Ελληνοτουρκικά

"Τρελάθηκαν" οι Τούρκοι: Yπάρχει σχέδιο αναβίωσης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας λένε τώρα με αναφορές στις προφητείες του Αγίου Παισίου!

Κρύος ιδρώτας  ‘‘λούζει‘‘ τους Τούρκους με τις προφητείες των Αγίων της ορθοδοξίας και ομολογούν ότι φοβούνται την επιστροφή των Ελλήνων στην αιματοβαμμένη γη της Μικράς Ασίας, ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για την κυριότητα 18 νησιών τείνοντας  και πάλι σε μια άνομη διεκδίκηση ελληνικής γης .  

Η τουρκική  εφημερίδα Sözcü, σε  άρθρο Τούρκου δημοσιογράφου με το όνομα  Ουμίτ Γιαλίμ, πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας, αναφέρει ότι υπάρχει σχέδιο αναβίωσης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Εκεί αναφέρεται με στόμφο ότι  «Ο Έλληνας χτίζει εκκλησία στα νησιά μας και κανείς δεν το βλέπει – Ακούγεται η καμπάνα και όχι το κάλεσμα το μουεζίνη», αναφέροντας  ότι η Ελλάδα έχει κατασκευάσει εκκλησίες στα «18 νησιά που έχει καταλάβει», στα οποία δεν υπάρχει κανένα τζαμί.

«Οι ομογενείς μας στην Ελλάδα δεν μπορούν να διορίσουν μουφτή, ενώ οι Ρωμιοί διορίζουν μητροπολίτη στην Προύσα και στη Νίκαια» σχολίασε ο Γιαλίμ.

«Στο πλαίσιο της επανίδρυσης του Βυζαντίου, παραδόθηκαν στον ελληνικό στρατό 18 τουρκικά νησιά και μία τουρκική βραχονησίδα, κατασκευάστηκαν εκκλησίες στα νησιά αυτά και το Πατριαρχείο Φαναρίου Κωνσταντινούπολης διόρισε Ιερείς » επεσήμανε ο Τούρκος ‘‘μισθωμένος‘’ δημοσιογράφος.

Ο ίδιος υπογράμμισε την ύπαρξη  σχεδίου δημιουργίας νέου κράτους στα τουρκικά εδάφη από το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων των ΗΠΑ, επισημαίνοντας τις στενές σχέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τις ΗΠΑ.

‘Η Ελλάδα  διευρύνει τα εδάφη της και επανιδρύει την Βυζαντινή Αυτοκρατορία ενώ διοργανώνει λειτουργίες στις εκκλησίες. Υπό την προστασία της κυβέρνησης του AKP, 6 ξένοι Ιερείς που δεν έχουν τουρκική υπηκοότητα, ορίστηκαν ως μητροπολίτες από το Πατριαρχείο.  Στην Ρόδο όπου ζουν 4.000 ομογενείς μας, δεν υπάρχει μουφτής από το 1972. 2 από τους μητροπολίτες ορίστηκαν στην Νίκαια και στην Προύσα, όπου δεν υπάρχει ελληνική κοινότητα.

‘‘Τη στιγμή που οι ομογενείς μας, που ζουν στην Ελλάδα δεν μπορούν να ορίσουν μουφτή στην Καβάλα, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός ο διορισμός των μητροπολιτών στην Προύσα και τη Νίκαια από τους Ρωμιούς που ζουν στην Τουρκία‘‘, τόνισε ο ίδιος εμπλέκοντας πολλά θέματα μαζεμένα επίτηδες .

Πρόσφατα ο τουρκικός τύπος ανέφερε με άλλο άρθρο με τίτλο «Οι προφητείες του Αγίου Παισίου», για το οποίο έκαναν λόγο και άλλες  τουρκικές εφημερίδες όπως η Akşam, Vatan και Sabah, κάνοντας  συνεχώς κάποια αφιερώματα στον Όσιο Παΐσιο και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προφητείες του για την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη.

Ο τρόμος τους αφορά τα όσα προφητέυει ο Όσιος Παΐσιος για την Κωνσταντινούπολη, και αφορούν το «Το Όνειρο των Ελλήνων για την Κωνσταντινούπολη».

Εκείνο που δεν ξεχνούν και του δίνουν μεγάλη προσοχή είναι ότι ο πατήρ Παΐσιος είναι γνήσιο τεκνό της Ανατολίας και μάλιστα της αγιοτόκου Καππαδοκίας.

Ο πάτερ Παϊσιος είχε κάνει πολλές προβλέψεις ότι η Τουρκία θα αφανιστεί και στις προβλέψεις του είχε αναφέρει ότι η Τουρκία θα διαμελιστεί και πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Ενδεχόμενος όμως να εμπλέκουν επίτηδες σχέδια, θρησκεία και πολλά άλλα για να επικαλύψουν με μια νομιμότητα στην παράλογη απαίτηση τους για τα 18 νησιά που διεκδικούν εδώ και μερικούς μήνες …ΕΠΙΣΗΜΑ…με δεκάδες παραβιάσεις, δηλώσεις θέλοντας να υφαρπάξουν και πάλι ελληνική γη. Ο Θεός όμως είναι μαζί μας …και αυτό ας μην το ξεχνούν.

Αυτή η πολύ καλά οργανωμένη έντυπη προπαγάνδα έχει στόχο να ενδύσει  με μανδύα νομιμότητας τις νέες, το τονίζουμε αυτό, διεκδικήσεις στο Αιγαίο , το οποίο χθες έτυχε της προσοχής και του ρωσικού καναλιού RT , το οποίο ομιλεί για διεκδικήσεις Τούρκων στο Αιγαίοκια πιθανή πολεμική αναμέτρηση .

Το σκηνικό αρχίζει εκ νέου να μυρίζει ‘‘μπαρούτι‘ στο ελληνικό Αρχιπέλαγος το οποίο έχουν βάλει στο μάτι για τα καλά οι νεο―οθωμανοί με απρόβλεπτες συνέπειες στο πολύ άμεσο μέλλον.

Η ουσία είναι ότι όλες οι προφητείες των Ελλήνων Αγίων μας όμως θα γίνουν πραγματικότητα και ο ελληνικός στρατός ....θα προελάσει μελλοντικά στην βασιλεύουσα παίρνοντας εκδίκηση για τα εγκλήματα της δύσης το 1204 και των Τούρκων το 1453....ίσως και πιο σύντομα από ότι φαντάζονται μερικοί.    

https://www.youtube.com/watch?v=vetJn9ACPiQ&feature=youtu.be&t=3

https://youtu.be/TOJl91nHGAM?t=3

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...