Κοινωνία

Μεγάλη φωτιά σε δάσος στην περιοχή Καφενεδέλια της Λέσβου

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη σε δασική περιοχή στο νησί της Λέσβου, στην περιοχή Καφενεδέλια, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 16.25 και για την κατάσβεσή της επιχειρούν από αέρος τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ στο έδαφος βρίσκονται 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Δυστυχώς, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν ιδιαίτερα το έργο της πυρόσβεσης.

Στην υπόλοιπη χώρα, βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις ακόμη πυρκαγιές.

Στην Ηλεία, στην περιοχή Γεράκι, ξέσπασε φωτιά γύρω στις 15.40 και επιτόπου βρίσκονται 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 13 άτομα πεζοπόρου τμήματος.

Στην Νέα Καρβάλη Καβάλας, η πυρκαγιά ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι και στην κατάσβεσή της συμμετέχουν 26 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 11 άτομα πεζοπόρου τμήματος.

Τέλος, δάσος καίγεται και στην Ακράτα, κοντά στην Αθηνών - Κορίνθου, από τις 12.30 το μεσημέρι. Στο σημείο βρίσκονται 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...