόλεμος Αρμαγεδών Α΄.f4v – YouTube
  Βίντεο για αρμαγεδων αθανασιος μυτιληναιος
  ▶ 43:57

  16 Μαΐ 2012 – Μεταφορτώθηκε από Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Υμηττού
  Ο τελευταίος μεγάλος πόλεμος Αρμαγεδών Α΄.f4v … ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ‘Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 • Spyros Spyropoulos

  Αρχισαν τα οργανα, σηκω απο την θεση σου…..χαχαχαχα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Τα όργανα του Αντιχρίστου στην Εκκλησία, η τρίτη διαθήκη και ο έσχατος πειρασμός

  Ο μακαριστός Γέροντας π. Αθανάσιος Μυτιληναίος (1927 – 2006)
  με τόν άγιο Παΐσιο τον αγιορείτη

  Η ομιλία έγινε προ 35 ετών στις 21-11 του 1982.

  http://trelogiannis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_898.html

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  OI EBΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΡΕΘΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ..

  • Κώστας

   ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ …

   ΚΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ …

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Για να έρθουν οι εβραίοι μετά (με την αμερική εννοείται, ένα πράμα είναι αυτοί) να σε «προστατέψουν» και να σου πάρουν ό,τι έχεις και δεν έχεις. Και να σε διαμελίσουν και σένα. Τί?… Μόνο την «κακιά» τουρκιά (χαχαχαχα) θα διαμελίσουν?… Και όλοι στο κόλπο… ακόμα και οι ομόδοξοι ξανθοί…

   • Κώστας

    Μα αυτό ήδη το κάνουν, exxon, shell, Σούδα και πάει λέγοντας ..

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Μα αυτό λέω ;-)

     • Κώστας

      Γιατί τα Mc Donald’s που τα πας;;;

      Ακόμα και στο Ελ Βενιζέλος έχει ( που σιγά μην είχε δηλαδή )

 • Κώστας

  ΤΩΡΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ S-400 ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ …

 • Spock

  ομορφα σεναρια…ομορφα καιγονται

  • Κώστας

   Και ποιον συμφέρει να καούν τώρα που πάνε να εκτελεστούν ;;

   • Spock

    ολοι ειναι αντιθετοι ….μην μασατε..η Τουρκια δεν θα θυσιαστει για χαρη του Κουρδικου…το πολυ πολυ αυτονομια για τους Κουρδους της Συριας τυπου Ιρακ…

    • Κώστας

     Και αν θυσιαστεί λόγω της δυνατότητας τωψν Αμερικάνων να έχουν Μοσούλη σε απόσταση αναπνοής ;;

     • Spock

      ναι θα θυσιασουν στενα, μαυρη θαλασσα, αν μεσογειο,για την ….Μοσουλη

     • skeptomenosellin

      Εκτός αν η προσδοκία γιαα αυτά είναι ότι θα τα χάσουν ούτως ή άλλως οπότε……

 • Peacemaker

  Εν τω μεταξυ η τουρκια ειναι (ακομα) μελος του ΝΑΤΟ συμμετεχει σε νατοικες ασκησεις με «σεναρια» στρατιωτικης προσβολης των ρωσων και ποιος δουλευει ποιον δεν ξερω…!

  • Κώστας

   Όλοι δουλεύουν τους πάντες μεταξύ τους και όλοι μαζί την Ελλάδα !

  • Spock

   κανενας δεν δουλευει κανεναν…ολοι εχουν τους δικους τους σκοπους…οι μονοι που δουλευονται ειναι αυτοι που πιστευουν σε …σωτηρες ξανθους, μελαχροινους, κλπ

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    +++++++++++++++++++++++++

 • μαντροσκυλο

  δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο ,τουλαχιστον συντομα, αν δειτε της επενδυσεις ευρωπαιων στην τουρκια,μιλαμε για τεραστια ποσα

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Κατα Ματθαιον
  (ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 5)
  Η επί του Όρους Ομιλία

  3 «Μακάριοι οι φτωχοί στο πνεύμα, γιατί δική τους είναι η βασιλεία των ουρανών.
  5 Μακάριοι οι πράοι, γιατί αυτοί θα κληρονομήσουν τη γη.
  6 Μακάριοι όσοι πεινούν και διψούν τη δικαιοσύνη, γιατί αυτοί θα χορταστούν.
  7 Μακάριοι οι ελεήμονες, γιατί αυτοί θα ελεηθούν.
  8 Μακάριοι οι καθαροί στην καρδιά, γιατί αυτοί θα δουν το Θεό.
  9 Μακάριοι οι ειρηνοποιοί, γιατί αυτοί θα κληθούν γιοι Θεού.
  10 Μακάριοι οι καταδιωγμένοι εξαιτίας δικαιοσύνης, γιατί δική τους είναι η βασιλεία των ουρανών.

  ΚΑΙ
  17 «Μη νομίσετε ότι ήρθα να καταλύσω το νόμο ή τους προφήτες. Δεν ήρθα να καταλύσω, αλλά να συμπληρώσω.

  Υ.Γ. Ο Ματθαίος, ο ευαγγελιστής, ήταν τελώνης (φοροσεισπράκτορας δηλαδή). Κάτι σαν τη σημερινή Α.Α.Ε.Δ.Δ. (Ανεξάρτητη Αρχή Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων)
  Γι’ αυτό μην αντιτάσσεσθε κατά της δικαιοσύνης, θα είστε μακάριοι και θα κληρονομήσετε την γην. Δύο μέτρα κάτω από τη γη σας είναι αρκετά.

  • μαντροσκυλο

   ειναι το 90% του πλυθησμου ολο αυτο , καπος πρεπει να πεινανε και να μην μιλανε , για να κοιματε υσηχο το 10%

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    2.000 χρόνια με αυτά μας πάνε καροτσάκι οι πονηροί… Και μετά αναρρωτιόμαστε γιατί?

    • μαντροσκυλο

     τι να κανουμε δεν φτανει για ολους,οποτε πρεπει καπιοι να εχουν να λαβαινουν στην αλλη ζωη , γιατι σε αυτη δεν βγαινει

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      φτανει φιλε για ολους ,αλλα καποιοι θελουν ολο το γουρουνι και συ να φας το τομαρι

  • Genesis

   »Γι’ αυτό μην αντιτάσσεσθαι κατά της δικαιοσύνης, θα είστε μακάριοι και θα κληρονομήσετε την γην. »
   Aπο τα παραπανω αυτο συμπεραινεις?

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Να είσαι μάκαρ, γιατί θα κληρονομήσεις τη γη. Λίγο σου είναι?

    • Genesis

     Σε ξαναρωτω λοιπον.Απο τα γεγραμμενα το συμπερασμα σου ειναι οτι πρεπει να ζουμε βασει των νομων?

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Το θέμα σου δηλαδή είναι τί κατάλαβα εγώ ή τί κατάλαβες εσύ από όλο αυτό? Και μετά αναρρωτιέσαι γιατί κάποιοι ελέγχουν τον κόσμο?… Αναρρωτιέσαι γιατί χάνεται ο ελληνισμός? Αναρρωτιέσαι γιατί έχασες την Πόλη, ενώ είχες ολόκληρη Βυζαντινή Αυτοκρατορία?…
      Μάλλον καταλαβαίνουμε διαφορετικά πράματα…

     • Genesis

      Εφοσον συμπεραινεις κατι δειχνεις την αποψη σου φιλε μου.Δεν ειναι τι καταλαβα εγω.Εγω δε ρωτησα γενικα για το αποσπασμα.Ρωτησα για την αποψη σου αφου εκανες τον κοπο να τη γραψεις με σκοπο να την δουμε οι συνσχολιαστες

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Οι συνσχολιαστές έχουν νου και καταλαβαίνουν το τί γράφει ο άλλος συνσχολιαστής, αν διαβάσουν το σχόλιο του άλλου καλά.

     • Genesis

      Δηλαδη για τα δεινα που περναει σημερα ο Ελληνας κατ’εσε ευθυνεται η Καινη Διαθηκη?Οτι ολα ειναι μια μεγαλη συνομωσια των 12 φυλων?

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   με λιγα λογια οταν ψοφησετε θα περασετε καλα ,τωρα φατε σκτα και μην μιλατε καντε προσευχη,το χασισι ειναι καλυτερο και πιο φτηνο

   • μαντροσκυλο

    βρωμαει μπαρουτι η υποθεση

    • Genesis

     δηλαδη με λιγα λογια ο Χριστος ηταν »δικος» τους βρηκαν εναν για να τον δωσουν στα γκοιμ για να τους ελεγχουν?Βρηκαν ενα κοροιδο που ηθελε να βασανιστει και να σταυρωθει για αυτον τον σκοπο?Και οχι μονο?Αυτο θελετε να πειτε?

     • μαντροσκυλο

      εγω θα πω αλλα εσυ αλλα , δεν γινεται να συνενοηθουμε , οποτε ασε να τα λεμε με αυτους που ειναι κοντα σε εμενα

     • Genesis

      Στην προκειμενη περιπτωση αρκουσε ενα ΝΑΙ η ενα ΟΧΙ.Αλλα μαλλον προτιματε την πλαγια οδο

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δεν ειναι τοσο απλο νομιζω,παντως η θρησκεια και οχι μονο αυτη χρησιμοποιηθηκε παντου και ΠΑΝΤΑ (βλεπε αρχ ελλαδα) για την επιβολη των κατεστημενων

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ελεω θεου βασιλευς κλπ

     • μαντροσκυλο

      ποσες οικουμενικες συνοδοι εγιναν

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      πεντε τουλαχιστον? που να θυμαμαι,μονο που δεν σκοτωθηκαν μεταξυ τους

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι,οχι κατα την γνωμη μου τουλαχιστον,ο Ιησους ηταν υπαρκτο προσωπο,που λογω καταγωγης (ηταν Γαλιλαιος) ειχε επαφη με τον ελληνικο πολιτισμο,αυτα που ελεγε ,τα οποια πιστευω τα περισσοτερα που γραφονται στα ευαγγελια εχουν βαση και ειναι αληθη,ηταν επαναστατικα για τους εβραιους της εποχης,φευγουμε απο το τοτε και παμε στην κατα παυλου εποχη ,οπου τα ιερατεια ,τα οποια πλεον δεν χειροτονουντουσαν απο τους πιστους αλλα μεταξυ τους ,αρχισαν να διαβλεπουν την δυναμη τους ,κατηργησαν οσα ευαγγελια δεν γουσταραν εκαναν τις δικες τους διορθωσεις και ερμηνειες,ο χριστιανισμος επεβληθη τελικως με το μαχαιρι (κατι παρομοιο κανουν ορισμενοι ακομα ,το βλεπω κι εδω μεσα ευτυχως υπαρχουν και πιστοι με πραγματικο χριστιανικο πνευμα και οχι ταλιμπαν)

  • Spyros Spyropoulos

   Σοφα και φιλοσοφημενα μιλας Δασκαλε!

  • Einbert Alberstein

   Ο νόμος στον οποίο αναφέρεται ο Ιησούς είναι ο Μωσαϊκός. Δεν έχει να κάνει με το ρωμαϊκό δίκαιο ούτε με τους φόρους που πλήρωναν τότε προς τους Ρωμαίους.
   Εσκεμμένα προσπαθείς να παραφράσεις τα λόγια του Χριστού;

 • /Νώντας/

  η Τουρκία θα πάρει τους S-400 και νομίζει ότι θα μπορέσει να βάλει πόδι στο Αιγαίο…

  οι Ρώσοι δεν είναι ηλίθιοι να επιτρέψουν στην Τουρκία να τους αποκλείσει από την Μεσόγειο..

  πιστεύω ότι υπάρχει μεταξύ τους συμφωνία να μην τολμήσουν κάτι στο Αιγαίο,

  και έτσι όταν οι Τούρκοι το πράξουν, (που θα το πράξουν δεν υπάρχει περίπτωση!), τότε θα προδώσουν την Ρωσία και θα γίνει το κουμπί του Κιμ Γιονγκ Ουν στην γείτονα…

 • καποιος

  • Peacemaker

   Συγγνωμη συντευξη δινουν εκει μεσα η τα καλλιστεια ΜΙς Σκυλουρα ….

   • καποιος

    ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα

    • Peacemaker

     Αμ δεν το βλεπω…τοσα σκυλια μαζεμενα απορω πως δεν αρπαχτηκαν…

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   που τις βρηκαν αυτες?σαν τραβελια της συγγρου ειναι και αυτος ο μλκς με τα φρυδια ποιος νομιζει οτι ειναι ο αγα χαν?

 • Peacemaker

  Δηλ καποιοι τωρα θελουν να μας πεισουν οτι οι ρωσοι πουλησαν το τελειοτερο πυραυλικο αντιεροπορικο τους συστημα σε χωρα που τελει ακομα ως ενεργο μελος του ΝΑΤΟ ( και γνωστη για την μπεσα της) που μπορει υπο καποιες ορισμενες συνθηκες να χρησιμοποιηθει εναντιον των ρωσικων μαχητικων σε ενδεχομενη συρραξη με την δυτικη συμμαχια…? Α καλο εεεε…..

  • Spock

   οι Ρωσσοι διαθετουν τις απαραιτητες «βιβλιοθηκες» εξουδετερωσης.

  • Κώστας

   Απλά ετοιμάζεται κάτι άλλο (μάλλον εναντίον μας πάλι ) υπό τις ευλογίες του ΝΑΤΟ, απλά ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου …

   Εγώ προσωπικά βλέπω αλλαγή συνόρων, αλλά και παράλληλη προσπάθεια διείσδυσης προς δυσμάς .από τους Τούρκους ….

   • Peacemaker

    Η προσπάθεια διείσδυσης προς δυσμάς από τους Τούρκους υπαρχει απο το 1974..καποτε μοιραια θα γινει…!

    • Κώστας

     Το θέμα είναι μήπως όλα γίνονται μόνο και μόνο γι αυτό, δεν νομίζω να είναι δύσκολο για την Τουρκία να ανακαταλάβει εδάφη του υποτιθέμενου Κουρδιστάν ..

     • Peacemaker

      Η τουρκια μια ζωη ειχε προβλημα με το Κουρδισταν πολεμανε 40 συνπατα ετη και ζαφτι δεν καταφεραν…το κουρδισταν ως «ιδεα» παγερα αδιαφορους αφηνει το γνωστο λομπυ απλα τωρα βρισκει την ευκαιρια να το χρησιμοποιησει ως μοχλο πιεσης στον χαζο-σουλτανο που «αυθαδιασε»…μην ξεχνας μολις πριν 5 χρονια το εξοπλιζαν οι ρωσοι για τον ιδιο ακριβως λογο οταν οι τυορκοι ειχαν την φαεινη ιδεα να αρχισουν να μιλανε για κλεισιμο των στεννων…καστρα αλλαζουν στρατοπεδο καθε βδομαδα πλεον…

 • Γιώργος fs.

  Από τη μια πλευρά ο Σουλτάνος τα βρήκε με τον Βλαδίμηρο και από την άλλη θα χάσει εδάφη με τη μελλοντική δημιουργία Κουρδικού κράτους στα ανατολικά της Τουρκίας;;
  Μάλλον κάτι δεν ταιριάζει πολύ καλά στο σενάριο!!!😆😆😆😆

  • © Proud to be Greek

   Το κουρδικό κράτος είναι δρομολογημένο ενώ και 2 δεκαετίες, ενώ η σχέση με τον Βλαδίμηρο είναι σχέση συνφέροντος και ελπίζω προσωρινή, ενώ ενα κουρδικό κράτος θα είναι μόνιμο.

   • Γιώργος fs.

    Έχεις πιθανή ημερομηνία δημιουργίας του Κουρδικού κράτους;

    • Spyros Spyropoulos

     Ημερομηνιες εχει μονο ο Νικος!!!

     • Γιώργος fs.

      Ευχαριστώ πολύ αδεφέ Σπύρο.
      Αν θυμάμαι καλά και ο Νίκος έπεσε έξω στην πρόβλεψη .😊

     • Spyros Spyropoulos

      Επεσε εξω στην ημερομηνια αναχωρησης μου 22 Μαιου……θα του δωσω συντομως την ημερομηνια επιστροφης μου……τελευταια ευκαιρια……χαχαχαχα

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ακριβως ,σεναριο ,οπως τα λες,δεν ξερουμε τι θα προκυψει με τις συμμαχιες παντως απο εκει υπαρχει το ιραν και δειχνει τα δοντια του στην τουρκια

   • Γιώργος fs.

    Πραγματικά αδερφέ το Ιράν είναι ο μεγάλος παράγοντας της περιοχής!!!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     και με πυρηνικα οπως υποπτευομαι

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ…. (ΒΙΝΤΕΟ)
  attikanea.blogspot.com/2013/03/blog-post_9639.html
  31 Μαρ 2013 – Γέροντας Ιωσήφ:
  Θα γίνει ένας πόλεμος, και πόλεμοι, και θα βιώσουμε φοβερές δυσκολίες. Την παγκόσμια κυριαρχία έχουν τώρα στα χέρια τους οι Εβραίοι, και ο σκοπός τους είναι να εξοντώσουν τον Χριστιανισμό. Η οργή του Θεού θα είναι τέτοια, ώστε όλοι αυτοί οι κρυφοί εχθροί που προκαλούν αυτή την κατάσταση στα πράγματα θα καταστραφούν οι ίδιοι.

  • chris makis

   βαλε κοκκινο ουρανο να γουσταρουμε..

 • Doctor

  • Peacemaker

   ΘΕΟΣ…..αυτος ξεπερασε και μενα….

   • Doctor

    Τρελλα με κορδελλα

    • Peacemaker

     Εγω το σκουπιζα με το δερμα μετα απο την βροχη…μια μερα εβρεξε 3 φορες…γελαγε ο κοσμος…

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      φεραρι εχεις?

     • Peacemaker

      ΚΑΛΥΤΕΡΟ….Honda Civic Type -R..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      προσοντα!εγω οποτε το πλενω αμεσως μετα βρεχει

     • Spyros Spyropoulos

      Εγω δεν το πλενω ποτε…..μονο η βροχη το πλενει!!!

     • Peacemaker

      Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!! Ζηλευω…

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ο καλυτερος

     • Doctor

      Αδερφε δεν εχει σημασια αν το αγαπας ειναι ανεκτιμητο

     • Peacemaker

      Και ακομα περισσοτερο να εχει περασει ολο απο τα ιδια σου τα χερια…!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      +++++++++++++++++++++

     • Doctor

      Και γω το κανω αυτο,ειναι απεσταγμενο νερο χωρις αλατα,αλλα στο τυφωνα ρε πο@@στη μου

     • Peacemaker

      A εισαι και εσυ του κλαμπ…ωραιος!!!!

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Ντρεπόμουν τόση ώρα να γραφτώ κι εγώ στο κλαμπ !

     • Peacemaker

      Καλωστον…δωσε διαπιστευτηρια…τι καβαλας και πως το εχεις..?

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Έχω πλύνει το αμάξι μου, έχω πλύνει το ρυμουλκό που δουλεύω κι ανελλιπώς σε κάθε βροχή την πάπια μου !

     • Peacemaker

      Αν δεν εχεις βαλει ανθρωπο να τιναξει τα ποδια του πριν κατσει μεσα δεν κανεις…για τετοιο κλαμπ μιλαμε….

      https://uploads.disquscdn.com/images/e59196cb0c4208e4d2a1e9b3fe02a974f0edf953831802fa53c5e46035e20dd7.jpg

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      χαχααααα!!!!!!!!!!γαμος γκαζακηδων!!!!!!

     • Peacemaker

      και μη χειροτερα να λες…

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Α όχι, δεν είμαι στο έτσι… το Peugeot 206 όταν το πήρα καινούριο πριν 10 χρόνια, το φόρτωσα ξύλα για το σπίτι την πρώτη μέρα
      & έβρεχε κιόλας !

     • Peacemaker

      Τι λες βρε «εγκληματια»…XD…:)

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Που να διαβάσεις &την συνέχεια !
      Την δεύτερη μέρα, τριβόντουσαν τα δίδυμά μου αγόρια (6 χρονών τότε) στις πόρτες & μέχρι να ξεκλειδώσω
      τις γέμισαν γραντζουνιές με τα φερμουάρ !
      Αλλά δεν με χαλάει τίποτα εμένα, το μόνο που ψάχνομαι είναι να δουλεύουν οι μηχανές σωστά, εκεί πληρώνω.

     • Peacemaker

      Η κορη μου μπαινει μεσα «ευλαβικα»…σαν να μπαινει στα ανακτορα τυο μπακιγχαμ ενα πραμα…μαι φορα σε νεα ταξιδι ειχα αλλαξει αναρτηση και ετυχε να πρεπει να παρω την αδερφη μου στην επιστροφη…επειδη ομως η αναρτηση ηταν «ειδικη» και επρεπε να κανει καποια χλμ με συγκεκριμενο βαρος για να στρωσουν οι μπουκαλες την εστειλα με το λεωφορειο…!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      χαχαχααχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!φανταζομαι μουτρα η αδερφη σου!!!!!!εισαι απιστευτος !να μια καλη δικαιολογια για να ξεφορτωθειτε τις πεθερες

     • Peacemaker

      Μπαα τιποτα…με εβρισε στην αρχη και αυτο ειναι ολο..ξερει τι λοξα μου χρονια…!

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Το χειρότερο που πέρασα ήταν όταν με ζάλιζαν μια μέρα τα παιδιά σε εκδρομή & για τιμωρία άρχισα τα ζιγκ-ζαγκ,
      όπου στο τέλος ξέρασαν στο αμάξι !

     • Peacemaker

      Αυτο επαθα και εγω με την γυναικα στις αρχες που γνωριστηκαμε και πηγαμε ενα ταξιδι στα γιαννενα με ενα CRX που ειχα…μονο που η φουκαριαρα ξερασε γιατι ακομα «δεν ηξερε» πως παω…τωρα εμαθε και μαλιστα μου κανει και πλακα…..

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εισαι απιστευτος χειροτερος κι απο μενα

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εχω ενα πεζω 1,6 td προσφατα το διελυσα μπροστα ,το φορτωνα οτι νομιζεις εν τω μεταξυ τα σκουπιδια ποτε δεν τα πεταω εξω,μεσα και μετα μαζεμα,το τζιπ που ειχα παλια το πηγαινα στα βουνα στις δυο ροδες

     • Peacemaker

      καπως ετσι φερομαι εγω σε ενα μηχανακι που εχω για καθε μερα…με τα κλειδια στο διακοπτη το αφηνω και δεν το παιρνει κανενας…!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μην το ρισκαρεις!!!!!!

 • καποιος

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   κυνηγι ειναι αυτο?κατιμλκς λεγονται κυνηγοι που βαρανε ζωα καθιστα,για να τουης δω στο λαγο ή στο γουρουνι!!!!!!!!ή στην μπεκατσα!

   • καποιος

    ανταρτοπολεμο κανουν

  • Κώστας

   Το αετοπούλι είναι αυτό ;;

   • καποιος

    αυτο ειναι τουρκος

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ++++++++++++++++++++με πανω απο 54 γραμμαρια νιτρο μαγκνουμ γουϊντσεστερ τα βαρανε αυτα

 • chris makis

  αμπντουλαχ οτσαλαν αμπε χαμπε κουρδισταν.

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  σε προηγουμενο θεμα που σας ειπα πως τακτικως οι ιπταμενες πλατφορμες οπλων ειναι αποτελεσματικοτερες των επιγειων βλητικων συστηματων καλο ειναι να εχετε κατα νου πως τακτικως περαν των οσων δυνατοτητων αναφερθηκαν στο προηγουμενο θεμα, αυτες δυνανται να εχουν ευκολη παραλλαγη-αποκρυψη μα ακομη και μεταβλητη θωρακιση αν εχουν ιδανικο γεωμετρικο σχεδιασμο!! και βεβαια το δαιμονιο πνευμα και εφευρετικοτητα των ελληνων θα μπορουσε οχι απλα να τα υλοποιησει αλλα και να τα κανει ατρωτα!!βεβαια το οτι η πατριδα ειναι ανελευθερη και δεν εχει δημοκρατια(=κρατος πολιτων) δρα αποτρεπτικα στο να ασκησουν την εφευρετικη ικανοτητα τους οι ελληνες για αναπτυξη οπλικων συστηματων… που οπως γνωριζουμε και ιστορικα αυτα(λογω μη υπαρξης ελευθερης πατριδας και δημοκρατιας) ποτε δεν μενουν σε ελληνικα χερια αλλα καταλληγουν σε ξενα χερια που ειθηστε να τα χρησιμοποιουν και εναντιον μας!!

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Πολιτική»Ιστορική συμφωνία Αθήνας και Θεσσαλονίκης για το πώς θα λέγονται τα σουβλάκια !

  Σε πανηγυρικό κλίμα υπογράφηκε από τους δημάρχους Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη η ιστορική συμφωνία
  μεταξύ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για την κοινή ονομασία του σουβλακιού…
  Η συμφωνία, που είναι αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων τριών χρόνων μεταξύ των δύο πλευρών,
  υπογράφηκε στις 18.30 το απόγευμα στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης
  και δίνει τέλος στον εμφύλιο σπαραγμό που χωρίζει την Ελλάδα στα δύο εδώ και δεκαετίες.

  Όπως προβλέπει η συμφωνία, το σουβλάκι αποκτά την συμβιβαστική ονομασία «κρεατοξυλάκι»
  και τα ψητοπωλεία των δύο πόλεων θα έχουν προθεσμία έξι μηνών να ενσωματώσουν τη νέα ονομασία στους καταλόγους τους.
  Παράλληλα, οι δύο δήμοι θα ξεκινήσουν σεμινάρια για τους πολίτες, προκειμένου να εξοικειωθούν με το νέο όνομα…

  «Με την ιστορική αυτή συμφωνία κλείνουμε ένα επώδυνο κεφάλαιο στις σχέσεις των δύο πόλεων», είπε ο Γιώργος Καμίνης,
  μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου.

  Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος είπε ότι με τη συμφωνία «αφήνουμε πίσω μας τον εθνικό διχασμό
  και επουλώνουμε τις πληγές μας. Ενωμένοι μπορούμε να παραγγείλουμε τα πάντα.»

  Όπως έγινε γνωστό, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν εντατικά,
  με στόχο να βρεθεί κοινά αποδεκτή ονομασία για την τυροκαυτερή ή χτυπητή και τους ντελιβεράδες ή πακετάδες !

  http://tovatraxi.com/politics/istoriki-simfonia-athinas-kai-thessalonikis-gia-ta-souvlakia/#.WbgZEfNJY2w

  https://uploads.disquscdn.com/images/1cde020a7a7b39c8d625f40ebaf5a9b8d83637785d14da65bc42730a2a3becb0.jpg

  • Γιώργος fs.

   Μιλάμε για τεράστια επιτυχία εθνικής σημασίας.
   Άξιοι και οι δύο δήμαρχοι!!😆😁😀😉😄😂😂

  • Κώστας

   ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ;;;

  • Peacemaker

   Επιτελους λυθηκε και αυτο…τωρα αανμενουμε τι θα γινει με την μπουγατσα-τυροπιτα…

  • Αντύπα

   Λαθροκαμίνης
   και Αλι Μπουτάρ είναι 2 κορυφαίοι μακάκες, είναι λογικό με μακακίες ν’ ασχολούνται!

  • Γιώργος fs.

   Ποιος κάνει κουμάντο στη Θεσσαλονίκη; https://uploads.disquscdn.com/images/bff6c53ac34a1d7a15ad0a35bffacd3752111dd4fcb2cf71f35701f5f2a7ab85.jpg

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  καλη συνεχεια κυριοι και μη φρονειτε πως ειμαι αδαης και ονειροπολος επειδη δεν εχετε αντιλειφθει οτι ζειτε στο ψευδεπιγραφο(επειδη δεν ασκειτε πραγματικο ελενχο των νομων που σας πλαισιωνουν και σας οριζουν)!!

 • Αντύπα

  Αν χάσει ο σουλτάνος εδάφη απο την ανατολή θα πρέπει να τα αναπληρωσει απο τη δύση. Το σενάριο γεμίζει ηδονή το ανθελληνικό σκυλολόι της αριστεράς και της σφαλιαροδεξιάς.

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Τῇ ΙΓ’ τοῦ αὐτοῦ μηνός,
  Μνήμη τῶν Ἐγκαινίων τῆς ἁγίας
  τοῦ Χριστοῦ καὶ Θεοῦ ἡμῶν Ἀναστάσεως.

  …Νόμον παλαιὸν Ἰσραὴλ πληρῶν νέος,
  Ἐγκαινίοις σοι τὸν τάφον τιμᾷ Λόγε.
  Τύχθη ἀναστάσεως τρισκαιδεκάτῃ καινισμός…

  Ἐπιδημήσαντος ἡμῖν, τοῦ Λόγου κατὰ σάρκα,
  ὁ τῆς βροντῆς μὲν γόνος φησὶ καθυπογράφων·
  Ἐθεασάμεθα φαιδρῶς τὴν δόξαν,
  ἣν εἶχεν ὁ Υἱὸς παρὰ τοῦ Πατρός, ἐν ἀληθείας χάριτι.
  Ὅσοι δὲ πίστει τοῦτον ἐλάβομεν, ἔδωκε τοῖς πᾶσιν ἐξουσίαν,
  τοῦ γενέσθαι τέκνα Θεοῦ, οἳ οὐκ ἐξ αἱμάτων,
  οὐδὲ ἐκ θελήματος σαρκὸς ἀναγεννηθέντες,
  ἀλλ᾿ ἐκ Πνεύματος Ἁγίου ἐπαυξηθέντες,
  οἶκον προσευχῆς ἐπήξαμεν, καὶ βοῶμεν·
  Τοῦτον τὸν οἶκον στερέωσον Κύριε.

  †«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»

  Ἡ ἀντίστροφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

 • Αντύπα
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   τι νουμερα θεε μου!!!!!

  • Jorge Melissa

   UMUT KAZANDİ αφού καζάντισε η ελπίδα δεν φοβόμαστε τίποτα

 • Jorge Melissa

  Τὴν Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου καὶ ὥρα 8.30 μ.μ. θὰ τελεσθεῖ ἱερά ἀγρυπνία πρὸς τιμήν τῆς Ἁγίας Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας. Σᾶς καλοῦμε νὰ προσευχηθοῦμε καὶ γιὰ τὰ δεινά ποὺ ἀντιμετωπίζει ἡπατρίδα μας. Θὰ ψάλει ἡ βυζαντινή χορωδία τοῦ Ι.Ν. Ἁγίου Λουκᾶ Πατησίων.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   θα συσκεφτειτε και λυσεις αντιμετωπισης των δεινων ή συγκετρωνεστε απλα για να προσκυνησετε και να μοιρολατρεισετε?

   • μαντροσκυλο

    να σκεφτουμε αλλα οχι ιπταμενες πλατφορμες πυροβολων , εγω δεν ξερω πως να φτιαξω , αν ξερεις φτιαχτην και ελα απο καλαβρυτα να με παρεις να παμε να φαμε τους τουρκους

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     μπουρδα ειπες καθοτι για s300 θα πηγαινες να συζητησεις? καθοτι για να εχετε οπλα θα πρεπει να ειστε κατοχοι αυτων, και για να ειστε κατοχοι θα πρεπει να ειστε ελευθεροι να οριζετε την μοιρα σας, ελευθεροι στο να αποφαζιζετε αυτο που βουλεσθε!! αν ειστε δουλοπρεπεις και οπλα να κρατατε του αφεντη σας ειναι και οχι δικα σας(γιατι δεν εχετε ιδιοκτησια οταν ειστε ιδιοκτησια)!!

 • Αντύπα
 • Spock

  ψοφια πραγματα σημερα…ολοι γαυροι ειστε?

 • Αντύπα
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   πυροβολημα στο κεφαλι

 • Genesis

  Οστις θελει πισω μου ελθειν ειπε ο Χριστος.Κανενας αποστολος ουτε οι Λογοι του Ιησου ευθυνονται για την κατασταση μας.Δεν εβαλε κανονα να υπακουμε τα λεγομενα του.Ελευθερη βουληση εχουμε και πραττουμε αναλογα.Αν ειναι να ριξουμε σε καποιον ευθυνες για την κατασταση μας ας κοιταξουμε πρωτα τους ευατους μας και μετα τις διδαχες.Χαιρετω και επανερχομαι αργα το βραδυ

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   εννοειτε οτι δεν φταιει η πιστη ,η θρησκεια αλλα αυτοι που την χρησιμοποιουν

 • Αντύπα

  ΑΥΤΟ το ΑΙΣΧΟΣ, δεν το Έδειξε ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ; ΒΡΩΜΙΣΑΝ την ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!! ΑΠΟΛΥΤΩΣ Α Ν Ε Ν Ο Χ Λ Η Τ Ο Ι !!!
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/09/blog-post_877.html

  • Κώστας

   Και γιατί να το δείξουν;;;

   Η Ακρόπολη είναι backstage, αυτοί είναι ανθέλληνες, ούτε με λαθροπιθήκια δεν τη διαφημίζουν !

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!να κανουν λιγο πιο αριστερα να στησουμε τα πολυβολα μην παρει καμια βολιδα τα αγια μαρμαρα

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  «Η αλήθεια δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να επιτύχει μία εφημερίδα, μία ιστοσελίδα, ένας οικονομικός αναλυτής ή κάποιος συγγραφέας. Μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό των ανθρώπων ενδιαφέρεται για την αλήθεια – ενώ ελάχιστοι είναι πρόθυμοι να την ακούσουν, ειδικά όταν δεν τους συμφέρει. Οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για τη δικαίωση των πεποιθήσεων τους, κυρίως των πολιτικών, ή για την επιβεβαίωση των προκαταλήψεων τους – αδιαφορώντας για τη χειραγώγηση τους.

  Θέλουν να διαβάσουν αυτό που ήδη πιστεύουν, επειδή είναι παρήγορο, απολαυστικό και καθησυχαστικό. Όταν έρχονται δε αντιμέτωποι με την άγνοια τους εξοργίζονται, θυμώνουν, κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους.

  Εάν θέλει λοιπόν κανείς να επιτύχει σαν συγγραφέας και όχι μόνο, τότε πρέπει να επιλέξει μία ομάδα ατόμων με κοινά χαρακτηριστικά, όπως είναι οι οπαδοί ενός κόμματος ή μίας ιδεολογίας, προσφέροντας τους αυτό που περιμένουν – που ενισχύει τα πιστεύω τους, τις αντιλήψεις και τη νοοτροπία τους, ανεξάρτητα από το εάν είναι αληθινό ή/και αντικειμενικό.

  Υπάρχουν παντού και πάντοτε «πνευματικές αγορές» για όλους τους ανθρώπους. Ειδικά στο διαδίκτυο οι επιτυχημένες αναρτήσεις, αυτές που προσελκύουν ανθρώπους και Likes, είναι κυρίως εκείνες που «παίζουν» με τη μία ή με την άλλη ιδεολογία, με το ένα κόμμα ή με το άλλο, με το ένα συναίσθημα ή με το άλλο, με τη μία ομάδα συμφερόντων ή με την άλλη. Προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια, αλλά είναι πολύ λίγες, μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού.

  Ο μοναδικός κανόνας επιτυχίας εδώ είναι να περιορισθούν η «αλήθεια» και η «αντικειμενικότητα», σε αυτά που πιστεύει η ομάδα αναγνωστών που υπηρετεί αυτός που γράφει και προβαίνει σε αναρτήσεις – ενώ όλες οι άλλες προσπάθειες είναι καταδικασμένες» (P.C. Roberts με παρεμβάσεις).

  =//=

  Μπορείτε να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο :
  http://www.analyst.gr/2017/08/29/i-alitheia-kai-to-parakratos/

  • Κώστας

   Ένα από τα δυσκολότερα επαγγέλματα ( αν μπορεί να θεωρηθεί κι έτσι ) είναι το να είσαι συγγραφέας .

   Γιατί το να είσαι συγγραφέας προϋποθέτει πως βγάζεις τις σκέψεις σου προς τα έξω, χωρίς αυτό να σημαίνει πως συμφωνούν ή διαφωνούν όλοι με αυτές …

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    γι αυτο υπαρχουν τα σεμιναρια δημιουργικης γραφης,για να τους μαθαινουν τα κολπα

  • Spock

   οτι καλυτερο σε σχολιο εχω δει…μπραβο

  • skeptomenosellin

   Μα τελικά η προσωπική σκέψη δεν είναι προσωπική σκέψη, αλλά σε μεγάλο βαθμό επηρεαζόμενη από την ομάδα, οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς αυτό θα συμβαίνει ανεξάρτητα από το μέσον μετάδοσης… Δεν μπορείς να το αποφύσεις απόλυτα οπότε δεν είναι θέμα αν συμβαίνει ή όχι, αλλά πόσο πολύ δέχεται κάποιος να αξιολογήσει τον εαυτό του και τις ιδέες του, να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να τραβήξει τις γραμμές της ιδιωτικότητάς.του
   Αλλά γενικά η διαπίστωση αυτή είναι σωστή.
   Ας προσπαθήσουμε να την χρησιμοποιήσουμε σωστά…

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Jorge Melissa

  Ο κεραυνοβόλος έρωτας του Αχιλλέα για την Αμαζόνα τη στιγμή που τη σκότωνε με το ξίφος…

  Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/o-keravnovolos-erotas-tou-achillea-gia-tin-amazona-tin-ora-pou-tin-skotone-me-to-xifos/

  • Κώστας

   Bisexual ήταν ο τύπος τελικά ;;;

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  κολλαει πολυ το diskus !!! αλλα ουτως η αλλως δεν θα καθομουν παραπανω!! καλη συνεχεια και καλα μυαλα!!

  • Spock

   γεια σου φιλε