Κοινωνία

Θριάσιο: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της 17χρονης

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου παραμένει η 17χρονη κοπέλα που απεγκλωβίστηκε, όπως κι ο πατέρας της το πρωί της Τετάρτης απο την οικία τους στην Πετρούπολη, έπειτα απο πυρκαγιά.

Ενα 24ωρο μετα τη διακομιδή της 17χρονης στο Θριάσιο με σοβαρά εισπνευστικά εγκαύματα, η κατάστασή της χαρακτηρίζεται απο τους γιατρούς πολυ κρίσιμη αλλα και σταθερή.

Δεν έχει καταγραφεί μεν, καμία βελτίωση αλλα σε τέτοιες οριακές καταστάσεις συνεκτιμάται απο τους εντατικολόγους για την όποια έκβαση του περιστατικού οτι δεν υπάρχει και επιδείνωση.

Κατά πληροφορίες, η βαριά εικόνα της 17χρονης σε ο,τι αφορά το αναπνευστικό πρόβλημα δεν αποδίδεται μόνο στο εισπνευστικό έγκαυμα που προκλήθηκε απο τις αναθυμιάσεις αλλα και στο οτι πιθανότατα δεν είχε τις αισθήσεις της προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά στο σπίτι της, κάτι που επιβάρυνε δραματικά και άμεσα τον οργανισμό της.

Άλλωστε, η 17χρονη υπέστη και ανακοπή κατα τη διακομιδή της στο νοσοκομείο, αλλα ανα τάχθηκε απο τους διασώστες και τους γιατρούς.

Το πώς και το γιατί δεν είχε τις αισθήσεις της η ανήλικη είναι αντικείμενο έρευνας και σε αστυνομικό επίπεδο, με τις αρχικές εκτιμήσεις να αποδίδουν ουσιαστικό ρόλο στον πατέρα της και σε ενδεχόμενη επίθεση από πλευράς του εις βάρος της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...