Απόψεις

Οι σύγχρονοι διώκτες της Ορθοδοξίας του Υπουργείου Παιδείας & Αθεΐας!

Του ΗΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι λυπηρό, περίεργο αλλά και ύποπτο, να βλέπεις στελέχη του Κυβερνώντος κόμματος, για δική τους εκτόνωση ως άθεοι, να τα βάζουν μονομερώς πάντα με την επίσημη Θρησκεία του ισχύοντος Συντάγματός μας, την Ορθοδοξία!

Είναι ένας διωγμός που ποτέ δεν έχει ασκηθεί σε άλλα δόγματα, αιρέσεις ή διαφορετικές Θρησκείες και θα αναφέρω το παράδειγμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά, που αρνούνται να πάρουν όπλο και δεν δέχονται μεταγγίσεις! Αν και μειοψηφία, η Πολιτεία ποτέ δεν τους πίεσε, ίσως μάλιστα να έγινε και το αντίθετο επί Βασιλίσσης Margaret!

Επί της σημερινής Κυβερνήσεως όμως είδαμε ξαφνικά ένα πρώην ψάλτη, τον κ. Φίλη που μας εξόργισε με τα όσα έκανε, ώσπου το κόμμα του τον απέσυρε έγκαιρα και αυτό μας έκανε να πιστέψουμε πως θα είχαν πάρει κάποιο μήνυμα!

Μετά πάλι είδαμε και την θλιβερή «μεταμόρφωση» του κ. Ζουράρι που παλιότερα είχαμε συμπαθήσει!

Όμως ένα χθεσινό δημοσίευμα μας εξόργισε πολύ περισσότερο! Είδαμε κάποιο στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας & Αθεΐας, να ξεκινά διωγμούς εναντίον όσων φορούν ή έχουν στους χώρους της εργασίας τους χριστιανικά σύμβολα απαιτώντας την απομάκρυνσή τους!

Διαβάσαμε μάλιστα πως πέταξε εικόνες της Παναγίας στο καλάθι των αχρήστων, ενώ προσπάθησε να αφαιρέσει σταυρό από τον λαιμό υπαλλήλου της ρωτώντας τη:

-«Θα σε σώσει αυτό που φοράς στο λαιμό σου;» Και συνέχισε βρίζοντας και απαξιώνοντας τα θρησκευτικά μας σύμβολα!

Είναι όμως βέβαιο πως μέσα στην δισχιλιετή ιστορία της Ορθοδοξίας, δεν ήταν η μόνη που τα έβαλε με την πίστη μας και δεν θα πρέπει να περιμένει να ασχοληθεί η  Ιστορία μαζί της!

Όμως όλοι οι διώκτες και όλα τα είδωλα συνετρίβησαν, κατά ένα περίεργο τρόπο, (για εμάς θαυματουργικό), γιατί όλοι τους κλωτσούσαν πάνω σε ένα καρφί!!!

Και όλοι τους, κατά τους πατέρες, παρασύρονται πάντα από το ίδιο πνεύμα που οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν, αλλά η Εκκλησία μας το αποκαλεί ακάθαρτο!

Έχει τύχει να δω μια δαιμονισμένη κοπέλα στην Τήνο πριν πολλά χρόνια να φωνάζει με αλλόκοτη ανδρική φωνή και αλλοιωμένο πρόσωπο προς τους γονείς της που την σταύρωναν στο κεφάλι με ένα σταυρό:

- Πάρτο πέρα με καις!

Να λοιπόν τι τους συμβαίνει!

Η Ορθοδοξία όμως που πολεμούν όλοι, διέπεται πάντα από το «Όστις θέλει ….» και ποτέ δεν επεβλήθη στους Λαούς και το όποιο αίμα χύθηκε, ήταν πάντα εκείνο των μαρτύρων της!

Τα τελευταία χρόνια, τα μνημονιακά, μαζί με την οικονομική εξόντωση των Ελλήνων που επιχειρείται, έχουμε και τους έξω από εδώ να μας στέλνουν να ταϊσουμε μετανάστες  (παραλείπω κάποιο πρόθεμα), που είναι έντονα θρησκευόμενοι, αλλά μιας άλλης Θρησκείας που περιέργως τα άθεα Κυβερνητικά μας στελέχη την σέβονται!!!

Μιας θρησκείας που δίνει bonus και κουπόνια για τον Παράδεισο (τον δικό τους), με το να βιάζουν ή να κακοποιούν Ορθόδοξους Χριστιανούς! Ναι ακούστε το, ένα Παράδεισο που τους υπόσχεται να τους προμηθεύει συνεχώς παρθένες και πιλάφια!

Μιας Θρησκείας που επιτρέπει τον βασανισμό των γυναικών τους, αλλά χωρίς να αφήνουν σημάδια και τους επιβάλει την εξάπλωσή της με κάθε μέσο!

Μιας Θρησκείας που επιβάλει την μαντήλα στα κοριτσάκια, ενώ σε κάποιες μεγαλύτερες εξευρωπαϊσμένες που δεν την φορούν τους επιβάλει τον θάνατο, ενίοτε δια λιθοβολισμού!

Και όμως με εντολή ίσως άνωθεν, τα Κυβερνητικά στελέχη δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο, ενώ σε κάποιες θρησκευτικές τελετές τους, τους αφήνουν να αυτόμαστιγώνονται και να ματώνουν σε Δημόσιους χώρους!

Και εδώ κανένα Γαλλοτραφές ή όχι στέλεχος της Κυβερνήσεως δεν πήρε κάποια θέση λες και κάτι το εμπόδιζε!

Λέτε να τα έσκιαζε η φοβέρα ή να ήταν εκείνο το ακάθαρτο πνεύμα, το «ταγκαλάκι» κατά τον Άγιο Παΐσιο, που τους καθοδηγεί εν αγνοία τους;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ