Κοινωνία

Θρύλος ο Mayweather, «έφαγε» τον McGregor - Ανίκητος για 50ή φορά!


Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ αποστόμωσε με… γροθιές τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και επιβεβαίωσε πως στην πυγμαχία δεν έχει αντίπαλο. Έτσι έφτασε τις 50 νίκες, χωρίς ούτε μία ήττα στο παθητικό του ξεπερνώντας και το 49-0 του Ρόκι Μαρτσιάνο. Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του, όπως ξεκαθάρισε αμέσως μετά τη νίκη.

Ο Αμερικανός πυγμάχος άντεξε, με πολύ καλή τακτική και άμυνα, στους τρεις πρώτους γύρους την επίθεση του Ιρλανδού αθλητή του MMA. Ο χρόνος δούλευε υπέρ του, καθώς με την πάροδο των γύρων η κόπωση του ΜακΓκρέγκορ ήταν εμφανής, όπως και η διαφορά πυγμαχικής κλάσης των δύο.

Με «χειρουργικά» χτυπήματα και ταυτόχρονα καλή προστασία του προσώπου και του κορμού του, ο Μεϊγουέδερ είχε πάρει για τα καλά τον έλεγχο απέναντι στον ΜακΓκρέγκορ, που παρέδωσε πνεύμα στον δέκατο γύρο.

Ο ανίκητος Floyd Mayweather προσπέρασε στις νίκες τον θρυλικό Rocky Marciano και έκανε το πρώτο του νοκ άουτ μετά το 2011 και αποχωρεί στην κορυφή από την ενεργό δράση.

«Ήταν σίγουρα ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου. Ο ΜακΓκρέγκορ είναι καλός μαχητής, αλλά ήμουν καλύτερος», ανέφερε ο Μεϊγουέδερ.

Ο ΜακΓκρέγκορ με τη σειρά του είπε: «Δεν είναι πολύ γρήγορος ή δυνατός, αλλά είναι πολύ συγκροτημένος και έπαιξε πολύ καλά την τακτική του. Θα μπορούσα να συνεχίσω και μετά το δέκατο γύρο, θα μπορούσε να με αφήσει ο διαιτητής. Κι ας έπεφτα στο έδαφος. Ας με άφηνε ακόμη και να με βγάλει νοκ άουτ. Έχω ξαναβρεθεί σε αυτό το σημείο, με έχουν στραγγαλίσει σε ζωντανή μετάδοση και επέστρεψα».

https://twitter.com/ufc/status/901671478671769600

https://twitter.com/ufc/status/901670191641239553

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...