Κοινωνία

Πάνω στο τσακίρ κέφι με την Γωγώ Τσάμπα: Τι τους έκανε και σχόλασε το γλέντι (βίντεο)

Στα κρύα του λουτρού άφησε αγανακτισμένος πολίτης το πλήθος που γλεντούσε στις εορταστικές εκδηλώσεις της καθιερωμένης Γιορτής Κρασιού στον Αμπελώνα Λάρισας με τηνδημοφιλή δημοτική τραγουδίστρια Γωγώ τσαμπά.

Τον ενθουσιασμό τους ωστόσο και την όρεξη για γλέντι δεν φαίνεται πως συμμεριζόταν ένας περίοικος, ο οποίος ενοχλούνταν από τη δυνατή μουσική και τον θόρυβο της συναυλίας.

Έτσι, κατά αυτόπτες μάρτυρες, λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα, ανέβηκε στην πίστα και μπροστά στα απορημένα βλέμματα των παρευρισκόμενων, «τράβηξε» τα καλώδια και σταμάτησε τη συναυλία.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται για την απότομη διακοπή, όμως με την παρέμβαση των διοργανωτών αλλά και του εκπροσώπου της τραγουδίστριας, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Η συναυλία ωστόσο έληξε άδοξα για όσους είχαν σχέδια για γλέντι μέχρι πρωίας…

Δείτε απόσπασμα από τη συναυλία:

(Με πληροφορίες από OnLarissa)

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...