Κόσμος

Λονδίνο: Συνελήφθη o jogger που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες του λεωφορείου (βίντεο)


Στη σύλληψη ενός υπόπτου προχώρησε η αστυνομία στο Λονδίνο μετά το περιστατικό με τον άνδρα που κάνει τζόγκινγκ και φαίνεται να σπρώχνει μία γυναίκα στις ρόδες του λεωφορείου.

Ο 41χρονος ύποπτος κρατείται με την κατηγορία για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης και συνελήφθη μετά από έρευνα στο Τσέλσι.

Νωρίτερα, σήμερα η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι η ανταπόκριση στην έκκλησή της για πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό ήταν αξιοσημείωτες.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 Μαΐου και μία κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κατέγραψε τη στιγμή που μία 33χρονη γυναίκα περπατά στο πεζοδρόμιο κατά μήκος της γέφυρας Putney, όταν ο δρομέας την σπρώχνει στο στη λεωφορειολωρίδα.

Στο παρα 5' γλίτωσε από διερχόμενο διώροφο λεωφορείο, το οποίο πρόλαβε να σταματήσει και δευτερόλεπτα αργότερα επιβάτες κατέβηκαν, σπεύδοντας να την βοηθήσουν.

Έπειτα από 15 λεπτά ξαναγύρισε στο σημείο με την νεαρή γυναίκα να του ζητά εξηγήσεις αλλά εκείνος να την αγνοεί και να συνεχίζει την πορεία του.

https://www.youtube.com/embed/_op9NaZB4Ug

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...