ΗΠΑ

Ο Τραμπ εμφανίστηκε πάλι απρόσκλητος σε γάμο και έψαχνε τη νύφη (εικόνες, βίντεο)



Ακόμη μία αιφνιδιαστική εμφάνιση σε γάμο (και συγκεκριμένα στο γαμήλιο πάρτι) έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ στην λέσχη του γκολφ στο Νιου Τζέρσι όπου και έχει εγκατασταθεί λόγω της ανακαίνισης του Λευκού Οίκου.

Ξεπροβάλλοντας έξω από το αμαξάκι του γκολφ, ο Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτησε τον καλεσμένο και  αστειευόμενος ζήτησε να δει την νύφη.

«Ελάτε... που είναι η νύφη», ανέφερε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος φορούσε την κλασική στολή όταν παίζει γκολφ, δηλαδή ένα λευκό μπλουζάκι, ένα καφέ παντελόνι και κόκκινο καπέλο.

Αν και τελικά δεν είδε την νύφη, ο Ντόναλντ Τραμπ φρόντιζε να κάνει εντύπωση στους καλεσμένους, οι οποίοι μετά σχολίασαν πως ο ίδιος δεν ήταν τόσο... πορτοκαλί όσο περίμεναν να είναι.

Πάντως , δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ μπουκάρει σε γάμο, καθώς τον Ιούλιο ο ίδιος είχε κάνει και πάλι την εμφάνιση του, όπου τότε μάλιστα είχε βρει την νύφη και της είχε δώσει ένα φιλί στο μάγουλο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...