ΗΠΑ

Σταματούν οι έρευνες για τους ναυτικούς του αντιτορπιλικού USS John S. McCain- Στη δημοσιότητα τα ονόματα

Τον τερματισμό των ερευνών στη θάλασσα για τον εντοπισμό των ναυτικών του USS John S. McCain, σε μία ακτίνα 2.100 τετραγωνικών μιλίων ανατολικά των Στενών της Μαλάκα και της Σιγκαπούρης, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ναυτικό.

Παρόλα αυτά δύτες θα συνεχίσουν να ψάχνουν στα τμήματα του πολεμικού πλοίου που έχουν πλημμυρίσει προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ίχνος των αγνοουμένων.

Το Αμερικανικό Ναυτικό έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δέκα ναυτικών του αντιτορπιλικού. Μία σορός έχει ταυτοποιηθεί, ενώ εννέα ακόμη είναι καταχωρημένοι ως νεκροί ή αγνοούμενοι.

Η σορός που ταυτοποιήθηκε είναι του 22χρονου Kenneth Aaron Smith, 22 ετών, ενώ οι υπόλοιποι εννέα είναι οι εξής:

Dustin Louis Doyon, 26 ετών
Jacob Daniel Drake, 21 ετών
Charles Nathan Findley, 31 ετών
John Henry Hoagland III, 20 ετών
Logan Stephen Palmer, 23 ετών
Abraham Lopez, 39 ετών
Kevin Sayer Bushell, 26 ετών
Timothy Thomas Eckels Jr., 23 ετών
Corey George Ingram, 28 ετών

Στις έρευνες συμμετείχαν πλοία και αεροσκάφη από το Πολεμικό Ναυτικό, την Αεροπορία της , καθώς και λιμενικές αρχές της Σιγκαπούρης, της Μαλαισίας, της Ινδονησίας και της Αυστραλίας.

To ναυτικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 21 Αυγούστου, όταν το USS John S. McCain κατευθυνόταν ανατολικά της Σιγκαπούρης και ετοιμαζόταν να ελλιμενιστεί όταν συγκρούστηκε με το ελληνικών συμφερόντων δεξαμενόπλοιο Alnic MC.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...