Κοινωνία

Στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ: 2-0 την Ολιμπίκ Ντόνετσκ

Ο ΠΑΟΚ σφράγισε την πρόκριση στα play offs του Europa League καθώς επικράτησε με 2-0 της Ολιμπίκ Ντόνετσκ με καλή εμφάνιση στην Τούμπα

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ είναι αλλιώς! Νίκησε την Ολιμπίκ Ντόνετσκ με 2-0, έδειξε βελτιωμένος σε σχέση με την αναμέτρηση της Ουκρανίας και τσέκαρε την παρουσία του στην αυριανή κλήρωση των play offs του Europa League, παρουσιάζοντας καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μακ στο 24' άνοιξε το σκορ και ο Τσιριμότ με άπιαστο σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν τα γκολ του δικέφαλου που αν μη τι άλλο άφησε στον κόσμο του θετικές εντυπώσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τριπλασιάσει τα γκολ του στο 53’ , ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όμως, από το ύψος του πέναλτι (μετά από γύρισμα του Τζάλμα Κάμπος από τα δεξιά), μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Ολιμπίκ, έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ευκαιρίες σπατάλησαν στο 63’ ο Μακ, στο 85’ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και στο 90’ ο Δημήτρης Πέλκας, με τους Ουκρανούς να προσπαθούν να απειλήσουν, ως επί το πλείστον, με μακρινά σουτ, με αυτά από τον Μόχα στο 87’ και τον Λούκατσιουκ στο 90’+, να ανησυχούν πιο πολύ τον Ροντρίγκο Ρέι.

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Πρίγιοβιτς, Κάμπος (81’ Πέλκας), Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (66’ Ενρίκε), Μακ, Βαρέλα, Κάνιας (λ. τρ. 72’ Σάκχοφ).

ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Ρομάν Σανζάρ): Μαχράτζε, Λούκατσιουκ (46’ Μιχούνοφ), Κραβτσένκο, Μόχα, Σαμπάνοφ, Σεστάκοφ, Μπιλένκι (71’ Μικάλοφ), Νιεμτσανίνοφ, Τσίμπαλιουκ, Κομούτοφ (60’ Σοντέϊ), Μπογκντάνοφ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ