Κοινωνία

Τι λέει ο ιατροδικαστής για το παιδάκι που τραυματίστηκε με μαχαίρι στην κοιλιά

«Αν πιστέψουμε τον ισχυρισμό ότι το παιδί τρέχοντας έπεσε στο κρεβάτι κρατώντας το μαχαίρι, τότε το τραύμα που προκλήθηκε κρίνεται φυσιολογικό. Επαναλαμβάνω, αν μείνουμε στην εκδοχή αυτή» υποστήριξε μιλώντας στο sinidisi.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε χθες το 2,5 ετών αγοράκι, που την περασμένη Κυριακή μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, έχοντας τραυματιστεί με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα (κοντά στο συκώτι) και μάλιστα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλευόμενο εκτός κινδύνου.

Η 20χρονη μητέρα του (συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο), υπήκοος Ρουμανίας, υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε. Οι γιατροί του Καραμανδανείου όμως, ζήτησαν τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης ώστε να φύγουν τα οποιαδήποτε σύννεφα. Η εξέταση ωστόσο δεν έριξε φως στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 20χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, αγόρι ηλικίας περίπου 2,5 ετών διέφυγε της προσοχής της μητέρας του, μετέβηκε στο χώρο της κουζίνας, όπου βρήκε ένα μαχαίρι με λάμα εννέα εκατοστών και από τα έως τώρα στοιχεία, με αδέξιο χειρισμό, αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά.

Το νήπιο μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνέλαβαν τη μητέρα για έκθεση του ανήλικου παιδιού της σε κίνδυνο ζωής, ενώ κατέσχεσαν και το μαχαίρι, με το οποίο το νήπιο αυτοτραυματίστηκε.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 20χρονης μητέρας θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η προανάκριση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη και ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης