Πολεμική αεροπορία

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο της ΠΑ που συγκρούστηκε με τζιπ – Πέντε τραυματίες (εικόνες)

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για τη σφοδρότητα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, του τζιπ και του λεωφορείου της Αεροπορίας που σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:00 σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τζιπ με κατεύθυνση προς Ηράκλειο, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το στρατιωτικό λεωφορείο.

Στο σημείο του ατυχήματος σήμανε συναγερμός. Άνδρες της πυροσβεστικής κλήθηκαν για τον απεγκλωβισμό του ζευγαριού, ενός άνδρα 23 και μιας γυναίκας 26 ετών, και οι δύο Έλληνες, με την κοπέλα να έχει τραυματιστεί σοβαρότερα. 

Στο νοσοκομείο τα 5 άτομα που τραυματίστηκαν στο τροχαίο που έγινε στην εθνική οδό στο ύψος της Γεωργιούπολης. 

Πιο αναλυτικά, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος της Γεωργιούπολης, περίπου στις 06.30 το πρωί. Ένα ΙΧ συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, με λεωφορείο της Αεροπορίας.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης εγκλωβίστηκε μέσα στο ΙΧ, τύπου τζιπ, ένας άνδρας και μία γυναίκα, περίπου 25 ετών.

Με τη συνδρομή δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες, απεγκλωβίστηκαν και παρελήφθησαν, τραυματισμένοι, από το ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα φέρεται να είναι σοβαρά τραυματισμένη. Άλλα τρία άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο τραυματίστηκαν ελαφρά.

Στο στρατιωτικό λεωφορείο επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 20 άτομα, όλοι τους στρατιώτες, εκ των οποίων τραυματίστηκαν τρείς, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και ιατρικές εξετάσεις.

Στο συμβάν εμπλέκεται ακόμη ένα τουριστικό λεωφορείο, το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί πώς, βρέθηκε έξω από το δρόμο λίγα μέτρα μακρύτερα.

Πηγή: parakritika.gr, ekriti.gr, cretalive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ