ΗΠΑ

Ο Τραμπ κοροϊδεύει τον Τζορτζ Στεφανόπουλος για το... μπόι του σε δημόσια ομιλία (βίντεο)


Το μένος του Ντόναλντ Τραμπ ενάντια σε συγκεκριμένα αμερικανικά δίκτυα και δημοσιογράφους που του ασκούν κριτική είναι γνωστό σε όλους. Μόλις πριν λίγο καιρό, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε «λούσει» με βρισιές τους παρουσιαστές της εκπομπής «Morning Joe», Τζο Σκάρμπορο και Μίκα Μπρεζίνσκι, αποκαλώντας τον πρώτο ψυχοπαθή και την δεύτερη ηλίθια με αποτυχημένο λίφτινγκ ενώ και παλαιότερα είχε χλευάσει έναν δημοσιογράφο με αναπηρία, μιμούμενος κοροϊδευτικά τις κινήσεις του.

Στη νέα του επίθεση στα media κατά τη χθεσινή του ομιλία, ο Τραμπ συνέχισε την «παράδοση» των παιδαριωδών προσβολών επιπέδου... δημοτικού σχολείου, κοροϊδεύοντας τον δημοσιογράφο του ABC, Τζορτζ Στεφανόπουλος, για το μπόι του.

«Όλα τα δίκτυα μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις. Το πρόβλημα με το CNN είναι πολύ σοβαρό αλλά και το ABC δεν πάει πίσω. Παρακολουθούσα σήμερα το πρωί, αν και δεν το συνηθίζω, και ξαφνικά βλέπω τον κοντούλη Τζορτζ Στεφανόπουλος να μιλά στην Νίκι Χάλεϊ», είπε ο Τραμπ, κάνοντας μια χαρακτηριστική χειρονομία με το χέρι του για να δείξει ότι ο δημοσιογράφος είναι... ένα με το έδαφος.

Η επίθεση στον διάσημο παρουσιαστή ελληνικής καταγωγής έγινε με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που πήρε ο Στεφανόπουλος από την Πρεσβευτή των ΗΠΑ στον ΟΗΕ. Στη συνέντευξη αυτή, η παρουσιαστής ρώτησε τη Νίκι Χάλεϊ για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Τραμπ σχετικά με τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι «και στις δύο πλευρές (των ακροδεξιών και των αντιφασιστών) υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι», κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...