Κοινωνία

Φιλικό ματς στο γήπεδο και στις εξέδρες «πόλεμος» (βίντεο)


Ήταν φιλικό μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Στις εξέδρες του “Ταρφ Μουρ” όμως οι οπαδοί της Μπέρνλι και του Αννόβερου ήρθαν σε σύγκρουση, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιρικός αγώνας να διακοπεί οριστικά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Μπέρνλι, η φιλική αναμέτρηση της ομάδας με το Αννόβερο διεκόπη οριστικά, μετά και τη συμβουλή των Αρχών.

Οι... ομορφιές άρχισαν στη διάρκεια του ημιχρόνου, όταν οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας πέταξαν καθίσματα προς την πλευρά των φίλων της Μπέρνλι και την “Cricket Field Stand” λίγο αφού το Αννόβερο δέχθηκε το γκολ από τον Μπεν Μι. Μάλιστα, ανάμεσα στους Άγγλους οπαδούς υπήρχαν και μικρά παιδιά.

Οι φίλοι των φιλοξενούμενων συγκρούστηκαν με οπαδούς της Μπέρνλι και με μερίδα αστυνομικών, που προσπάθησαν να επιβάλουν την τάξη. Τελικά, οι Αρχές αναγκάστηκαν να προτείνουν στις ομάδες να μην βγουν για το δεύτερο ημίχρονο, κάτι που έγινε δεκτό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...