Κοινωνία

«Κατέψυξε» τη νεκρή σύζυγό του με την ελπίδα ότι θα αναστηθεί (βίντεο)


Το σώμα της νεκρής συζύγου του κατέψυξε ένας Κινέζος με την ελπίδα ότι, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα ξαναζωντανέψει.

Το σώμα της Zhan Wenlian, η οποία πέθανε από καρκίνο των πνευμόνων σε ηλικία 49 ετών, θα τοποθετηθεί σε υγρό άζωτο στους μείον 196 βαθμούς Κελσίου σε ένα κέντρο κρυογονικής στην επαρχία Shandong της Κίνας.

Ο επίσης 49χρονος άντρας, Gui Junmin, δήλωσε σε κινεζικά ΜΜΕ ότι πήρε την απόφαση από αγάπη και επειδή πιστεύει ότι η σύζυγός του δεν έχει πεθάνει, αλλά...κοιμάται.

Σε δηλώσεις του στο Xinhua News Agency ανέφερε ότι δεν ήθελε να την αφήσει και δεν θα ήθελε να τη δει να αποτεφρώνεται.

«Δεν θέλω να τη δω να εξαφανίζεται στις φλόγες, χωρίς να μείνει τίποτα», ανέφερε.

 

Σε άλλη του συνέντευξη στο Εθνικό Ραδιόφωνο της Κίνας, δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι η σύζυγός του έχει πεθάνει. «Πιστεύω ότι έχει πάει κάπου να ξεκουραστεί για λίγο», είπε, διευκρινίζοντας πως η ενέργειά του θα μπορούσε να κάνει μόνο καλό στην οικογένειά τους αλλά και να βοηθήσει στην εξέλιξη της επιστήμης.

Η διαδικασία έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο, η υπόθεση όμως αποκαλύφθηκε τώρα από το Yinfeng Biological Group που την ανέλαβε.

Capture1

 

Υπάρχουν περίπου 350 κρυογονικά κατεψυγμένα άτομα στον κόσμο, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι στιγμής κανένα άτομο δεν έχει επανέλθει στη ζωή.

Ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε στην «κατάψυξη» στον κόσμο ήταν ο 72χρονος καθηγητής ψυχολογίας James Bedford.
https://www.youtube.com/embed/3avSKbeHhiA

cnn.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...