Θέμα χρόνου τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών στην Ελλάδα – Σύλληψη ιμάμη του ISIS, εξάρθρωση «Αστυνομίας της Σαρίας» κ.ά.

Δημοσίευση: 10 Σεπτεμβρίου 2017, 5:26 μμ | Ανανέωση: Σεπτέμβριος 11, 2017 στις 12:27 μμ

Η σύλληψη και επικείμενη απέλαση ενός ψευτο-ιμάμη, η εξάρθρωση μιας ομάδας που λειτουργούσε ως «αστυνομία της Σαρία», η απέλαση μιας Μαροκινής τρομοκράτισσας που συνελήφθη σε ελληνικό πλοίο και ένας Ιρακινός με σπαθί (!) στο κέντρο της Αθήνας αποδεικνύουν ότι το σενάριο του ασύμμετρου χτυπήματος δεν είναι και τόσο μακριά, γράφει η Νεφέλη Λυγερού στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Όπως έχει διαπιστωθεί και από την έρευνα με αφορμή επιθέσεις του ISIS στην Ευρώπη, με τελευταία αυτή της Βαρκελώνης, η ριζοσπαστικοποίηση νεαρών μουσουλμάνων γίνεται στα άτυπα τζαμιά, όπου ιμάμηδες επιδίδονται σε κηρύγματα μίσους.

Η στρατολόγηση ακολουθεί, αλλά το πρώτο κρίσιμο βήμα γίνεται εκεί.

Εκεί ριζώνει η ιδέα να σκοτώσουν και να σκοτωθούν στο όνομα του Μωάμεθ.

Οι ελληνικές Αρχές ασφαλείας το γνωρίζουν αυτό και τον τελευταίο καιρό έβαλαν κάτω από το μικροσκόπιο τους κάθε σημείο στην Αττική που λειτουργεί ως παράνομος τόπος λατρείας του Ισλάμ.

Ήθελαν να μάθουν πόσοι είναι, ποιοι τους επισκέπτονται, ποιοι είναι οι ιμάμηδες και πόσοι από αυτούς έχουν τη φήμη του φανατικού.

Η έρευνα οδήγησε στη σύλληψη ενός ιμάμη, στην εξάρθρωση μιας ομάδας που παρίστανε την «αστυνομία της Σαρία» στην πλατεία Κολιάτσου και στο εντοπισμό τουλάχιστον 8 άτυπων τζαμιών στα οποία διδάσκεται η ακραία εκδοχή του Ισλάμ.

Σε τρία από αυτά συχνάζουν τουλάχιστον 80-100 μουσουλμάνοι.

Οι ίδιοι έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση και ταυτόχρονα σκανάρονται οι κοινωνικές τους συναναστροφές.

Ήδη από τις αρχές καλοκαιριού είχε βγει στην επιφάνεια το φαινόμενο ριζοσπαστικοποιημένων ισλαμιστών που κατά μικρές ομάδες δρουν στο κέντρο της Αθήνας, αυτοανακηρυσσόμενοι σε «αστυνομία της Σαρία».

Εκφόβιζαν μετανάστες και πρόσφυγες για το ντύσιμο τους και τη δυτικοποιημένη ζωή τους.

Έλληνες ιδιοκτήτες μαγαζιών στο κέντρο είχαν γίνει μάρτυρες της δράσης τους.

Η σύλληψη του ιμάμη ήταν αναμενόμενη, καθώς είχε μπει εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Ήταν υπό παρακολούθηση ο ίδιος και η αποθήκη στην οποία λειτουργούσε παράνομο τζαμί στα Πατήσια.

Εκεί στρεφόταν βίαια εναντίον του δυτικού πολιτισμού, εξέφραζε θαυμασμό για τον ISIS και κατήγγελλε με υβριστικά λόγια την αμαρτωλή ζωή των Ελληνίδων.

«Ο δυτικός τρόπος ζωής είναι πνιγμένος στην αμαρτία. Δείτε πώς ντύνονται οι γυναίκες τους και πώς διασκεδάζουν και θα καταλάβετε γιατί είναι αμαρτωλοί».

Στον στενό κύκλο του συμμετείχαν τέσσερα άτομα που συνήθιζαν να κάνουν παρατηρήσεις σε γυναίκες που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα χωρίς να τηρούν τους ισλαμικούς αυστηρούς κώδικες ντυσίματος και συμπεριφοράς.

Η Αστυνομία προσάγαγε και αυτούς. Αφού εξετάστηκαν ενδελεχώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο άνδρας από το Μπανγκλαντές που είχε αυτοαναγορευθεί ιμάμης βρίσκεται σε διαδικασία απέλασης από τη χώρα, καθώς, όπως προέκυψε, δεν έχει χαρτιά παραμονής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η υπόθεση, αν και προβλημάτισε τις Αρχές ασφαλείας, δεν κατηγοριοποιήθηκε ως ιδιαίτερα επίφοβη.

«Ήταν πράγματι μια περίπτωση φανατικού, αλλά περισσότερο στα λόγια και όχι στην πράξη», αυτό ισχυρίζονται οι Αρχές.

Η σχετική έκθεση των αρχών ασφαλείας κάνει λόγο για «ιεροκήρυκες που καλούν σε πόλεμο ενάντια στους αποστάτες του Ισλάμ, καθώς και φανατικούς μουσουλμάνους που στην καθιερωμένη προσευχή της Παρασκευής εκφράζονται ανοιχτά υπέρ του ISIS και επικροτούν τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη».

Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί πονοκέφαλο στις αρχές ασφαλείας είναι ότι όσοι συχνάζουν οε κάποια άτυπα τζαμιά έχουν διασυνδέσεις με ισλαμιστικές οργανώσεις, όπως οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι.

Το πιο ανησυχητικό, όμως, είναι η ύπαρξη δικτύου εντός της Ελλάδας που διευκολύνει την επιστροφή ισλαμιστών μαχητών οι οποίοι εγκαταλείπουν τα εδάφη που είχε υπό την κατοχή ο ISIS και επιχειρούν να μεταβούν στην Ευρώπη μέσω της χώρας μας.

Αν και οι ελληνικές Αρχές είναι σε επαγρύπνηση από την έναρξη ακόμα της καλοκαιρινής περιόδου, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους μικρές ισλαμιστικές εστίες.

Προς το παρόν μεμονωμένα η καθεμία δεν κρίνεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνη, αθροιστικά όμως καταδεικνύουν ότι η όλο και αυξανόμενη μουσουλμανική κοινότητα στην Ελλάδα, εγκλωβισμένη δίχως ευκαιρίες, ενέχει σοβαρό κίνδυνο.

Εκτός από την υπόθεση με τον ιμάμη από το Μπανγκλαντές, τις Αρχές ασφαλείας προβλημάτισε και ένα άλλο περιστατικό.

Πρόκειται για τη σύλληψη ενός Ιρακινού που κρατούσε μεγάλο σπαθί έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.

Ο 34χρονος κινούνταν απειλητικά ανάμεσα στους πολίτες και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Όπως αποδείχθηκε, είχε αποφυλακιστεί προσφάτως για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

Το τρίτο περιστατικό που δείχνει ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός είναι η έκδοση στο Βέλγιο της 22xpovns γυναίκας που συνελήφθη λίγες ημέρες νωρίτερα ως ύποπτη για τρομοκρατική δράση.

Η ύποπτη συνελήφθη μέσα στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπάρι – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.

Σε βάρος της εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί κατόπιν βελγικού αιτήματος.

Εντοπίστηκε μετά από ειδοποίηση της Ιταλικής Αστυνομίας. Δεν είναι γνωστό με ποια τρομοκρατική οργάνωση συνδέεται. Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι κατάγεται από το Μαρόκο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πλέον οι ευρωπαϊκές Αρχές ασφαλείας είναι ότι οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν στις τελευταίες επιθέσεις τους μη απαγορευμένα όπλα.

Η κατοχή ενός φορτηγού δεν είναι αδίκημα, αλλά τα γεγονότα απέδειξαν ότι με την κατάλληλη χρήση το φορτηγό μπορεί να είναι πιο φονικό από ένα Καλάσνικοφ, καταλήγει το κείμενο της Νεφέλης Λυγερού.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, εμπειρογνώμονες και  αναλυτές του ΝΑΤΟ αλλά και υπηρεσίες ασφαλείας των χωρών μελών της Συμμαχίας και της Ελλάδας συνέταξαν έναν σύντομο κατάλογο πιθανών στόχων.Οι στόχοι χωρίστηκαν σε κατηγορίες ως εξής: παγκοσμίως γνωστά μέρη αρχαιολογικών χώρων με υψηλή παρουσία  ξένων επισκεπτών διαφορετικών εθνικοτήτων και θρησκειών, νησιά, λιμάνια και πλοία.

Με βάση τις λογικές υποθέσεις αυτών των εμπειρογνωμόνων ,  σε κίνδυνο είναι κυρίως το κέντρο της Αθήνας , το αρχαιολογικό συγκρότημα  Ακρόπολη -Πνύκα και Αρχαία Αγορά και το Μουσείο της Ακρόπολης. Οι πιθανοί στόχοι περιλαμβάνουν επίσης σημεία όπως το ακρωτήριο του Σουνίου , τα περίχωρα της Ολυμπίας, ακόμη και αρχαιολογικοί χώροι  της Δήλου. Η δεύτερη κατηγορία αναφέρει τα νησιά με ισχυρή διεθνή παρουσία, υψηλό οικονομικό επίπεδο και με μεγάλη επισκεψιμότητα .

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτός ο «εφιαλτικός» στόχος μπορεί να είναι νησιά όπως η  Μύκονος κά, λαμβάνοντας υπόψη ότι το νησί έχει έντονη «αραβική παρουσία», καθώς και ανθρώπους όλων των ειδών «ελίτ» με πολλά χρήματα.Η τρίτη κατηγορία περιλαμβάνει το λιμάνι του Πειραιά. Επιπλέον, υπάρχουν ανησυχίες ισλαμική δράση, ιδιαίτερα σε χώρους όπως η συνοικία του Μακρυγιάννη (εισόδος στην Ακρόπολη) το Θησείο , Ψυρρή –Γκάζι- Κουκάκι.

Αναφέρεται ότι «υπάρχει έντονη παρουσία μουσουλμάνων» σε αυτές τις περιοχές και  είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Η τελική κατηγορία στόχων είναι τα κρουαζιερόπλοια και ειδικά τα οχηματαγωγά πλοία που μεταφέρουν επιβάτες καθημερινά. Στα πορθμεία, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός επιβατών διαφορετικών εθνικοτήτων που ταξιδεύουν , κάτι που είναι ελκυστικό για τους τζιχαντιστές .Ενώ σε κρουαζιερόπλοια η είσοδος και η έξοδος ελέγχονται προσεκτικά από ειδικές υπηρεσίες ασφαλείας με διεθνή εμπειρία.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ?..

  • Bmw m6

   ????

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Αξιος

    • Bmw m6

     Φχαριστω

  • Bmw m6

   Γίγαντα βλαντι

  • Γιώργος fs.

   Άξιος πρόεδρε!!

 • Bmw m6

  2ος??

  • Γιώργος fs.

   Εύγε γίγαντα!!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ..
  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

  • /Νώντας/

   και έτσι πρέπει…

 • nikos(1)

  ας ευχηθούμε σύντομα τα μούσλια να ξαμολυθούν!

  • Spyros Spyropoulos

   Ετσι και ξαμολυθουν εχει να γινει σφαγη……….

   • nikos(1)

    το επιθυμητόν!

    • Bmw m6

     Χμμμμμμ????

    • Spyros Spyropoulos

     Δεν καταλαβαινω το πνευμα σας……χαχαχαχα

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΦΥΣΙΚΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΑΝΤΟΣ. ΕΧΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΟΠΗΘΙΚΙΑ…….

   • Π.Π.

    Ειμαστε προετοιμασμενοι: Εχουμε προμηθευτει κερακια, κορδελλες, γουνινα αρκουδακια.
    Εχουμε προετοιμαστει για πορειες υπερ της «αγαπης» και κατα της «Ισλαμοφοβιας».
    Παρακολουθουνται οσοι μιλουν για ισλαμικο κινδυνο και θα συλληφθουν με την κατηγορια του ρατσισμου και της «ρητορικης μισους».

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: 666: Το χάραγμα του θηρίου – Η τελική επιλογή της ανθρωπότητας
  redskywarning.blogspot.com/2012/03/666.html
  8 Μαρ 2012 – Παρά το γεγονός ότι το τσιπ διαφημίζεται για ιατρική χρήση, είναι εύκολο να δούμε πώς θα μπορούσε να …. θηρίο=ΗΠΑ Χάραγμα του θηρίου=Ευλαβική τήρηση της Κυριακής (1ης ημέρας της εβδομάδος

 • Π.Π.

  Πιθανως να ειμαστε η μονη χωρα, που δεν θα ειναι απαιραιτητος ο Τζιχαντ, για να επικρατησουν.
  Με τον ρυθμο που ερχονται και με τον ρυθμο που γηρασκουμε, ειναι θεμα ελαχιστου χρονου για να γινουν πλειοψηφια.
  Η κα. Νεφελη Λυγερου και το «Πρωτο Θεμα», που ανησυχουν για τρομοκρατικα χτυπηματα, τωρα αντεληφθησαν κατι τετοιο. Μεχρι τωρα που εγραφαν για το «καλό Ισλαμ», για τους «κα’υ’μενους προσφυγες και μεταναστες» και κατακεραυνωναν καθε αντιθετη φωνη, βαφτιζοντας την «ρατσισμο», «φασισμο», «ναζισμο», «ισλαμοφοβια», δεν ειχαν αντιληφθει την πραγματικη φυση των «δυστυχισμενων»;;;;

 • Spyros Spyropoulos

  Ας ελπισουμε να μην συμβει κατι στην Ελλαδα μας!

  • Γιώργος fs.

   Πολύ δύσκολο να μην συμβεί κάτι και στην Ελλάδα!!
   Οι άνθρωποι είναι φανατικοί και ψυχασθενείς!!

   • Jorge Melissa

    Δεν έχει συμβεί ακόμη γιατί η Ελλάδα είναι πύλη προς την Ευρώπη.

 • Jorge Melissa

  Πολιτικό προσωπικό αντάξιο της εποχής του..

  ‘Εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τα
  άρματα κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια ’
  Λαϊκή ρήση.

  http://www.analyst.gr/2017/09/08/politiko-prosopiko-antxio-tis-epoxis-tou/

 • μαντροσκυλο

  λευτερια στην πρωτευουσα

 • Jorge Melissa

  Η αυστραλιανή φούσκα των 1,7 τρις $
  Όταν σε μία χώρα τα ενυπόθηκα δάνεια έχουν φτάσει στο 135% του ΑΕΠ και στο 60% των δανειακών χαρτοφυλακίων των τραπεζών, τότε πολύ δύσκολα αποφεύγεται το κραχ – το οποίο θα επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη, ελπίζοντας να μην προκαλέσει μία παγκόσμια αλυσιδωτή αντίδραση βιβλικών διαστάσεων.
  http://www.analyst.gr/2017/09/08/h-aftraliani-fouska-ton-1-7-tris/
  .

  • μαντροσκυλο

   εχει χρημα η αυστραλια ,

 • Γιώργος fs.
  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Πόση αλήθεια λέει αυτό!!!!!!!

 • ΙΡ

  Τουρκεψαμε ωρε πατριωτες!

 • firestormLouis

  Ευτυχως εφυγε Τσιπρας απο την πολι μας !!
  Αντε και ΟΧΙ του χρονου!!

  • ΙΡ

   Γεια σου φιλε λουι εχεις καιρο να εκθεσεις κανενα σκιτσακι!

  • Γιώργος fs.

   Αμήν….φίλε Λούη!!

 • Jorge Melissa

  Ταξιδιωτική οδηγία στους Τούρκους πολίτες εξέδωσε το Σάββατο η Άγκυρα, συνιστώντας τους προσοχή για τα ταξίδια τους στην Γερμανία.

  Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υποστηρίζει ότιλόγω των δηλώσεων των Γερμανών πολιτικών κατά του Ταγίπ Ερντογάν υπάρχει έξαρση του «αντιτουρκικού αισθήματος» πριν από την διεξαγωγή των γερμανικών εκλογών, στις 24 Σεπτεμβρίου.

  «Η εκστρατεία της πολιτικής ηγεσίας στην Γερμανία είναι βασισμένη στο αντιτουρκικό αίσθημα κι εμποδίζει την είσοδο της χώρας μας στην ΕΕ. Η πολιτική ατμόσφαιρα…, έχει επηρεαστεί από την ακροδεξιά και ρατσιστική ρητορική μερικές φορές» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

  Η ταξιδιωτική οδηγία, αναμένεται να προκαλέσει νέα ένταση στις σχέσεις των δύο Νατοϊκών συμμάχων, μετά την επιδείνωση των διμερών σχέσεων που ακολούθησε το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του προέδρου Ερντογάν πέρσι το καλοκαίρι.

  Πηγή: SKAI.gr

 • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)
  • Γιώργος fs.

   Καλησπέρα αγαπητή Ρόη!!

  • ΙΡ

   Καλησπερα!,

  • Spyros Spyropoulos

   Καλησπερουδια αγαπητη μας Ροη!!!

  • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

   για τους αξιαγάπητους κυρίους:
   http://perierga.gr/wp-content/uploads/2014/02/valentine1.jpg

   • Γιώργος fs.

    Ευχαριστούμε πολύ!!!😆😁😀😉😄😂😅😃😘☺☺😊😇🤗🤗🙂😎😋🦁

 • /Νώντας/

  πρώτο μέτρο, να απαγορευθεί η κατανάλωση του γνωστού φαγητού «Ιμάμ Μπαΐλντί», η ακρόαση του ομώνυμου μουσικού συγκροτήματος κλπ κλπ…

  • μαντροσκυλο

   και γενικα ολα τα τουρκικα , και να γκρεμιστη το τζαμι στην αθηνα

 • American Eagle 🇺🇸

  Δυστυχώς έτσι φαίνεται πως έχουν τα πράγματα.Εξαιτιας της αποτυχημένης εκστρατείας των πουτινιασμενων στην Συρία οι τρομοκράτες όχι μόνο δεν εξοντωθηκαν αλλα έχουν τα δύναμη να πραγματοποιουν επιθέσεις στην Ελλάδα και σε όλα την Ευρώπη.Ελληνες μια είναι ή λύση για εσάς,εγκαταλειψτε την επικίνδυνη χώρα σας και ελάτε εδώ στις USA για να σωθείτε από τις χατζαρες των τζιχαντιστων.Εδω θα ζήσετε σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον χωρίς καθόλου εγκληματικοτητα και οι μόνες σκηνές βίας πού θα βλέπετε είναι οι εικόνες στην τηλεόραση και στο internet από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις άλλες χώρες. God Bless America. 🇺🇸

  • Γιώργος fs.

   Πώς περνάς με την Ιρμα;

  • /Νώντας/

   δεν θέλουμε, έχει τυφώνες εκεί… εδώ άντε κανένα μπουρίνι να πιάσει στη χειρότερη

  • μαντροσκυλο

   φουυυυυυυυυυυυυ φουυυυυυυυυυυυυ

  • μαντροσκυλο

   τι καιρο κανει στο αμερικα , ποσοι αραπηδες μεινανε αστεγοι??

  • RED OR DEAD

   Το αλευρώνεις το καλαμαρακι κοριτσάρα μου;

 • Κώστας

  ΟΚ προτιμώ να δω το hurricane live …

  Εμπιστεύομαι την ελληνική πολιτεία και τους … τζιχαντιστές !!

  (ανάθεμα αν πιστεύω αυτά που λέω)

 • Doctor

  Να φερεις και αλλους βλημα Μουζαλα,βοηθα την Μερκελ να κερδισει τις εκλογες

 • Jorge Melissa

  Η αναγκαιότητα διάλυσης της Ευρωζώνης
  Οι εκ διαμέτρου αντίθετες αντιλήψεις μεταξύ των κρατών της νομισματικής ένωσης, η διαβρωτική οικονομική πολιτική της Γερμανίας, καθώς επίσης τα τεράστια λάθη που προηγήθηκαν συνηγορούν στο ότι, η καλύτερη λύση είναι η από κοινού επιστροφή όλων των χωρών μαζί στην προ ευρώ εποχή.

  http://www.analyst.gr/2017/09/10/i-anagkaiotita-dialisis-tis-evrozonis/

  • /Νώντας/

   αυτό θα συμβεί… δεν έχει πολλά ψωμιά η Ε.Ε.. άρχισε να ξετυλίγεται το πουλόβερ…. δημοφήφισμα στην Καταλονία σύντομα και ξανά στην Σκωτία… ακολουθούν και άλλες χώρες…

   • μαντροσκυλο

    στο τελος θα μεινουμε μονοι μας χαχαχα

    • /Νώντας/

     και θα επωμιστούμε και όλα τα χρέη της Ε.Ε προς τρίτες χώρες! αχαχαχαχαχα

     άλλα 10 μνημόνια μετά για να ξεπληρώσουμε και εκείνα…

     • μαντροσκυλο

      ειμαστε λαρτζ

     • /Νώντας/

      XXXXL

     • Doctor

      ειμαστε για τον λουτσο

 • Π.Π.

  «Επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία στο Μπέρμιγχαμ – Τρεις τραυματίες. Συνεληφθη 46χρονος»
  Η εμφανιση της ειδησεως ημερα με την ημερα:
  Στην αρχη: Ψυχασθενης,
  Αργοτερα: Αγνωστα τα κινητρα.
  Πολυ αργοτερα: Ισλαμιστης, αλλά , προς Θεου, οχι «Ισλαμοφοβια», «δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι τζιχαντιστες», «το Ισλαμ ειναι θρησκεια αγαπης».
  Παρα πολυ αργοτερα: Ειχε διαπραξει και αλλες αναλογες επιθεσεις, ηταν ενταγμενος στο ακραιο Ισλαμ, αλλά δεν ειχε συλληφθει ουτε ειχε απελαθει.

 • Kokinoskufitsa

  ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΠΝΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ….
  ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ????? ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ?????? ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..

  • nikos(1)

   μας αγκαπούν οι νεοκοπρίτες ..αριστιροί!

  • ΙΡ

   Και λιγα λες!μας χαντακωνουν!

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ποιοι θα κυνηγαν τους χριστιανους σε λιγο ..τα μουσλιμ

  • μαντροσκυλο

   αφου ειμαστε μπατε σκυλοι αλεστε , γιατι αγοραζουμε οπλα , τι τον θελουμε τον στρατο για να φτιαχνει χοτ σποτ

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  4.«Τά νέα βιομετρικά διαβατήρια – οί νέες ἠλεκτρονικές ταυτότητες – τά ἐμφυτευόμενα μικροτσίπς »
  ΙΕΡΟΝ ΚΕΛΛΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΥΡΑΖΕΡΗ

  ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

  Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ

  https://norfid.wordpress.com/2010/11/30/4-%C2%AB%CF%84%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%E2%80%93-%CE%BF%CE%AF-%CE%BD%CE%AD/

  • Kokinoskufitsa

   ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

  • Κώστας

   Κάτι άκουσα πως θα τους προλάβουν τα γεγονότα και δεν θα έρθουν τα διαβατήρια εδώ …

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ηδη τα διαβατηρια ειναι βιομετρικα ,απο το 2008 οπως και τα διπλωματα και οι ταυτοτητες των σωματων ασφαλειας

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  ΤΕΤΟΙΑ ΠΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕ ΜΟΥ!!

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Τροχα την ξιφολονχη. .να ξουριζει

   • 👼VLAD.. the IMPALER👼

    Κοιτα που θα προηγηθουν…ΑΛΛΟΙ!
    ΚΑΚΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ Κ ΛΥΠΗΡΟ!

 • American Eagle 🇺🇸

  United States of America ευλογημένοι ολοί εμείς που ζούμε σε αυτά τα ιερά χώματα.Απολαμβανουμε αμύθητα πλούτη και από τα πορτοφόλια μας ξεχειλιζουν τα dollars ,έχουμε τόσα πολλά πού με αυτά ανάβουμε και την φωτιά όταν κάνουμε barbeque. Ταυτόχρονα διαβιουμε σε συνθήκες απόλυτης ασφαλειας μη μηδενική εγκληματικότητα ανύπαρκτο ρατσισμό και σε πνεύμα αδελφοσυνης και εθνικής ομοψυχίας.Το όνειρο όλων των κατοίκων του πλανήτη είναι κάποια στιγμή να γίνουν Αμερικανοι αλλά αυτό λίγοι μόνο μπορούν να το πετύχουν.God Bless America. 🇺🇸

  • Spyros Spyropoulos

   Εισαι τελειως ψυχανωμαλος!

   • Γιώργος fs.

    Αδερφέ Σπύρο η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια στη περίπτωση του !!!😆😆😆😆

    • /Νώντας/

     και τα πόδια και το κεφάλι…

     • Γιώργος fs.

      Νωντα …η περίπτωση του είναι μη αναστρέψιμη!!!

  • Γιώργος fs.

   Σε ζάλισε η Ιρμα σήμερα ζημιάρικο και συνεχίζεις να λες ακακίες;

   • /Νώντας/

    δεν έχει Ίρμα στα Κάτω Πετράλωνα και την Αγιά Βαρβάρα… χαχαχαχα.. τον πείραξε το αθηναικό νέφος μάλλον,,,

  • nikos(1)

   κάθε μέρα το …τζόκερ ..κερδίζεται!

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Μην γράφεις μαζεμένα τόσα πολλά … δεν προλαβαίνω να τα αντιγράψω στα @@ μου ψωριασμένο κοτόπουλο.

 • /Νώντας/

  καλό βράδυ σε όλους μας…

  »
  Εκεί οπούφκειανα τις θέσες εις τους Μύλους (Κοντά στο Ναύπλιο)ήρθε ο Ντερνύς (Derigny Anri Gautier, Γάλλος ναύαρχος) να με ιδή. Μου λέγει:
  – «Τι κάνεις αυτού; Αυτές οι θέσες είναι αδύνατες· τι πόλεμον θα κάνετε με τον Μπραΐμη αυτού;»

  – Του λέγω, είναι αδύνατες οι θέσεις κ’ εμείς, όμως είναι δυνατός ο Θεός οπού μας προστατεύει· και θα δείξωμεν την τύχη μας σ’ αυτές τις θέσες τις αδύνατες. Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραΐμη,παρηγοριώμαστε μ’ έναν τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους.

  Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε· τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν· κι όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν. Η θέση όπου είμαστε σήμερα εδώ είναι τοιούτη· και θα ιδούμε την τύχη μας
  οι αδύνατοι με τους δυνατούς.

  – «Τρε μπιεν», λέγει κι αναχώρησε ο ναύαρχος.»

  Στρατηγός Μακρυγιάννης : Η ΜΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  • Spyros Spyropoulos

   Καλο βραδυ φιλε Νωντα!

  • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

   Καλή συνέχεια….

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   ΜΑΓΚΙΑ.οχι μαγια.

 • Jorge Melissa

  Τ’ Μέζεα του Καράμπελα και η κεντροαριστερά της Χάιδως
  http://panusis.blogspot.gr/2017/09/blog-post_7.html

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   I LOVE YOU😘

 • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

  OTAN ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ
  ΨΕΜΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ 260.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ
  ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 87.000 ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ..

  http://www.oparlapipas.gr/2017/09/otan-260000-87000.html#ixzz4sI2Dyn5q

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • Kokinoskufitsa

  ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.και ειδικα τωρα που υπαρχουν καινουργιοι μαθητες 6000 στα σχολεια μας, ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΑ ΕΩΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Α ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ….ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

 • Κώστας

  Και μετά λέω για το «Ε»

  Πιο πολλές διαφημίσεις έχουν τα αμερικάνικα κανάλια παρά αυτά που δείχνουν !

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αυτό είναι »σφράγισμα» καί »χάραγμα», RFID μελάνι ‘ορατό ή ‘αόρατο, γιά ζωά καί ‘ανθρώπους. !!!

  https://norfid.wordpress.com/category/%ce%b5%ce%bc%cf%86%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-rfid-microchip/%ce%b4%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%be%ce%b9%ce%b1-rfid/

  • Kokinoskufitsa

   ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓ. ΠΑΙΣΙΟΣ..με αυτον τον τροπο δλδ…

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Κάποτε πρέπει να πάψουμε να σεβόμαστε τους ασεβείς …

  https://uploads.disquscdn.com/images/db72e2903ea5a862ccaf33b19d77a3af4d75209c8dabaac8170189e08300fad4.jpg

  • Doctor

   ++++++++++

 • Γιώργος fs.
 • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

  Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΛΟΓΧΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ….

  http://indobserver.blogspot.gr/2017/09/blog-post_55.html

  https://2.bp.blogspot.com/-rjBL4q5w6pc/WbVOV7mtUkI/AAAAAAACmes/_nHBNA0Ma0gXrw6f7o1m1eEVpDaQ27mmACLcBGAs/s400/tsipras-makron.jpg

  • Kokinoskufitsa

   ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

   • μαντροσκυλο

    γιατι ειναι προδοτης δεν ειναι ελληνας , τον ξεραμε εκανε αυτο που θελανε οι αριστεροι χρονια τωρα , προδοτες ειναι αυτοι που τον ψηφισαν

    • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

     ++++++++++++++++

   • 👼VLAD.. the IMPALER👼

    τιιι..»προδοτη» ρε εργαλειο….
    «κοκκαλο» ειναι το παιδι!

 • Κώστας

  Βρε έχουν και κτιστά σπίτια τα Αμερικάνα !

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   «ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΕ»..
   Τυχαιο;

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Πάπας Φραγκίσκος : Τα RFID τσιπάκια με το 666 είναι ευλογία… Θεού !!! (2014)

  Ο Πάπας, και μέ αυτή την δήλωσή του για το χάραγμα, επιβεβαιώνει τον δόλιο προορισμό του ώς υπασπιστή τού ερχομένου Αντίχριστου πού θά ξεγελάσει τούς Χριστιανούς καί θα επιχειρήσει να τούς κάνει να προσκυνήσουν τον Αντίχριστο…

  Καιρός λοιπόν νά ζητήσει από μόνος του, νά τού εμφυτεύσουν το χάραγμα παίρνοντας επισήμως τό χρίσμα τού βοηθού τού Αντίχριστου όπως καί η Αποκάλυψη αναφέρει

  http://www.kivotoshelp.gr/index.php/apokryfismos-menu/491-papas-fragkiskos-ta-rfid-tsipakia-me-to-666-einai-evlogia-theoy

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  Georgαρα…για παρτη σου.
  Ότι πιο σάπιο, ότι πιο διεφθαρμένο, ότι πιο κιτς, ότι πιο χυδαίο, ότι πιο ψεύτικο, ότι πιο διπλοπρόσωπο, ότι πιο ασήμαντο, ότι πιο αγράμματο, ότι πιο ηλίθιο, ότι πιο προδοτικό, ότι πιο μηδενικό, ότι πιο μαλακισμένο, ότι πιο καταστροφικό έχει να επιδείξει η χρεωκοπημένη ελληνόφωνη κοινωνία, τρέχει σήμερα να δηλώσει «υποψήφιο» για την κεντροαριστερά.
  Αναμένω οσονούπω και την υποψηφιότητα της κ. Ρεπούση…
  ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ Κ …ΤΗ ΠΙΣΤΗ;
  Ρε πατε καλα;;

 • American Eagle 🇺🇸

  Κάθομαι στον Βιλα μού εδώ στο Miami και ακούω εξω την βοή του αέρα.Το ίδιο κανουμε ολοι οι Αμερικανοι,εχουμε τις πολυτελείς θωρακισμένες επαύλεις μας και δεν μας απασχολούν ούτε οι τυφώνες ούτε τα άλλα φυσικά φαινόμενα.Μονο στις USA έχουμε καταφέρει με τις υποδομές που διαθέτουμε τούς κατακλυσμούς και τους τυφώνες να τους αντιμετωπίζουμε ως ψυγαγωγικα γεγονότα.God Bless America. 🇺🇸

 • Americanos

  Έλληνες μην φοβάστε.Η Αμερικάνικη υπερδύναμη,η μεγαλύτερη δύναμη δικαιοσύνης,ελευθερίας και ελπίδας,το λίκνο του πολιτισμού,θα σας προστατέψει από τους άπλυτους Ισλαμιστές.Σε αντιθέση με τους Ρώσους που τους γλεντάνε από το 1979 ,όπου και εάν πήγαμε μόλις οι τσιχαντιστές είδαν τις αήττητες Αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις τράπηκαν σε φυγή ντροπιασμένοι .God bless America

 • Κώστας

  Το μάτι του κυκλώνα δεν θα περάσει από την περιοχή Naplas

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  « Και τότε φανήσεται το σημείον του Σταυρού είς τον ουρανό, και τότε θα κλαίνε σπαρακτικά όλες οί φυλές της γής, καθώς θα βλέπουν τον Ιησούν Χριστό ερχόμενον επί των νεφελών του ουρανού μετά δυνάμεως και δόξης πολλής, και την τιμωρία τους να πλησιάζει, επειδή δέν πίστεψαν στό Ευαγγέλιo καί στίς εντολές Του…» ( κατά Ματθ. ΚΔ΄ 30 )

 • Γιώργος fs.
  • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

   ..αν και κανονικά αρνητική έπρεπε να βάλουμε για την φωτό….

  • Doctor

   Τωρα διαβαζω το μυαλο της

   • Γιώργος fs.

    Σωστός όπως πάντα ο DOCTOR!!

  • conan

   στα πρασα??

  • δντπμκ

   Φουστανέλα-μίνι.

  • nikos(1)

   είναι στο κατάλληλο ..υψος! …ακούραστα!

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Βαθιές σκέψεις:
   -Ας κάνω ότι δεν την βλέπω όπως κάθομαι …!
   -Ας κάνει ότι την πιάνει όπως στέκομαι …!

   • kraser

    χαχαχαχαχαχαχα

  • firestormLouis

   Παντως παιδια μικρη η μεγαλη
   κανουμε και τα αστεια μας ,
   αλλα το γεγονος ειναι ,οτι καθεται και παρουσιαζεται, και αυτη και ο Μακρον πολυ πιο σωστα απο το δικο μας το σουργελο ζευγαρι !!

  • kraser

   χαχαχαχαχαχαχα….

 • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

  ΔΙAΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ

  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ 13 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…

  http://indobserver.blogspot.gr/2017/09/13.html

 • Kokinoskufitsa

  ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝ…. ΕΒΑΨΑ ΚΑΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ…ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΩ…ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΜΕΡΕΣ…..ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΗΧΑ…ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ

  • conan

   κοιμησου αλλου.

   • Γιώργος fs.

    Η καλύτερη συμβουλή!!

    • conan

     πραγματικα δεν μπορει να κανει κατι αλλο μεχρι να ξεμυρισει.

   • Kokinoskufitsa

    ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ

    • conan

     γιαυτο απτο να παθεις κατι καντη μεχρι να καθαρισει εντελως

    • μαντροσκυλο

     ανοιξε την πορτα

    • Γιώργος fs.

     Άνοιξε και τα παράθυρα!!!

     • Kokinoskufitsa

      ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

     • Γιώργος fs.

      Κάνε υπομονή και εφάρμοσε αυτό που σου έγραψε ο Conan!!!

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Άνοιξε το βράδυ όλα τα παράθυρα & βάλε στρώμα (στο πάτωμα – οι οσμές δεν μένουν χαμηλά) κοντά στο παράθυρο του αέρα
     που φυσάει … έτσι θα κοιμηθείς … ο αέρας είναι φίλος μας, όσο & εχθρός μας !

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Ξαναβάψτο με μεταλλαγμένο !

  • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

   ….. έτσι ίσως ξεκολλήσουν κάποιοι από τα δήθεν οικολογικά, βιολογικά κλπ κλπ που τα πληρώνεις συνήθως αρκετά παραπάνω…

   • conan

    της εδωσαν μλκια πραγμα.στο τελευταιο βαψιμο δεν μυριζαμε σχεδον τιποτα ασχετα αν φευγαμε για καλυτερα

    • Kokinoskufitsa

     ΚΡΑΦΤ ΑΓΟΡΑΣΑ

     • conan

      δεν ξερω απο εταιριες.στον εμπορο μπορεις να του ριξεις μια με τον πλαστη παντως

     • Κώστας

      ΓΙΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ !

    • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

     Ο Πάνος 2 φορές το χρησιμοποίησε (κατόπιν επιλογής του πελάτη) και δεν το ξαναδούλεψε ποτέ… δεν αντεχόταν…

   • Μακριά από τους κομπογιαννίτες.

    Κύπριος γιατρός ανακοίνωσε ότι βρήκε φάρμακο για το καρκίνο!

    http://ellinikahoaxes.gr/2017/09/09/cancer-treatment-scam/

  • Αρθούρος

   βάλε το τηγάνι στην φωτιά με λάδι και ξύδι και κλείσε μπόρτες παράθυρα για λίγο,,και θα φύγουν και οι γείτονες..

   • Kokinoskufitsa

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ….ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΗΓΟΥΡΑ.

  • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

   Βάλε τον έμπορα που στο πούλησε να κοιμηθεί μέσα και πήγαινε εσύ στο σπίτι του

  • Κώστας

   ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ !!

   • Kokinoskufitsa

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ

    • Κώστας

     Αναπνέεις καρκίνο …

     Πρεπει για λίγες μέρες να πας κάπου αλλού

  • chrispap

   οικολογικο εντομοκτονο;

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Παρε καμια μασκα ενεργου ανθρακα

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • firestormLouis

   Μηπως ειναι Βορειας Κορεας?Ρωτα τον Κιμ !!

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • conan
  • Seg

   Τι χρωμα έβαψες; με τι το αραίωσες; με νέφτι;
   Ακόμα και νεφτιού, μπορεί να είναι οικολογικά.
   Οικολογικά δεν σημαίνει ότι δεν μυρίζουν κλπ.
   Οικολογικό ονομάζεται ένα προιόν(που στο καλό έχουν τα Linux τα διαλυτικά;),
   όταν από την παρασκευή του, χρήση του και τελική απόρριψη στο περιβάλλον
   έχουν συμπεριφορά μὲσα σε καποια δεδομένα.

 • firestormLouis
 • «Εκφόβιζαν μετανάστες και πρόσφυγες» Αφού πρόκειται για «μετανάστες και πρόσφυγες» τα «δημοκρατικά» κόμματα μας να ανοίξουν όλα τα σύνορα για να έρθουν όσοι περισσότεροι γίνεται κατατρεγμένοι «μετανάστες και πρόσφυγες». Και να τους χτίσουν και άλλα τζαμιά γιατί όπως γράφει και το παρόν αξιόπιστο ιστολόγιο «η ριζοσπαστικοποίηση νεαρών μουσουλμάνων γίνεται στα άτυπα τζαμιά, όπου οι ιμάμηδες επιδίδονται σε κηρύγματα μίσους.» Ψήφος λοιπόν στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να επιτευχθεί ακόμη συντομότερα το σχέδιο των «δημοκρατικά» πάντα εκλεγμένων κυβερνώντων για την «φιλοξενία» και την άνετη διαβίωση των «μεταναστών και των προσφύγων» (μαζί και των «προσφυγόπουλων».

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Θα τρως ξερό ψωμί στο σπίτι σου και ο γείτονας θα σε ζηλεύει γιατί αυτός δεν θα έχει»

  «Θα τρως ξερό ψωμί στο σπίτι σου και ο γείτονας θα σε ζηλεύει γιατί αυτός δεν θα έχει»
  Η Ασκήτρια εν τω κόσμω Λαμπρινή Βέτσιου-Δρίβα, από την Άρτα, που κοιμήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2002, προείπε.

  http://agia-trias.blogspot.com/

 • chrispap

  κουιζ

  πως καταλαβαινεις οτι εκανες σκεμπε;

  • conan

   τι ειναι ο σκεμπες?

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Κοιλούμπα !

    • conan

     οο οκ

   • chrispap

    κιμπαριλικι

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Δεν βρέχεται το πουλί σου όταν κάνεις μπάνιο;

   • chrispap

    σωστο και αυτο αλλα εχω αλλο

    • conan

     βαζεις αλλον να σου κοψει τα νυχια -)

     • chrispap

      αλλο

     • conan

      αγαπας μονο ανασκελα

 • chrispap

  για να μην το παρατραβηξω οταν ψηνεις καιγεται η κοιλια σου και θελεις αλοιφη

  • conan

   αληθινες ιστοριες.

   • chrispap

    μεσημεριανες ιστοριες

    • conan

     αυτο λεω -)

 • Kokinoskufitsa

  ΕΚΤΑΚΤΟ…ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΜΠΑ,,,ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΙΛ ΤΗΝ ΩΡΑ 36 ΕΚΑΤΜ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

  • Κώστας

   Τάμπα

   Δεν έφυγαν ακόμα ;;

   • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

    Η Τάμτα είναι αοιδός (αηδός) νομίζω..

    • conan

     αηδια ειναι

     • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

      στην παρένθεση σε έχω καλύψει

     • conan

      το τονισα με παθος

     • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

      ΑΓΡΙΟΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!

     • conan

      δεν χαμπαριαζω -)

     • Κώστας

      Είναι κοντά στην Καραιβική και έχει 10 μήνες το χρόνο καλοκαίρι …

     • conan

      η ταμτα?εε αμα εχεις λευτα παντα καλοκαιρι ειναι

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !

     • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)
    • μαντροσκυλο

     αλβανιδα ειναι

     • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

      έτσι εξηγείται το αηδός

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Τάμπα Φλόριδα

  • ΙΡ

   Ρε μπας και ξεφυγει και ερθει κατα ευρωπη μερια;να παει και να κατσει στην Γερμανια!

   • Κώστας

    Προφητική φωτογραφία πάντως !!!

  • Κώστας

   Όσο τρεις Ελλάδες και ένα τρίτο, απλώς μια πολιτεία ..

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΜΗ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ…
  ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ.

 • Kokinoskufitsa

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ150.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ

  • conan

   εχουν μαζευτει καπου για να το επιτυχουν?-)

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Ηρέμησε, γίνεσαι χειρότερη κι από το πριονιούζ !

   • Kokinoskufitsa

    ΗΡΕΜΗ ΕΙΜΑΙ…ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΩ…ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Ναι βρε, αλλά για να φύγουν τόσοι πολλοί Έλληνες, πρέπει αναλογικά να εξαφανιστεί το 1/10 των αμερικλάνων !
     Τυφώνας είναι, πάντα σπάει όταν σκάει στις ακτές, κάθε καλοκαίρι αμέτρητοι περνούν τον κόλπο του Μεξικού.

     • Kokinoskufitsa

      ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ…

  • μαντροσκυλο

   πολους δεν βαζεις???

   • firestormLouis

    150 000 ειμαστε στο Μοντρεαλ !

  • conan

   ειναι καποιο ρεκορ γκινες?

  • μαντροσκυλο

   μηπος εβαλες 1 μηδενικο παραπανο?

  • Spock

   εδω να δεις ποσοι χτυπηθηκαν

   • μαντροσκυλο

    εδω μας χτυπαει η μαλ$$α στο κεφαλι πολλα χρονια

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ……

 • Kokinoskufitsa

  ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

  • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)

   Καλό βραδάκι

 • Κώστας

  Storm, καταιγίδα τη λένε προς το παρόν ..

  The storm is here now !!

  • μαντροσκυλο

   κριμα

 • Κώστας

  ο Κυβερνήτης της Φλόριδα απεύθυνε προειδοποιήσεις να μείνουν οι κάτοικοι σε ασφαλές σημείο γιατί η καταιγίδα είναι εκεί τώρα …

  Τώρα απευθύνεται στα Ισπανικά ..

 • Ταξίαρχος
  • Κώστας

   Αυτό βλέπω κι εγώ, καταιγίδα είναι προς το παρόν ..

   • Ταξίαρχος

    Κυκλώνας κατηγορίας 4 στα 65mi ΝΝΑ της Νάπολης, Φλόριδα

 • Κώστας

  Tornadoes τα λένε τώρα…

  Χειρότερο καιρό έχει Ρόδο σε νοτιά …

  Εδώ να έρθουν τα αμερικάνικα κανάλια !

  • ΙΡ

   Ω δεν ειναι βωας,δεν ειναι κροταλιας!!μηπως ειναι το φιδακι ο Διαμαντης;

   • Κώστας

    ΛΟΛ Μπρούσκο κι έτσι ;;

    • ΙΡ

     Χαχαχα τι εννοεις; για τον τυφωνα δε λες;

     • NARC

      Ο Τυφώνας νικήθηκε από τον κεραύνειο Δία.

 • Spock

  πολυ αγωνια εχουμε για τον Τυφωνα…ουτε Αμερικανοι ναμαστε…εξαιρουνται βεβαια οσοι εχουν συγγενεις, αλλα μηπως υπερβαλλουμε?

  • Κώστας

   Έχω συγγενείς, δεν είναι καν τυφώνας, κυκλώνας κατηγορίας 4 και κάποιοι τον λένε καταιγίδα..

   Έχω συγγενείς εκεί και αγνοείται η τύχη τους ..

   • Spock

    ξαναδιαβασε τι γραφω

    • Κώστας

     Δεν χρειάζεται ..

  • ΙΡ

   Σιγα μην ασχοληθουμε με τον τυφωνα των φορων

   • Κώστας

    Αυτός ήδη μας ισοπέδωσε …

    Πάμε γι άλλα .

    • ΙΡ

     Πιο κατω απο την ισοπεδωση,ειναι ο λακκος,

  • NARC

   Μεγάλες είναι οι πιθανότητες ένα τμήμα του υπερτυφώνα ν’ αποκολληθεί και να κατευθυνθεί προς την Ελλάδα στα μέσα Οκτωβρίου.

   • Spock

    ολο μισες δουλειες…ακου τμημα

    • NARC

     Τρόπος που λέγειν.

   • Κώστας

    Μεγάλες οι πιθανότητες να είσαι κι εσύ στο μάτι του κυκλώνα και να φωνάζεις ζήτω η 28η Οκτωβρίου !

    • NARC

     ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

  • Ταξίαρχος

   Καταρχήν δεν είναι τυφώνας αλλα κυκλώνας και κατά δεύτερο στο Tarpon ζουν χιλιάδες Έλληνες.

   • Spock

    δεκτον, καταλαβαινω την αγωνια συγγενων….βλεπω ομως μια ελπιδα απο μερικους για το χειροτερο η κανω λαθος?

    • Ταξίαρχος

     υλικες ζημιες θα υπαρξουν και δουλειες θα ανοιξουν και η οικονομια θα κινηθει σε ρυθμους αναπτυξης μετα απ αυτο

 • NARC

  Θέμα χρόνου στρατιωτική επίθεση του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα – Η σύλληψη 6 ισλαμιστών μισθοφόρων από την ΕΛΑΣ προκαλεί οργή στο αμερικανικό Πεντάγωνο και το ΔΝΤ οι οποίοι απειλούν με «αποκόλληση» μεγάλο τμήμα του τεχνητού υπερτυφώνα Irma μέσα στον Οκτώβριο!

 • conan

  επεστρεεεψεε -)

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • Αντύπα
 • Spock

  ευτυχως που φτιαχνουμε πολλα χοτ σποτς…καπου πρεπει με μεινουμε και μεις οταν μας καταλαβουν τα τζιχαντια

  • ΙΡ

   Σωστη η σκεψη!

  • Κώστας

   Και οι σπηλιές;;;

   Θα μείνουν άδειες ;;

 • Αντύπα
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • τριβέλι Ρόη (του Πάνου)
 • Yellow Thunder

  σε όλοι την Ελλάδα συγκεντρώνονται όχι μονό στην Αττική!! πρόσφατα ειχαν την γιορτή της θυσίας εκατοντάδες ντυμένοι με τα καλά τους συγκεντρωνόταν στα περίχωρα Νεάπολης Λακωνίας!!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   εκει να παμε την επομενη φορα με καμια 10αρια χειροβομβιδες

  • PatmosI

   Λακωνία, Καλαμάτα, Πϋργος, Θήβα…. Υπάρχει σχέδιο επικοισμού με πακτωλό χρημάτων από τα σαοϋδια…. δεν πάνε τυχαία εκεί. Δες το χάρτη…. Τα μέρη στην Πελοπόνησο ανοίγουν το δρόμο προς της Βοριοαφρικάνικες ακτές και η Θήβα είναι ιδανικό μέρος για να ξεκινήσεις αντάρτικο….

   Αν δεν απελαθούν άμμεσα τελειώσαμε… δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία….Στις εκλογές προσοχή….δεν υπάρχει τι θέλω και προτιμώ αλλά τι θα μας κρατήσει το κεφάλι στους ώμους…