Κοινωνία

Παράδειγμα προς μίμηση: Δύο στρατιώτες βρήκαν χαμένο πορτοφόλι και το επέστρεψαν (εικόνες)

Μία απλούστατη πράξη, είχε ως αποτέλεσμα να βραβευτούν δύο στρατιώτες που υπηρετούν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση, οι στρατιώτες Υγειονομικού Σκανδάμης Νικόλαος και Τεθωρακισμένων Λουκίδης Χρήστος, του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, εκτελώντας προκαθορισμένη περίπολο, την Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017, γύρω στις 11 το βράδυ, βρήκαν στο προαύλιο του Νοσοκομείου, ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα, το οποίο παρέδωσαν άμεσα στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Χρήστος Λουκίδης

Άμεσα η διοίκηση έψαξε και βρήκε σε ποιον ανήκε το πορτοφόλι και το παρέδωσε.

Αυτή, λοιπόν, η μικρή και ίσως για κάποιους ασήμαντη πράξη, ήταν τόσο σημαντική και για την κάτοχο του πορτοφολιού αλλά και για τη διοίκηση του νοσοκομείου, που εκτίμησε τον ηθικό τρόπο με τον οποίο ενήργησαν οι δύο νέοι και αποφάσισε να τους βραβεύσει «για το ήθος τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν, την τιμιότητα και το ανιδιοτελές του χαρακτήρα τους».

Νικόλαος Σκανδάμης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...