Εκρήξεις και ηλιακές καταιγίδες συγκλονίζουν την «Ενεργή Περιοχή 2673» του Ήλιου μας – Εκτινάχθηκε στεμματική μάζα που θα φθάσει στη Γη- Ο IRMA έχει σχέση με την δράση του ήλιου;

Δημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2017, 9:50 μμ

Ειδικευμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την εντελώς ασυνήθιστη ηλιακή δραστηριότητα τονίζοντας ότι αυτή είναι εκτός φυσιολογικής λειτουργίας , προκαλώντας πλήθος ερωτηματικών και έντονης παγκόσμιας «ανησυχίας».

Ο Ήλιος την Κυριακή το απόγευμα εκδήλωσε άλλο ένα εκρηκτικό ξέσπασμα, εξαπολύοντας μια ακόμη ισχυρή ηλιακή έκλαμψη.

Επρόκειτο για άλλη μία έκλαμψη της κατηγορίας Χ, της ανώτερης στη σχετική κλίμακα, η οποία έφθασε σε ισχύ Χ8,2, πολύ κοντά στην ισχύ της έκλαμψης Χ9,3 της 6ης Σεπτεμβρίου, που ήταν η πιο έντονη εδώ και 12 χρόνια.

Συνολικά, μέσα σε μια εβδομάδα, από τις 4 Σεπτεμβρίου, έχουν καταγραφεί στο μητρικό άστρο μας επτά ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις από το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής (Solar Dynamics Observatory-SDO) της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA). Από τις επτά, οι τρεις ήσαν της κατηγορίας Χ, ενώ οι υπόλοιπες της μεσαίας κατηγορίας Μ. Μια έκλαμψη Χ2 έχει διπλάσια ισχύ από μια Χ1, μια Χ3 έχει τριπλάσια ισχύ κ.ο.κ.

Όλες οι εκλάμψεις προέρχονται από τη λεγόμενη «Ενεργή Περιοχή 2673» του Ήλιου, η οποία όμως -καθώς τόσο το άστρο μας όσο και ο πλανήτης μας περιστρέφονται- σταδιακά αποστρέφει το «πρόσωπό» της και σύντομα δεν θα είναι πια ορατή από τη Γη.

Οι ηλιακές εκλάμψεις είναι ισχυρές εκρήξεις ακτινοβολίας, η οποία, αν και δεν μπορεί να διαπεράσει την «ασπίδα» της γήινης ατμόσφαιρας για να προκαλέσει προβλήματα υγείας στους ανθρώπους, είναι σε θέση να προκαλέσει προβλήματα στα επικοινωνιακά σήματα των δορυφόρων, στο σύστημα GPS κ.α.

Το Κέντρο Πρόβλεψης Διαστημικού Καιρού της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) των ΗΠΑ πρόβλεψε ότι η νέα έκλαμψη Χ8,2 θα προκαλέσει εκτεταμένες ραδιοφωνικές παύσεις (μπλακ-άουτ) στη ζώνη συχνοτήτων HF.

Όπως και οι άλλες ισχυρές εκλάμψεις, η νέα Χ8,2 συνοδεύθηκε από μια εκτίναξη μάζας από το στέμμα του Ήλιου. Αυτή η εκτινασσόμενη στεμματική μάζα είναι ένα τεράστιο νέφος καυτού ηλιακού πλάσματος, που διατρέχει το διάστημα με ταχύτητα εκατομμυρίων χιλιομέτρων την ώρα. Όταν φθάνει στη Γη, μπορεί να προκαλέσει θεαματικό σέλας στους πόλους, κάτι που αναμένεται να συμβεί το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου.

Η έντονη ηλιακή δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό έχει κάπως εκπλήξει τους επιστήμονες, καθώς ο Ήλιος θεωρητικά βρίσκεται σε περίοδο ισχνής δραστηριότητας, εισερχόμενος πλέον στο ήσυχο ηλιακό ελάχιστο του 11ετούς κύκλου του.

Την προηγούμενη χρονική περίοδο είχαμε σχετικά μικρή ηλιακή δραστηριότητα . Παρ ‘όλα αυτά, ο ήλιος σημείωσε ξαφνικά μια έντονη ασυνήθιστη δραστηριότητα, ειδικά τις τελευταίες ημέρες , προκαλώντας συναγερμό στους επιστήμονες σε όλο τον πλανήτη.

Δύο τεράστιες ηλιακές κηλίδες είναι σήμερα ορατές στην επιφάνεια του Ήλιου, προκαλώντας μεγάλη  διαμάχη και εικασίες μεταξύ των ειδικών, για το τι ακριβώς λαμβάνει χώρα στον φωτεινότερο αστέρι του συστήματος μας .

Πρόκειται πιθανόν για ηλιακές καταιγίδες ενώ  οι  επιστήμονες εκτιμούν ότι λαμβάνει χώρα μια τεράστια για τα ανθρώπινα δεδομένα…ασυνήθιστη  ηλιακή δραστηριότητα.

Ο ήλιος περνάει από 11-ετείς κύκλους ηλιακής δραστηριότητας. Αυτό που οι επιστήμονες ονομάζουν ηλιακό μέγιστο είναι το μέγιστο σημείο υψηλό σημείο στον κύκλο αυτόν.

Τότε έχουμε την τάση να βλέπουμε τις περισσότερες ηλιακές κηλίδες,  ηλιακές εκλάμψεις και σχετικές ηλιακές καταιγίδες.

Μερικά ηλιακά μέγιστα είναι μεγαλύτερα ή πιο ενεργά από άλλα, όπως το ηλιακό μέγιστο από το 1990 έως το 1991. Αλλά αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο οποίος κορυφώθηκε το 2014, ήταν αρκετά μικρός και υπήρξαν λίγες μεγάλες γεωμαγνητικές καταιγίδες.

Βρισκόμασταν στο κατώτατο σημείο του ηλιακού ελαχίστου, όταν ο ήλιος άρχισε να τείνει να έχει λιγότερες ηλιακές κηλίδες, ηλιακές εκλάμψεις και στεφανιαία μάζα, εκτομές, εκτοξεύοντας τεράστιας ποσότητες  πλάσματος, ηλεκτρόνια και ιόντα και μαγνητικά πεδία.

Αυτήν την περίοδο όμως  η δραστηριότητα στον ήλιο έχει αυξηθεί δραματικά, ειδικά  τις τελευταίες ημέρες προκαλώντας συναγερμό στους επιστήμονες . Έχουν εντοπιστεί με ισχυρά τηλεσκόπια δύο ηλιακά σημεία που παράγουν τεράστιες εκρήξεις που εκτοξεύουν μάζες που κατευθύνονται προς τη Γη.

Τι συμβαίνει όμως τελικά με τον ήλιο; Θα  πρέπει να ανησυχούμε για αυτή την κάπως ξεχωριστή ηλιακή συμπεριφορά;

Στις 4 Σεπτεμβρίου, στο ήλιο έλαβαν χώρα τεράστιες εκρήξεις και ηλιακές καταιγίδες, με μία από αυτές (ταξινομημένη ως M5.5) να ξεσπά στις 18:30 την ίδια ημέρα .

Ο ήλιος συνέχισε να είναι σε τεράστια ενεργοποίηση και στις 5 Σεπτεμβρίου. Τότε είχαμε ένα ηλιακό ενεργειακό γεγονός με την έκρηξη σωματιδίων, το οποίο είναι πιθανό να επηρέασε τις παγκόσμιες ραδιοεπικοινωνίες.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος πραγματοποίησε και πάλι δύο τεράστιες μαζικές εκρήξεις  X-Class. Αυτή  η κατηγορία αποτελεί το μεγαλύτερο επίπεδο και είναι ισχυρότερη από όλες τις ηλιακές εκλάμψεις. Η NASA ανακοίνωσε ότι η μία από αυτές ήταν η πιο ισχυρή από το 2008 τουλάχιστον.

Την επόμενη μέρα, τα ίδια ηλιακά σημεία συνέχισαν να παράγουν  περισσότερες ηλιακές εκλάμψεις. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα για τα ηλιακά ενεργειακά σωματίδια να αποσταλούν με πορεία στην γη.

Αυτά τα πρωτόνια είναι απίστευτα ταχύτατα και δύναται  να επηρεάσουν τα συστήματα επικοινωνίας, συνήθως στις πολικές περιοχές, από όπου είναι πιο πιθανό να εισέλθουν στην ατμόσφαιρα της Γης.

Όπως με παρόμοιες περιπτώσεις,  αυτές οι αυξήσεις της ακτινοβολίας στο διάστημα, μπορούν να επηρεάσουν τα δορυφορικά συστήματα και την υγεία των αστροναυτών.

Νωρίς το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου, η πρώτη εκτίναξη μάζας του σώματος που εκτοξεύτηκε από τον ήλιο κατέφτασε σε τρεις ημέρες  στη Γη, δημιουργώντας μία ακόμη γεωμαγνητική καταιγίδα.

Ποιες άλλες επιπτώσεις θα δει η Γη όμως;

Όλη αυτή η ηλιακή δραστηριότητα έχει ήδη προκαλέσει μερικές καταιγίδες ακτινοβολίας στις περιοχές μεγάλου γεωγραφικού πλάτους της Γης και έχει επηρεάσει τις επικοινωνίες υψηλής συχνότητας, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοσυχνοτήτων , οι οποίες χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις  έκτακτης ανάγκης και αντιμετώπισης καταστροφών.

Οι χάρτες ραδιοσυχνοτήτων από το Αυστραλιανό Γραφείο Μετεωρολογίας δείχνουν ότι οι ραδιοτηλεοπτικές επικοινωνίες υψηλής συχνότητας εντοπίστηκαν στις ίδιες περιοχές που δρα ο  τυφώνας Irma.

Υπήρξε επίσης απώλεια δορυφορικών επικοινωνιών παγκόσμιου συστήματος πλοήγησης GPS στις ίδιες περιοχές, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για την επεξεργασία των δεδομένων.

Μια τεράστια όμως έκτασης γεωμαγνητική καταιγίδα θα προκαλούσε σύμφωνα με τους ειδικούς ζημιά αξίας  2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με μελέτη της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ.

Αλλά αυτή η καταιγίδα, που προκαλεί παράλληλα και αφύσικα καιρικά φαινόμενα σε όλο τον κόσμο θα ανέλθει  στο μεγαλύτερο άκρο της κλίμακας και θα αποτελέσει αντικείμενο πολλών αναλύσεων και ερευνών.

Δεν κατανοούμε πλήρως τα πάντα που συμβαίνουν. Όμως, η δραστηριότητα κατά τις τελευταίες ημέρες, όταν ο ήλιος έπρεπε  να βρίσκεται εντός της πιο ήρεμης περιόδου, δείχνει ότι είναι υπάρχουν σημαντικά διαστημικά  φαινόμενα  τα οποία είναι  πιθανά σε οποιοδήποτε στάδιο του ηλιακού κύκλου 11 ετών

Το μόνο ερώτημα που παραμένει αυτήν την στιγμή είναι ένα …επηρέασαν αυτές οι δραστηριότητες του ήλιου την γη προκαλώντας τυφώνες τύπου IRMA ή λαμβάνει χώρα τίποτε άλλο που δεν κατανοούμε ;

 • Spyros Spyropoulos

  1ος! Τιποτα δεν θα γινει!!! (Προφητεια)

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΑΞΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!! https://i.ytimg.com/vi/g5epCS5Uwg0/maxresdefault.jpg

   • Spyros Spyropoulos

    Ευχαριστω Αρχοντα…..θα τα φαω τωρα γιατι ακολουθει τριημερη νηστεια!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΓΥΡΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ΓΜΤ.

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   ΑΞΙΟΣ αδερφε !

   • Spyros Spyropoulos

    Ευχαριστω Αγωνιστη αδελφε Γιαννη!!!

  • Γιώργος fs.

   Άξιος αδερφέ Σπύρο!!

   • Spyros Spyropoulos

    Ευχαριστω αδελφε Γιωργο!!!

 • conan

  2ος.

 • chrispap

  δακτυλος του παραγοντα χ

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΟΝΤΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΩΜΕΝ..

  • Spock

   μονο ετσι θα σωθουμε

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΕΤΡΙΑ ΚΤΛ.

   • skeptomenosellin

    Μπα. Χειρότερα θα είναι πίστεψέ με…

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΤΗΛ ΟΙ ΤΙΒΙ ΚΤΛ.

     • θα λέμε, «ρε θυμάσαι τότε παλιά που γράφαμε στο ντισκάς;»

     • Spock

      αυξηση στο σεχς, διαγραφη χρεων , οπλικα συστηματα εκτος, καθολου ασχημα

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!ΟΛΑ!!!!!!!!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Θα κανουν τιποτα πειραματα οι τρελορωσοι

 • © Proud to be Greek

  Φυσικά και υπάρχει σχέση της ηλιακής δραστηριότητας με τον γήινο καιρό.
  Αν έχει «τρελαθεί» ο ήλιος «Η έντονη ηλιακή δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό έχει κάπως εκπλήξει τους επιστήμονες, καθώς ο Ήλιος θεωρητικά βρίσκεται σε περίοδο ισχνής δραστηριότητας, εισερχόμενος πλέον στο ήσυχο ηλιακό ελάχιστο του 11ετούςκύκλου του»
  πόσο μάλλον η Γη……
  Ας απενοχοποιηθούμε.
  Δεν είναι τα πάντα ανθρωπογενή σε αυτόν τον πλανήτη…………..

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Που και να κλασει ο παγκαλος ………γατακια τοτε να δειτε σουπερνοβα εκρηξη !!!
  Της ΦΟΥΤΑΝΑΣ θα γινει !!!

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Αυτο μαλιστα, ειναι ενα θεμα για την διαστημικη υπηρεσια των ψυριζαιων.
  Φωτο απο την εν λογω υπηρεσια.

  https://uploads.disquscdn.com/images/c603d8ff87e3999d0c37de29910b9934b4acb72bfd447ca78b5eb19bd938a4c6.jpg

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  παιδια εφαγα ευχαριστω!δεν ξερω τι γινεται με τον ηλιο αναλογιστειτε ομως οτι καιει κατι δις χρονια και θα και ακομα κατι δις,απιστευτα πραγματα!!ποσο απειροελαχιστοι και ασημαντοι ειμαστε στην απεραντοτητα

  • πές το ρε φίλε…και έτρεξα αμέσως για αντιηλιακό με το που διάβασα το θέμα!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    θα χαλασουν για λιγο τα ραδιοφωνα και ΜΠΟΡΕΙ να φταινε για αγνωστα και μη γεγονοτα να γεμιζουμε το βραδυ μας δηλ

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΔΩ.

   • μήπως εννοείς κάτι χιλιάδες χρόνια Χρήστο;
    καλησπέρα!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΑΝΙΑΡΗ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!ΕΧΩ ΔΥΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!ΕΠΙΑΝΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!

     • αν δω τα σκούρα Χρήστο, θα ΄ρθω με τη χρονομηχανή σε αρπάζω και φύγαμε να γλυτώσουμε απο τον ήλιο!!!! χοχοχοχοχοχοχ, εσύ εδώ δωρεάν, οι άλλοι εισιτήριο για να τους επιβιβάσω!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ ΜΠΑΖΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΑΦΑΝΟΙ.

     • ωχχ Χρήστο, ανοίγεις τώρα τους ασκούς του Αιόλου με αυτά που είπες
      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!!!!ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!

     • αυτό είναι το μέγα σκάνδαλο να μην προβάλλονται οι ελληνικής πυραμίδες, είναι γνωστό πως είναι αρκετά παλαιότερες των αιγυπτιακών…αλλά πρέπει να κρατιέται ο κόσμος στο σκοτάδι, εδώ ρε φίλε κουκούλωσαν τα πάντα στην Αμφίπολη, στις πυραμίδες που είναι και σχετικά άγνωστη η ύπαρξη τους στον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα θα κόλλαγαν;

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      καθομουν στο Αμφειο και καπνιζα με καφεδακι περιμενοντας να βγει ο γιος εξοδουχος και μετα διαπιστωσα σε τι ιερο χωρο βρισκομουν

     • ρε συ, τα ίδια ακριβώς σκεφτήκαμε!
      ήμαρτον!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ιδια ενδιαφεροντα με εξιταρουν αυτα και ειδικα οτι εχει σχεση με αρχαιοτητα και μυστηρια

     • έτσι! έτσι! έτσι!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      και στην σερβια κατι εχουν βρει που λενε οτι ειναι πιο παλιες ακομα σκαβουνε

     • Στη Βοσνία, αλλά εδώ ρε Χάραλντ έχουν βρεί μέσα στην ίδια την πόλη της Θήβας πυραμίδα!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      διαβασα τα παντα σχετικα επιστρεφοντας ειναι τρομερο και να μην πουμε και για την Πελλανα που την μπαζωσαν

     • όσο κι αν σιχαίνομαι γενικά τη συνομωσιολογία, εδώ στην περίπτωση των ελληνικών πυραμίδων κάτι βρωμάει πολύ…

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      οντως φιλε,και στο αργος και σε πολλα μερη

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εγραψα πιο κατω

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      εχω διαβασει για σχετικα πειραματα και ξερω τι γινεται εχω κανει το πειραμα με το ξυραφακι

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΑΙΩΝΙΟ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!!ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΝΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΚΑΠΟΤΕ!!!!!!!!ΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μπορει να το ξανακανω με κρεας ή κατι να δω τι γινεται,εχω ενα βιβλιο λεγεται ψυχοτρονικη ,κανει τετοια πειραματα ενα τζιμανι πρωην μηχανικος της νασα, εχεις διαβασει την μηχανη ιερωνυμους?

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    8 λεπτα ο ηλος ή 10 δεν θυμαμαι,ειμαστε κοκκος αμμου

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΤΑ ΟΧΤΩ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΟΧΤΩ ΛΕΠΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!!!!!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δηλ?

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΛΥΣΙΔΩΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ.

     • έχουν ασχοληθεί και οι δυο υπερδυνάμεις με το μεταφυσικό…έχουν κάνει πολλά.

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!

 • Spock

  0-3 εισπρακτωρ σακουλααα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης – Σημεία των Καιρών

  Το κείμενο με τίτλο «Σημεία των καιρών», το έγραψε ο Γέροντας Παΐσιος και επέμενε να κυκλοφορήσει με το γραφικό χαρακτήρα του, χωρίς διορθώσεις, γιατί φοβόταν ότι μερικοί θα βγουν και θα πουν ότι «δεν το έγραψε αυτός».

  Παρατίθεται το χειρόγραφο κείμενο σύμφωνα με την επιθυμία του Γέροντα

  http://gerontas-paisios-agioritis.blogspot.gr/2008/07/3.html

 • ΚΩΝΚΑΡ

  Καλού κακού βάλτε και ένα κράνος

  από αλουμινόχαρτο στο κεφάλι.

  Ποτέ δεν ξέρεις…

  • Spock

   τι να καει? υπαρχει και τιποτα?

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Πρωτα θα καταστραφουν οι δορυφοροι….

 • Americanos

  Έλληνες μην φοβάστε.Τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει τις άφθαρτες Αμερικάνικες τεχνολογίες.Εάν χρειαστεί θα βομβαρδίσουμε τον ήλιο δείχνοντας του ποιος κάνει κουμάντο στο ηλιακό σύστημα και θα βάλουμε στην θέση του ένα τεχνητό άστρο made in USA.
  God bless America

  • τον Μπρους Γουίλις να στείλετε, αυτός είναι για κάτι τέτοιες δουλειές πελεκάνε!

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ελα που ..

  • Can’t Mossad the Assad
   • HaraldHadrada MERCYLESS

    κακομοιρο ζωο!!!!!!!

  • Εὐάγγελος Χ.Ο.

   Ὦ Τρισμακάριστε Σταυρὲ καὶ Πανσεβάσμιε,
   Σὲ προσκυνοῦμεν οἱ πιστοὶ καὶ μεγαλύνομεν,
   Ἀγαλλόμενοι τῇ θείᾳ σου ἀνυψώσει.
   Ἀλλ᾿ ὡς τρόπαιον καὶ ὅπλον ἀπροσμάχητον,
   Περιφρούρει τε καὶ σκέπε τῇ σῇ χάριτι.
   Τοὺς σοὶ κράζοντας·

   Χαῖρε, Ξύλον μακάριον.

  • Spock

   και τη ΔΕΗ ποιος θα την πληρωνει ρε χαλβα ?τα αντερα του θα καιει

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    θα τον βαλουμε να κανει πεταλι να γυριζει ηεκτρικη γεννητρια

  • Κώστας

   ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΒΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΠΤΗΡΑ…

   (ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ)

  • Αντύπα
  • Δεν μαθαίνετε λίγη ναυσιπλοΐα πρώτα από όλα βρε παλιομαλάκα που δεν έχετε αφήσει καράβι για καράβι που να μην το τρακάρετε, γελοίε. Την Β. Κορέα πότε θα βρείτε τα κότσια να την βομβαρδίσετε ηλίθιε;
   https://uploads.disquscdn.com/images/f9c8bcce35ad6a5393315ff545ef4ddc6262181fc77dd66af4207ab689e85bdf.jpg

   • Americanos

    Η αστεία χώρα που λέγετε Βόρεια Κορέα πολύ σύντομα θα νιώσει την πλήρη οργή της παντοδύναμης Αμερικάνικης υπερδύναμης

  • RED OR DEAD

   Του «τηλεφωνείς» του Μητσάρα κοριτσάρα μου;
   https://uploads.disquscdn.com/images/b349fcc62bee112770cbce6285849b20d843c51c836fc4bdde02bda662307a96.jpg

   • Americanos

    Υποτάξου στον παντοδύναμο πλανητάρχη και μπορεί η ομάδα σου να πάρει νίκη στην Ευρώπη.

  • Θεσσαλονικιός

   Zέστη … κάνε μια βουτιά στην λίμνη μήπως συνέλθει το ανύπαρκτο μυαλό σου …

  • firestormLouis

   Ειπα να μην φωναξω τον Καρανικα αλλα εσυ παιδι μου δεν τρωγεσαι!!https://uploads.disquscdn.com/images/6de5cd64bb13516e438f32d8563d11ad9ef50d098ada14b3f6804b85b5fead34.jpg

   • Θεσσαλονικιός

    Γειά σου ξενιτεμένο πτηνόν …

    • firestormLouis

     Πουσε εσυ βρε λελουδι μου?

  • Χαχαχα ρε αχιμαλάκα αμερικλάνε γελάει όλος ο πλανήτης μαζί σας!

   Η αποκαθήλωση της Υπερδύναμης: Εντελώς «ατζαμήδες» με ελλιπέστατη εκπαίδευση το προσωπικό του US NAVY – Κιμ: «Ελάτε τώρα για πόλεμο, θα υποφέρετε τον μεγαλύτερο πόνο»
   «Αν πάμε σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας ή ακόμη και της Β.Κορέας θα έχουμε τρομερές απώλειες». Αυτό ήταν το συμπέρασμα που διαβιβάστηκε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Ετσι η Βόρεια Κορέα με αναπτερωμένο ηθικό συνεχίζει να προκαλεί τις ΗΠΑ για πόλεμο. Και η τραγική αλήθεια είναι πως οι ΗΠΑ να προκαλέσουν Ρωσία και Κίνα στην περιοχή; Τα αποτελέσματα της έκθεσης είναι από απογοητευτική έως τραγικά…
   Εντελώς «ατζαμήδες» λόγω ελλιπέστατης εκπαίδευσης ήταν τα πληρώματα των δύο αντιτορπιλικών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού που ενεπλάκησαν σε δυστυχήματα το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το CNN.
   https://www.pentapostagma.gr/2017/09/η-αποκαθήλωση-της-υπερδύναμης-εντελώ.html

  • Χαχαχα ρε νούμερο αμερικανοκλάνε με αυτούς θα πολεμήσετε;;; https://uploads.disquscdn.com/images/e13e2a90a2b91eb482168ff593cdede9dba7c4f6c9daa652cf379665a2b6400c.jpg

 • Κώστας

  ΤΕΛΟΣ,

  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ HAARP ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΗ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ Κ Α Ι ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ !!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Σήμερον ξύλον ἐφανερώθη,
  σήμερον γένος Ἑβραίων ἀπώλετο,
  σήμερον διὰ πιστῶν Βασιλέων,
  ἡ πίστις φανεροῦται·
  καὶ ὁ Ἀδὰμ διὰ τοῦ ξύλου ἐξέπεσε,
  καὶ πάλιν διὰ ξύλου δαίμονες ἔφριξαν,
  Παντοδύναμε Κύριε, δόξα σοι.

  …«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»…

  Ἡ ἀντίστοφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  ….Καλὴ Ἀνάσταση στὴν Πατρίδα τῶν ΟΝΕΙΡΩΝ μας…

 • Αντύπα
  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Θρουμπα ???
   Ο σιμητης τρωγεται ???
   ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ !!!

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    Χ Χ Χ Χ Χ

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Τι απάντησε ο Αγιος Παΐσιος στον καθολικό που τον ρώτησε αν σωθούν μόνον οι Ορθόδοξοι

  Κάποιος καθολικός ρώτησε το Γέροντα:

  – Μόνο οι Ορθόδοξοι είναι κοντά στο Θεό και μόνο αυτοί θα σωθούνε; Ο Θεός είναι με όλο τον κόσμο.

  – Εσύ μπορείς να μου πεις πόσος κόσμος είναι κοντά στο Θεό; Έχουμε διαφορές. Είμαστε φυσικά παιδιά του ενός Πατέρα, αλλά μερικά μένουν στο σπίτι και μερικά γυρίζουν έξω

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αλίμονο στα κράτη του βορρά

  Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά : «Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ». Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο .

  «Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας .

  Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; »

  Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : «Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »

  Παϊσίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443

 • Spock

  εχω την υποψια οτι μετασχηματιζεται στον πρασινο ηλιο του Πασοκ χεχεχεχ

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  τα παιξα !δεν μπορω αλλο οθονη !θα ξαπλαρω να ακουσω μουσικη ινδιανικη ισως αργοτερα παλι !

  • πωρώσου με ινδιάνικη μουσική, καλή επιλογή!

  • Spock

   μονο χορεψε και το χορο της βροχης μπας και σβησει καμμια φωτια και δροσιστουμε…

  • Γιώργος fs.

   Και πολύ καλά κάνεις!!

  • Bmw m6

   Γράψε στο YouTube archimadrit serafim Psalm, θα ακούσεις ένα ψαλμός πολύ διαφορετικό

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ευχαριστω παιδια θα τ ακουσω και τα δυο

    • Bmw m6

     Βάλτο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΘΑ ΠΆΘΕΙΣ ΠΛΆΚΑ

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

 • RED OR DEAD

  Επειδή ο αυτοσαρκασμός είναι υγεία, ας πιούμε για να χωνέψουμε…;) https://uploads.disquscdn.com/images/4a7cfa69de9964c0f6da006668bd45f6f7a1c2bd27ce537fb57cde81a0ccb110.jpg
  ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ!!!;)

  • Bmw m6

   Βάλε κάνα ουσκακι και άσε τα νεροπλυματα

   • Bmw m6

    Άρρωστος θα είναι

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     πιτογυρα εφαγε και χωνευει

     • Bmw m6

      Μόνο με ουσκακι

     • RED OR DEAD

      3 έφαγα και έκατσαν βαριά…γκολ εννοώ!!!;)

     • Bmw m6

      Πόσο έληξε??

     • RED OR DEAD

      Στο 63′ είμαστε ακόμα…;)

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΟΤΕΡΩΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ!!!!!!!!

  • καλησπέρα γαύρε μαχητή!

  • Spock

   εγω τις προαλλες ηπια 5 τι να πω…

  • Γιώργος fs.

   Καλησπέρα αδερφέ συγγαυρε!
   Ολυμπιακός στα εύκολα και Θρύλος στα δύσκολα!!

   • RED OR DEAD

    Προσυπογράφω 1000% Σύγγαυρε και αδελφέ Γιώργο!;)

   • Bmw m6

    Γιωρικα άκου αυτό που έβαλε ο Θεσσαλονίκιος, θα πάθεις.

 • αυτή η συζήτηση περί ήλιου χρειάζεται και ανάλογη μουσική υπόκρουση!

 • Γιώργος fs.
  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΟΙ ΠΡΟΤΑΙΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!!!! Χ Χ Χ

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΩΡΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!

 • Bmw m6

  Γράψτε σου YouTube (απίστευτη φωνή, ψαλμός 50 στα αραμαικα) μπωρει κάποιος να το φέρει εδώ?? ΠΑΡΑΚΑΛΏ

  • Θεσσαλονικιός

   Πάρτο Γερμαναρά …

   • Bmw m6

    Αρχοντα ότι γουστάρεις, Κερνάω, το έχεις ακούσει??

   • Bmw m6

    Σπάει κόκαλα

   • Bmw m6

    Είτε είσαι στον παράδεισο η εκεί το ίδιο είναι

   • Bmw m6

    Τα χερουβίμ ΨΕΛΝΟΥΝ

   • Bmw m6

    Το ακούω κάθε μέρα 10 φορές

   • ΙΩΝ 1942

    ΜΙΑ ΓΗΙΝΗ ΦΩΝΗ …ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ …!!!

 • ΚΩΝΚΑΡ

  Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα
  όπου αριθμητής ο πραγματικός
  εαυτός του & παρονομαστής η
  ιδέα που έχει για τον εαυτό του.

  Όσο μεγαλύτερος ο παρονομα-
  στής, τόσο μικρότερη αξία το κλ-
  άσμα. Και όσο
  ο παρονομαστής διογκώνεται
  προς το άπειρο,τόσο το κλάσμα
  τείνει προς το … μηδέν .

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΣ.ΑΛΥΣΩΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ.ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!

   • Bmw m6

    Χρηστάρα άκου το βιδεο του θεσσαλονικιου

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ!!!!!!!!!ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ!!!!!!!!!

     • Bmw m6

      Το ήξερες??

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ!!!!!!!!!!

     • Bmw m6

      Σπάει κόκαλα??

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΟΙ ΟΡΦΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!

     • Bmw m6

      Όντως

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΕΥΘΗΓΡΑΜΜΙΖΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!

     • Bmw m6

      Έχει και ένα βίντεο μιας ώρας

     • Bmw m6

      Και???

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!

   • firestormLouis

    Χρησταρα εισαι δυναμις!!
    Γεια σου Βαλεντινε μου!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΛΟΥΗ!!!!!!!!!ΑΚΟΥΩ ΙΤΑΛΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΟΥΙΣΚΑΚΙ!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

   • ΙΩΝ 1942

    ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ …ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ …ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ …!!!
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ …!!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΥΝΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.

  • ΙΩΝ 1942

   ΑΡΙΘΜΗΤΗΣ ΤΟ ΕΝΑ …ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ…!!!

 • Bmw m6

  Ν. Θ

 • Θεσσαλονικιός

  Μπρε που είναι ο Λαλάκης ;; Τον εξαφάνισε ο Γιάννης για να γίνει Σερίφης στην θέση του Σερίφη ;;;

  • Bmw m6

   Ν. Θ

  • Bmw m6

   Το άκουσες το βίντεο??

 • ΙΩΝ 1942

  Ο ΑΕΛΙΟΣ (ΗΛΙΟΣ) ΝΟΥΣ…Ο ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΤΡΟΧΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ …ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΕΣΠΟΣΕΙ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ …!!!
  ΣΕΙΣΜΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ)…!!!
  (( ΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΘΑ ΚΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ))…ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ …ΠΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ…!!!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   Η ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΛΑΝΙΑΡΗ ΙΩΝ!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ!!!!!!!!!!!!

 • lliben

  Aς μην ανησυχούμε για τον ήλιο. Ας ανησυχούμε για τα μυαλά μερικών παγκοσμιοκρατών που τά ΄χει πάρει ο διάολος.