Κοινωνία

Σοκαριστικό βίντεο από βομβιστική επίθεση σε πρακτορείο στοιχημάτων - Παραλίγο να καούν ζωντανοί!

Ήδη η Αστυνομία στην Λεμεσό δια του εκπροσώπου της κάνει λόγο για πολύ σοβαρό περιστατικό, καθώς από την έκρηξη όχι μόνο κατεστράφη ολοσχερώς το πρακτορείο στοιχημάτων, αλλά ετέθησαν σε άμεσο κίνδυνο οι ζωές των ενοίκων της πολυκατοικίας επί του ισογείου της οποίας στεγαζόταν η εν λόγω επιχείρηση

Σε κινητοποίηση τέθηκε τα ξημερώματα Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία, στη Λεμεσό, για εκκένωση πολυκατοικίας, στο ισόγειο της οποίας ξέσπασε φωτιά, μετά από πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού και ανάφλεξη εύφλεκτης ύλης.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα, στο ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά, όπου λειτουργεί πρακτορείο στοιχημάτων, το οποίο διαχειρίζονται 38χρονος και 39χρονος.

"Από την έκρηξη προκλήθηκε ανάφλεξη με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του υποστατικού", είπε και πρόσθεσε πως "λόγω της επέκτασης της φωτιάς κινδύνευσαν ένοικοι της πολυκατοικίας και με την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας έγινε εκκένωση της πολυκατοικίας και έτσι κανένας από τους ενοίκους δεν έχει τραυματιστεί".

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε πως οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος στη δυτική πλευρά του πρακτορείου, ενώ περιέλουσαν το χώρο με εύφλεκτη ύλη.

Πέραν της ολοκληρωτικής καταστροφής του πρακτορείου, ζημιές από τους καπνούς υπέστησαν οι τοίχοι τόσο της πολυκατοικίας όσο και γειτονικών υποστατικών, ενώ ζημιές υπέστη και ένα αυτοκίνητο.

"Το περιστατικό είναι σοβαρό και διερευνάται με κάθε προσοχή", είπε ο κ. Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν κληθεί για κατάθεση κάποια πρόσωπα.

Καταπώς φαίνεται, ο ακήρυχτος πόλεμος στην Λεμεσό συνεχίζεται, με εντεινόμενους ρυθμούς, ενώ πληθαίνουν και οι τοποθετήσεις εκρηκτικών μηχανισμών, ειδικά κατά την θερινή περίοδο.

Δείτε το βίντεο που καταγράφηκε από περιοίκους λίγο μετά την καταστροφική εκρηξη η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το πρακτορείο στοιχημάτων, ενώ έθεσε σε κίνδυνο την ζωή των ενοίκων των πάνω ορόφων της πολυκατοικίας, όπου στεγαζόταν η επιχείρηση.

https://www.youtube.com/watch?v=MAklPFCw-FI

https://www.youtube.com/watch?v=i1JydYn9DRE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...