Κοινωνία

Σκοτώθηκε στη Γεωργία γνωστός Έλληνας δικηγόρος! Στο νοσοκομείο η κόρη και δύο φίλοι του

Πρόκειται για τον Λαμιώτη δικηγόρο Δημήτρη Σταματόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε στη Γεωργία για διακοπές, στη διάρκεια των οποίων θα έκανε τις αγαπημένες αθλητικές του δραστηριότητες, πεζοπορία και ορειβασία. Όμως, αυτές οι διακοπές στάθηκαν μοιραίες...

Σύμφωνα με το LamiaReport, χθες, ο δικηγόρος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το τροχαίο έγινε την Δευτέρα το απόγευμα στη Γεωργία και μέσα στο αυτόκίνητο, εκτός από τον δικηγόρο ήταν η 29χρονη κόρη του αλλά και δύο καλοί του φίλοι από την Κάτω Τιθορέα, τα αδέρφια Άλκης και Δημήτρης Βούλγαρης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τη Γεωργία, από το τροχαίο ανασύρθηκε νεκρός ο Λαμιώτης δικηγόρος, ενώ η κόρη του και τα δύο αδέρφια νοσηλεύονται τραυματισμένοι, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Σταματόπουλος

Ήταν 56 ετών παντρεμένος και πατέρας μίας κόρης. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009 στην Φθιώτιδα και επίσης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου "Στερεά σε Νέα Τροχιά". Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας έως το 2009. Τα έτη 1996 – 2002 μέλος διαφόρων οικολογικών οργανώσεων. Μετά το 2001 μέλος του συντονιστικού οργάνου του "Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ" στην Λαμία, τ. Γεν. Γραμματέας της Δικαστικής Επιτροπής της Ε.Ο.Χ.– τ. πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του Ελλ. Ορειβατικού Συλλόγου Λαμίας και του "Ομίλου Φίλων Δάσους Λαμίας".

Αποφοίτησε το 1984 από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κύριο αντικείμενο νομικής ενασχόλησης ήταν η δικηγορία (δικαστηριακή και συμβουλευτική) από το 1986 με έμφαση στο αστικό, εργατικό και εμπορικό δίκαιο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του, ωστόσο θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για τα διαδικαστικά της μεταφοράς της σορού από τη Γεωργία στην Ελλάδα.

Πηγή: LamiaReport

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...