Κόσμος

Πρώην μέλος Σαϊεντολογίας: Ο Τομ Κρουζ είναι διαβολικός (εικόνες)

Η Leah Remini, πρώην μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας προκαλεί σάλο με τις αποκαλύψεις της για τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ.

Ηθοποιός και παραγωγός η ίδια, η Leah Remini, αφιερώνει σήμερα τη ζωή της για να καταγγείλει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας και φέρνει στο φως, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τα παρασκήνια της αίρεσης, την οποία κρίνει εξαιρετικά επικίνδυνη.

Ηταν μέλος της επί 30 χρόνια αλλά κατόρθωσε να αποκολληθεί το 2013. Από τότε δημοσίευσε το βιβλίο «Troublemaker : surviving Hollywood and Scientology», όπου διηγείται τις εμπειρίες της από την εποχή που ήταν δραστήριο μέλος της ομάδας. Για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά της, μάλιστα, η 47χρονη αμερικανίδα ετοιμάζει μια σειρά ντοκιμαντέρ «Leah Remini : Scientology and the Aftermath» στα οποία παίρνουν τον λόγο πρώην μέλη και οπαδοί ώστε να διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες.

 

Στις 16 Αυγούστου, η Leah Remini απάντησε στις ερωτήσεις χρηστών του φόρουμ Reddit. Πολλοί ήταν αυτοί που την ρώτησαν για τους διάσημους οπαδούς της Σαϊεντολογίας και κυρίως για τον Τομ Κρουζ. Οι απαντήσεις της ήταν πολύ σκληρές.

«Εχει την δημόσια εικόνα ενός ανθρώπου που σας κοιτάζει στα μάτια, σας σφίγγει το χέρι, σας παίρνει στην αγκαλιά του και σας προσέχει. Αλλά υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο πίσω αυτή τη μάσκα το οποίο δρά εντελώς διαφορετικά» δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο ήρωας της ταινίας «Mission Impossible» είναι ένα εξαιρετικά κακό άτομο:
«Οι άνθρωποι που δουλεύουν για τον Τομ Κρουζ ή βρίσκονται στον κύκλο του θα σας πουν ότι είναι διαβολικός».

Η Leah Remini δεν διστάζει μάλιστα να τον συγκρίνει με τον David Miscavige, τον νυν ηγέτη της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας. «Θα μπορούσαν να είναι δίδυμοι» δήλωσε αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν.

Ωστόσο, η Leah Remini η οποία επικρίνει τώρα τον 54χρονο σταρ, όταν ήταν μέλος της ίδιας αίρεσης, ήταν φίλη του. Ηταν μάλιστα καλεσμένη στον γάμο του με την Κέιτι Χολμς το 2006 και ήταν φίλη της τελευταίας.

Αλλά μετά την αναχώρησή της από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας η παραγωγός ξεκίνησε πόλεμο με τον Τομ Κρουζ και έκανε αποκαλύψεις για τις ακρότητες, για τις κρίσεις τρέλας και για την βίαιη συμπεριφορά του σταρ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...