Κόσμος

Σάλος με βίντεο που δείχνει έφηβη να βάζει φωτιά σε σκύλο για να... διασκεδάσει (βίντεο)


Αντιμέτωπη με τον νόμο βρίσκεται μια έφηβη κοπέλα από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, η οποία προσπάθησε να βάλει φωτιά σε σκύλο στην αυλή του σπιτιού της, συντροφιά με μία φίλη της που τραβούσε μάλιστα την φρικιαστική σκηνή με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, μία από τις δύο κοπέλες ανέβασε το βίντεο σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αποτελεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από χρήστες που έσπευσαν να καλέσουν τη φιλοζωική. Μετά την άμεση παράμεβαση της υπηρεσίας, ο σκυλάκος - που ευτυχώς φέρει μόνο επιφανειακά τραύματα - απομακρύνθηκε από το σπίτι της 13χρονης κοπέλας, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία ώστε να διερευνηθεί κατά πόσο θα υπάρξουν κυρώσεις για την έφηβη δράστιδα και τη 14χρονη συνερφό της.

Στο βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, η 13χρονη κοπέλα φαίνεται να πλησιάζει το άτυχο σκυλάκι με έναν αναπτήρα και ένα σπρέι αεροζολ και στη συνέχεια να του βάζει φωτιά.

Το άτυχο τετράποδο έχει μεταφερθεί σε τοπικό άσυλο για καταφύγιο για αδέσποτα, ενώ ήδη υπάρχουν οικογένειες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να το πάρουν κοντά τους και να το βοηθήσουν να συνέλθει από αυτήν την τραυματική εμπειρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ