Κόσμος

Ντουμπάι: Στις φλόγες τυλίχθηκε ο Torch Power (εικόνες,βίντεο)


Στις φλόγες τυλίχθηκε ένας από τους ψηλότερους ουρανοξύστες κατοικιών, ο Torch Power στο Ντουμπάι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, δεν υπήρξε κανέναν τραυματίας, καθώς οι κάτοικοι είχαν προλάβει να εγκαταλείψουν τις οικίες τους.

Από τα βίντεο φαίνεται πόσο γρήγορα εξαπλώνεται η φωτιά σε μία κάθετη λωρίδα από διαμερίσματα στον πύργο, ο οποίος βρίσκεται στην εύπορη περιοχή της Μαρίνας στο Ντουμπάι.

Από την φωτιά μάλιστα άρχισαν να πέφτουν φλεγόμενα κομμάτια από ψηλά, ωστόσο η πυροσβεστική πρόλαβε και έθεσε υπό έλεγχο την φωτιά πριν γίνει ανεξέλεγκτη.

«Δεν έχουν αναφερθεί προς το παρόν τραυματισμοί στο επεισόδιο πυρκαγιάς του πύργου Τορτσ", είπε η κυβέρνηση σε ανάρτησή της στο Twitter.

Μάλιστα, ο ίδιος ουρανοξύστης είχε τυλιχθεί στις φλόγες και το 2015 λόγω της εύφλεκτης επένδυσης του κτιρίου,το οποίο ήταν παρόμοιο με αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί και στο Γκρενφελ του Λονδίνου.

Πάντως η φωτιά και τα συντρίμμια που έπεφταν από το κτίριο δεν εμπόδισε όσους έμεναν κοντά στο σημείο να βγουν στα μπαλκόνια τους και να απαθανατίσουν το γεγονός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...